Jeg kan varmt anbefale Mathias som vinduespudser. Han arbejder professionelt, er punktlig og gÃ¥r op i at levere et flot resultat. Mine vinduer blev skinnende rene, og han var bÃ¥de hÞflig, venlig og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dygtig vinpudser, chefen blev sÃ¥ glad da hun kom hjem. Mathias kom til aftalte tid, udfÞrte et flot stykke arbejde indv. og udv. HÞflig og behagelig, sÃ¥ lige prÊcis det man Þnsker fra en service le... ãã£ãšèŠã
Mathias var forbi i sidste uge og kigge pÃ¥ "opgaven". Jeg skulle bruge vinduespudsning inden pÃ¥ 6/6 og det fik Mathias til at passe ind i sin kalender. Jeg er meget tilfreds med udfÞrelsen af arbejdet... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget tilfreds med Mathias bÃ¥de i forhold til hans faglighed men ogsÃ¥ i forhold til han venlige og imÞdekommende vÊsen. Han overholder aftaler til punkt og prikke og mine vinduer er altid flot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg hedder Mathias Hald, jeg er 20 Ã¥r og driver mit eget vinduespudserfirma. Vejen hertil har ikke vÊret den nemmeste, men jeg har altid haft viljen til at arbejde mig frem â og i dag stÃ¥r jeg her med et fag, jeg er oprigtigt stolt af. Jeg er uddannet via Vinduespudserskolen og gÃ¥r til hver eneste opgave med grundighed, ansvar og respekt for dit hjem eller din virksomhed. For mig handler vinduespudsning ikke bare om rene ruder, men om at levere et ordentligt stykke arbejde â hver gang. NÃ¥r du vÊlger mig, fÃ¥r du en ung, engageret vinduespudser med masser af gÃ¥pÃ¥mod og glÊde for faget. Som vinduespudsere har vi hos Delokalevinduespudsere en passion for at fÃ¥ dine vinduer til at skinne og dit hjem til at strÃ¥le. Vi er specialiserede i vinduespudsning, og vores mÃ¥l er at give dig en oplevelse af renlighed og tilfredshed. Hvorfor skal du vÊlge os som din vinduespudser? Det skal du, fordi, som en lokal vinduespudservirksomhed, har vi en unik tilgang til vores arbejde. Vi er ikke bare en virksomhed, der udÞver vores hÃ¥ndvÊrk, men vi er en del af samfundet og fÊllesskabet i de byer, vi betjener.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kommer altid til tiden og gÞre arbejdeâŠ
Kommer altid til tiden og gÞre arbejde perfekt hver gang.
Altid en fornÞjelse at Mathias på besÞg
Venlig og god service
Venlig og god service, grundig og hurtig :) anbefaling herfra
God oplevelse og professionel arbejd.
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds. Meget sÞd og dygtigð.
Kan varmt anbefales
Altid til tiden og perfekt arbejde
Altid til tiden og perfekt arbejde
Laila
Bedre bliver det ikke
Hurtig, effektiv og go pris. Bedre bliver det ikke
Ja jeg er tilfreds
Ja, jeg er tilfreds. Opgaven blev fint udfÞrt- og firma er prisbilligt sammenlignet med andre!
Så jeg fortsÊtter som kunde:-)
Til tiden, hurtig, sÞd
Mathias var forbi i sidste uge og kigge på "opgaven". Jeg skulle bruge vinduespudsning inden på 6/6 og det fik Mathias til at passe ind i sin kalender. Jeg er meget tilfreds med udfÞrelsen af arbejdet og ja, det er rigtig at Mathias spÞrger ind til ens arbejde og bolig osv., men det kaldes bare smalltalk ;)
Overholder ikke aftalen.
Overholder ikke aftalen, uhÞflig.
Allerede da Mathias ankom var han ikke sÊelig venlig eller imÞdekommende. Stillede urelevante spÞrgsmål om "hvad du arbejder som?" "hvor lÊnge har i boet her?" hvad i alverden skal du bruge det info til??
Vi aftalte vinduespudseren skulle komme omkring middagstid mellem kl 12 og 13 på hvilken som helst dag på ugen. Men så får jeg en besked at de kommer mandag mellem 7.45-10.45, fuldstÊndig uacceptabelt. OvenikÞbet får jeg et gebyr for at aflyse deres egen hjernedÞde tider.
Kan ikke anbefales. Find dig en anden.

Delokalevinduespudsere ããã®åç
Grundig og effektiv pudsning
Grundig og effektiv pudsning. Mathias er altid venlig og imÞdekommende.
PÃ¥lidelig og pris venlig service.
Kan klart anbefales
Tak for rene vinduerð
Dygtig vinpudser
Dygtig vinpudser, chefen blev så glad da hun kom hjem.
Mathias kom til aftalte tid, udfÞrte et flot stykke arbejde indv. og udv. HÞflig og behagelig, så lige prÊcis det man Þnsker fra en service leverandÞr.
Jeg giver min bedste anbefaling til firmaet.
SÞd ung mand kommer til aftalte dag ogâŠ
SÞd ung mand kommer til aftalte dag og udfÞrer arbejdet meget tilfredsstillende ðð
Super effektiv arbejde
Mathias har pudset mine vinduer nu i over et år, og jeg er meget tilfreds med ham. Han er fleksibel og indordner sig kundens behov, PLUS han er hurtig og grundig! Klar anbefaling herfra
Det er en ung mand der har etableret sin virksomhed og det vil jeg gerne stÞtte. Arbejdet udfÞres perfekt, stille og roligt.
Vi har benyttet denne unge mand, der har startet sin virksomhed og det vil vi gerne stÞtte. Vi har benyttet firmaet i et års tid. Vi er meget tilfredse med arbejdet, der udfÞres stille og roligt.
Altid til tiden og ingen fejl
God og pålidelig vinduespudser.
Altid en fornÞjelse at fÃ¥ pudsetâŠ
Altid en fornÞjelse at få pudset vinduer af De lokale vinduespudsere! Dygtig, og sÞd ung mand.
Altid tilfreds med min vinduespudsning
Altid tilfreds med min vinduespudsning
Vi har lige haft Mathias forbi og pudseâŠ
Vi har lige haft Mathias forbi og pudse vinduer hos både mig og min mor. Rigtig flot stykke arbejde, og en fed energi. Kan klart anbefale ham!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã