Jeg kan varmt anbefale Mathias som vinduespudser. Han arbejder professionelt, er punktlig og gÃ¥r op i at levere et flot resultat. Mine vinduer blev skinnende rene, og han var bÃ¥de hÞflig, venlig og... ãã£ãšèŠã
Dygtig vinpudser, chefen blev sÃ¥ glad da hun kom hjem. Mathias kom til aftalte tid, udfÞrte et flot stykke arbejde indv. og udv. HÞflig og behagelig, sÃ¥ lige prÊcis det man Þnsker fra en service le... ãã£ãšèŠã
Mathias var forbi i sidste uge og kigge pÃ¥ "opgaven". Jeg skulle bruge vinduespudsning inden pÃ¥ 6/6 og det fik Mathias til at passe ind i sin kalender. Jeg er meget tilfreds med udfÞrelsen af arbejdet... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget tilfreds med Mathias bÃ¥de i forhold til hans faglighed men ogsÃ¥ i forhold til han venlige og imÞdekommende vÊsen. Han overholder aftaler til punkt og prikke og mine vinduer er altid flot... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg hedder Mathias Hald, jeg er 20 Ã¥r og driver mit eget vinduespudserfirma. Vejen hertil har ikke vÊret den nemmeste, men jeg har altid haft viljen til at arbejde mig frem â og i dag stÃ¥r jeg her med et fag, jeg er oprigtigt stolt af. Jeg er uddannet via Vinduespudserskolen og gÃ¥r til hver eneste opgave med grundighed, ansvar og respekt for dit hjem eller din virksomhed. For mig handler vinduespudsning ikke bare om rene ruder, men om at levere et ordentligt stykke arbejde â hver gang. NÃ¥r du vÊlger mig, fÃ¥r du en ung, engageret vinduespudser med masser af gÃ¥pÃ¥mod og glÊde for faget. Som vinduespudsere har vi hos Delokalevinduespudsere en passion for at fÃ¥ dine vinduer til at skinne og dit hjem til at strÃ¥le. Vi er specialiserede i vinduespudsning, og vores mÃ¥l er at give dig en oplevelse af renlighed og tilfredshed. Hvorfor skal du vÊlge os som din vinduespudser? Det skal du, fordi, som en lokal vinduespudservirksomhed, har vi en unik tilgang til vores arbejde. Vi er ikke bare en virksomhed, der udÞver vores hÃ¥ndvÊrk, men vi er en del af samfundet og fÊllesskabet i de byer, vi betjener.
2630, Taastrup , ãã³ããŒã¯
- Delokalevinduespudsere@gmail.com
- delokalevinduespudsere.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk og sÞd ung mand
Fantastisk og sÞd ung mand. Meget punktlig, pålidelig og utrolig grundig. Stort anbefaling herfra.
Fik pudset vinduer af Mathias fraâŠ
Fik pudset vinduer af Mathias fra Delokalevinduespudsere, og jeg er meget tilfreds. Han var rar, imÞdekommende og gjorde et rigtig flot stykke arbejde. Vinduerne står helt skinnende rene. Kan klart anbefales!
Jeg er meget tilfreds med Mathias bÃ¥deâŠ
Jeg er meget tilfreds med Mathias både i forhold til hans faglighed men også i forhold til han venlige og imÞdekommende vÊsen. Han overholder aftaler til punkt og prikke og mine vinduer er altid flotte og skinnende rene, når han har pudset dem.
Sikker hver gang
Sikker hver gang, kommer altid, og springer aldrig over. Altid rene vinduer efter pudsning, og det holder glansen i lang tid og ingen striber.
Jeg bliver bare så glad hver gang I har vÊret forbi.
Kan ikke skrive andet end positivt.
Har idag fÃ¥et rengjort mine ekstramtâŠ
Har idag fået rengjort mine ekstramt beskidte vinduer og det er blevet så godt.
SÞd og hjÊlpsom og med et smil der smittende ðð
Glad for at jeg fandt delokalevinduespudsere og kan stÊrkt anbefale at bruge dem, hvis dine ruder trÊkker til vand og sÊbe..
Prisen er ogsÃ¥ i tip top.. ð»
God kompetance og det ville ikke vÊre min sidste tal sebastian
Super god service
KÊmpe anbefaling.
Super effektiv ung mand, som ved hvad han laver. God og fair pris, dygtig, punktlig og ikke mindst omhyggelig med sit arbejde. KÊmpe anbefaling herfra. Vi er super tilfredse. Og vi ser frem til nÊste pudsning af vores ruder.
Fuldt ud tilfreds kunde
Det er nu 4 gang, at vi har fået pudset vinduer af Mathias. Både udvendigt og indvendigt.
Vi sÞgte for et lille halvt års tid siden efter en ny vinduespudser. Og der havde vi Mathias ude og kigge på vores hus for at give os et tilbud.
Vi kendte ikke Mathias på forhånd.
Vi er fuldt ud tilfredse med hans arbejde, som bliver udfÞrt super fint. Og prisen er også ganske fornuftig. Vi anbefaler meget gerne Mathias til andre. Og så skal han have et ekstra plus for, at han i hans unge alder har taget springet som selvstÊndig. Dejligt at se et ungt menneske tage et stort ansvar.