De Leeuw Dierenwinkel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kattebakfilters besteld, kreeg bericht dat ze op waren maar hij heeft andere geleverd na overleg. Deze moest ik alleen zelf knippen. Ook netjes het resterende bedrag teruggekregen en daar hoefde ik ni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De eerste bestelling is nog steeds onderweg, PostNL geeft geen uitsluitsel over waar het pakketje nu is. Door Alex ontzettend goed geholpen. Zowel Alex als ik denken dat het pakketje zoekgeraakt is.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, maar 1 blikje was zonder bericht niet geleverd en 3 blikjes waren een paar maanden over de THT datum. Mijn bericht naar de klantenservice werd heel snel beantwoord en onder excuses zi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super winkel! Mooie hondenkussens geleverd gekregen, 2 speeltjes en 2 kattenriempjes.... Dat was een foutje, maar binnen één dag waren de juiste hondenriempjes al binnen. Echt heel snel en vriendelij... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

We are De Leeuw Pet Store and we are crazy about animals. That's why we only offer the best for your dogs & cats.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Perfect bedrijf...

Perfect bedrijf.... vriendelijke mensen. Goeie producten. Erg service gericht. Ik heb totaal geen klachten of opmerkingen. Ik zeg... hou je kin omhoog en blijf doen waar jullie goed In zijn!!!!

2025幎10月14日

De Leeuw Dierenwinkel からの回答

Bedankt voor de lieve woorden 💗🊁

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel hier af en toe

Ik bestel hier af en toe. Mijn ervaring is prima.
Snelle levering, goedkoper dan elders( mn Boxby snacks).
Ben zeer tevreden.

2025幎10月3日
自発的なレビュヌ

👊🊁👍

Voor ieder wat wils

De brokken worden graag gegeten hier. Ik gebruik senior voor mijn 11 jarige stabijhoun en normale voor mijn Shitsu. Al is het een pup: het voer voor haar eet ze niet. Alleen de grote brokken alle soorten, alle leeftijden kip. Opletten; bestel door de week want bestel je zaterdag dan heb je het pas dinsdag! Prima bedrijf, brokken erg in trek

2025幎9月29日

De Leeuw Dierenwinkel からの回答

💗🊁👍 Bedankt voor de fijne review

prima service

prima service, 1e bestelling klopte niet zonder problemen opgelost. Super

2025幎8月12日

💗🊁👍

5぀星のうち4の評䟡

Leuke producten

Leuke producten. Makkelijk te bestellen via de webshop. Een artikel bleek niet op voorraad te zijn, netjes een bericht over ontvangen.

2025幎8月1日

💗🊁