レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaring, goed geholpen. Ik had perongeluk premium plan betaald, maar had al een woning gevonden voor die tijd. Ze hadden de betaling voor mij teruggedraaid eenmalig, anders zou ik voor niks bet... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik geef 4 sterren omdat het abonnement automatisch gestart was zonder dat ik dat duidelijk doorhad. Uiteindelijk heeft Carmen van de klantenservice mij wel vriendelijk geholpen. Ze heeft mijn situa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I wanted to leave a sincere thank you to the support team, specifically Carmen. I got into a bit of a bind: I forgot to cancel my subscription, and also got a wrong amount to pay. I wrote to support,... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産管理䌚瀟
  2. オンラむン垂堎
  3. 䞍動産業者

Rentumo.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Rentumo.nl is dé ultieme tool voor het vinden van huurwoningen in Nederland. Met meer dan 350 gecontroleerde websites krijg je toegang tot geautomatiseerde zoekopdrachten en directe notificaties voor nieuwe woningen.

Van studio’s tot gezinswoningen, Rentumo.nl maakt zoeken en contact leggen eenvoudig: alles op één plek. Begin je huizenjacht vandaag nog met Rentumo! 👇

Ontdek alle woningen
Rentumo.nl is the ultimate tool for finding rental homes in the Netherlands. With over 350 verified websites, you get access to automated searches and instant notifications for new listings.

From studios to family homes, Rentumo.nl makes searching and connecting easy: all in one place.
Ready to start your search for a new home? 👇

Discover all listings

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

good

good time was

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen op Trustpilot! Het betekent veel voor ons dat je je ervaring deelt.

Fijn dat alles naar wens is verlopen en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Carmen

Carmen, je hebt me enorm geholpen, dankjewel.

Rentumo.nl からの回答

Wat ontzettend fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie woorden en dat je dit op Trustpilot hebt gedeeld.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, weet dat we altijd voor je klaarstaan!

5぀星のうち3の評䟡

Dat de abonnementkosten € 39,99 per maand kosten is jammer

Ik had helaas geen huis gevonden in deze korte tijd. Maar de.abonnementskosten zijn wel hoog

Rentumo.nl からの回答

Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen op Trustpilot.

Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn wanneer de resultaten niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. We waarderen je feedback enorm, want dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Mocht je in de toekomst opnieuw onze hulp nodig hebben bij het zoeken naar een woning, staan we uiteraard weer voor je klaar!

Goede ervaring

Goede ervaring, goed geholpen. Ik had perongeluk premium plan betaald, maar had al een woning gevonden voor die tijd. Ze hadden de betaling voor mij teruggedraaid eenmalig, anders zou ik voor niks betalen.

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor je positieve review op Trustpilot!

Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen en dat de terugbetaling goed is geregeld. We zijn blij dat je uiteindelijk een woning hebt gevonden en dat alles netjes is afgehandeld.

Mocht je in de toekomst weer gebruik willen maken van Rentumo, staan we uiteraard voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Opzeggen van het abonnement ging niet

Opzeggen van het abonnement ging niet zo soepel als gehoopt, maar met hulp van de klantenservice is het toch opgelost.

2026幎3月21日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen bij het opzeggen van uw abonnement. We streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarderen uw geduld en begrip.

goed geholpen door carmen

2026幎3月19日

Beste Suze,

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat onze klantenservice, in het bijzonder Carmen, u snel en prettig heeft kunnen ondersteunen. We waarderen uw bericht en hopen u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Het Rentumo Team NL

Goede klantenservice

Ik heb niks aan de site gehad, het aanbod in mijn regio was zeer klein. De klantenservice was wel erg behulpzaam

2026幎3月19日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat het woningaanbod in uw regio beperkt was. Zoals u weet, zijn wij afhankelijk van het actuele aanbod op de websites waar we gegevens van verzamelen, waardoor we niet altijd volledige dekking in elke regio kunnen garanderen.

Fijn om te horen dat u wel tevreden was over onze klantenservice. We blijven ons best doen om onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun zoektocht.

I contacted Rentumo customer support

I contacted Rentumo customer support regarding an issue with my account. The support team responded and assisted in resolving the situation. I appreciate their help in handling the matter.

Rentumo.nl からの回答

Thank you for your feedback. We’re glad we could assist you and help resolve the issue with your account. Your kind words about our support team are much appreciated!

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Was een goede website erg

Was een goede website erg overzichtelijk netjes

2026幎3月18日

Rentumo.nl からの回答

hank you for your kind words! We’re happy to hear that you found our website clear and well-organized. We appreciate your feedback and hope you continue to have a great experience with Rentumo.

Kind regards,

Vreselijk!

Mensen, let goed op!
Lees altijd de kleine lettertjes, want anders zit je zo vast aan een abonnement. Bij mij begon het met €4 om het uit te proberen en te kijken of een woning bij me paste. Plotseling had ik een abonnement terwijl ik dat helemaal niet wilde. Het begon met €4 en nu moet ik ineens €140 betalen. Heel onduidelijk allemaal!

2026幎3月18日

Rentumo.nl からの回答

Dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u verwarring heeft ervaren over het abonnement. Wij helpen u graag persoonlijk om dit op te lossen en de situatie te verduidelijken.

Wilt u contact met ons opnemen via info@rentumo.nl? Dan kijken we samen naar uw account en zorgen dat alles correct wordt afgehandeld.

Goed geholpen

2026幎3月9日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. We doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bijzonder goede ervaring met dd

Ik heb bijzonder goede ervaring met dd organisatie. Veel voor mij gedaan en lossen ook zaken goed op. Momenteel ben ik voorzien maar als het in de toekomst nodig is, maak ik er graag weer gebruik van.

2025幎11月4日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat u zo’n goede ervaring met ons heeft gehad en dat we zaken naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We staan uiteraard ook in de toekomst graag weer voor u klaar wanneer dat nodig is.

5぀星のうち5の評䟡

Carmen heeft me tijdig en goed geholpen

Carmen heeft me tijdig en goed geholpen met de problemen die ik had. Ik ben heel
blij dat dit soepel en zonder enige probleem is gebeurd.
Bedankt,
Abdullah Cicek

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles soepel en probleemloos is opgelost. We doen ons best om al onze klanten op dezelfde manier goed te helpen en staan uiteraard altijd voor u klaar.

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb helaas een erg vervelende ervaring gehad met Rentumo

Ik heb helaas een erg vervelende ervaring gehad met Rentumo. Na veel heen-en-weer communicatie heeft het ontzettend lang geduurd voordat mijn abonnement eindelijk werd stopgezet. Dit proces verliep allesbehalve soepel en kostte onnodig veel tijd en energie.

Daarnaast werd er in eerste instantie geprobeerd om kosten bij mij in rekening te brengen, terwijl ik mij nooit bewust heb aangemeld voor een abonnement. Dit vond ik erg onduidelijk en eerlijk gezegd niet terecht. Pas na meerdere berichten en stevig aandringen werd dit uiteindelijk rechtgezet.

Hoewel het probleem uiteindelijk is opgelost, had ik het gevoel dat dit zonder mijn volharding anders niet was gebeurd. Ik hoop dat Rentumo hun processen en communicatie verbetert, zodat andere klanten niet dezelfde ervaring hoeven mee te maken.

Rentumo.nl からの回答

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het opzeggen van uw abonnement niet soepel is verlopen en dat dit veel tijd en energie heeft gekost. We nemen uw opmerkingen zeer serieus en gebruiken ze om onze processen en communicatie te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt voor al onze klanten.

Fijn dat het probleem uiteindelijk is opgelost en bedankt dat u ons de kans geeft om hiervan te leren.

5぀星のうち4の評䟡

Er was onduidelijkheid over mijn

Er was onduidelijkheid over mijn proefperiode en een factuur die daarna werd verstuurd. Na contact met de klantenservice is dit uiteindelijk opgepakt en administratief opgelost. Bedankt voor het meedenken en het afronden van het dossier.

2026幎3月16日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review en uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat we de onduidelijkheid rondom uw proefperiode en factuur naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Ik geef 4 sterren omdat het abonnement

Uiteindelijk heeft Carmen van de klantenservice mij wel vriendelijk geholpen. Ze heeft mijn situatie nagekeken en mee gezocht naar een oplossing. Haar communicatie was duidelijk en ze heeft het administratief voor mij in orde gebracht.
Bedankt Carmen voor de hulp en de goede service.

2026幎3月16日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review en de 4 sterren!

We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een abonnement automatisch start, maar we zijn ontzettend blij om te horen dat Carmen je goed heeft kunnen helpen en alles duidelijk en snel heeft geregeld.

We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Great!!!!!!!!!

2026幎3月14日

Rentumo.nl からの回答

Thank you so much for your enthusiastic feedback! We’re thrilled to hear you’re happy with our service and really appreciate you taking the time to share your experience.

We look forward to helping you again in the future!

– Rentumo Support Team

5぀星のうち2の評䟡

Ik betaalde voor een proefabonnement

Ik betaalde voor een proefabonnement van een paar dagen, maar ze brachten me een maandabonnement in rekening.

2026幎3月11日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor je feedback! Het spijt ons te horen dat er een misverstand was met het abonnement. Zou je daarnaast ook even contact willen opnemen met info@rentumo.nl? Dan kunnen we samen kijken wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen oplossen.

- Rentumo Support Team NL

5぀星のうち5の評䟡

Hele goeie klantenservice en snelle

Hele goeie klantenservice en snelle reacties!

2026幎3月13日

Rentumo.nl からの回答

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze klantenservice als goed en snel ervaart. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。