DELTA Energie レビュヌ 2,127

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Der online Vertragsabschluss war sehr komfortabel und einfach. Die Versorgung funktioniert problemlos. Richtig gut ist die monatliche Information ÃŒber die verbrauchte Energie und der Kosten. Dies ermö... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben nu al meer dan drie jaar bij delta goede service goede prijs goede in zicht wat ik verbruik elke maand ge woon goed ben er tevreden mee

5぀星のうち3の評䟡

Lees de antwoorden als jullie vragen stellen. Vorig jaar al doorgegeven dat er een gigantisch lek was ontstaan in de kruipruimte waardoor uiteraard het verbruik heel hoog was. Nu de meterstanden ingev... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Problemen met contact met medewerkers van Delta. Wanneer ik een vraag heb, dan kunnen ze die niet beantwoorden en krijg ik een telefoonnummer Ook die kunnen mij niet helpen en weer een ander telefoo... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ネルギヌ提䟛業者
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

DELTA Energie に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Groene energie, slimme besparingen!

Bij DELTA Energie krijg je meer dan alleen energie! Al meer dan 100 jaar voorzien we Zeeland van stroom en gas, en inmiddels helpen we heel Nederland duurzamer te wonen en te werken.

Met 100% groene stroom, slimme besparingen en duurzame oplossingen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, maken we duurzaamheid toegankelijk én betaalbaar.

Zet vandaag nog de stap naar een duurzamer huis.

Ontdek wat jij kunt besparen! Bezoek onze website

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Wij begrijpen het niet

Wij begrijpen nog steeds niet waarom sommige mensen overstappen op andere energie maatschappijen, Delta hoort bij Zeeland en wij zijn zijn ook niet van plan om de overstap te nemen want de service van Delta is al jaren betrouwbaar en altijd up to date en voortreffelijk, wij blijven klant voor altijd.

5぀星のうち1の評䟡

slechte klantenservice

slechte klantenservice, kunnen niet overstijgend denken en denken niet mee met de klant

2025幎6月10日

Goedemiddag Adrie,
Wat jammer dat je niet tevreden bent! Wij werken er iedere dag hard aan om goede service te leveren en deze te verbeteren. Hopelijk dat wij je in de toekomst wel weer tevreden kunnen stellen.

Kundenorientiert

Der online Vertragsabschluss war sehr komfortabel und einfach. Die Versorgung funktioniert problemlos. Richtig gut ist die monatliche Information Ìber die verbrauchte Energie und der Kosten. Dies ermöglicht sein Verbrauchsverhalten zu kontrollieren und ggf. frÌhzeitig gegenzusteuern.

Ik vind het een prima bedrijf

Ik vind het een prima bedrijf
Verder valt er weinig over te zeggen en dat is goed...vind ik.

Goedemiddag Anneke,
Bedankt dat je ons vier sterren hebt gegeven. Wat fijn om te lezen dat je DELTA Energie een prima bedrijf vindt!

All good 😊 good service

All good 😊 good service, good internet and tv.

Goedemiddag Laura,

Bedankt voor je positieve review. Je review is echte bedoeld voor DELTA Fiber en deze heb je nu aan DELTA Energie gegeven.

Goed

Goed, maar duur

DELTA Energie からの回答

Bedankt dat je ons drie sterren hebt gegeven. Fijn om te lezen dat je ons goed vindt! Wat betreft de prijs: wij zijn niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Wij kopen onze energie in op de energiemarkt zoals elke andere energieleverancier. Prijsverschillen ontstaan vooral door het moment van inkopen en de grootte van de inkoop. Het kan altijd zo zijn dat er op een gunstig of minder gunstig moment is ingekocht.

5぀星のうち5の評䟡

Zorgt voor een goede adequate

Zorgt voor een goede adequate afhandeling, communiceert goed en komt met interessante aanbiedingen en upgrades. Zeer tevreden

Goedemiddag,

Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en zo tevreden bent.

5぀星のうち4の評䟡

Omdat alles werkt voor de rest kan ik

Omdat alles werkt voor de rest kan ik weinig beoordelen daar ik hier nog niet lang woon

Goedemorgen Liliane,

Hartelijk dank voor het mooie cijfer, dat je ons hebt gegeven!

Als je toch een keer vragen hebt aan ons, dan staan wij natuurlijk klaar om je te helpen.

Ik wens je een zonnige middag toe. 😀

^Gerard

Al vele jaren klant

Al vele jaren klant. Zeer tevreden.
Delta ,betrouwbaar en goede service .

Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden over ons bent!

5぀星のうち4の評䟡

Delta energie communiceert goed over

Delta energie communiceert goed over haar dienstverlening. Ik heb goede ervaring met monitoring gegevens communicatie over problemen met de meetresultaten etc

Beste H.J.J. van de Vliet,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en voor de mooie beoordeling ⭐⭐⭐⭐. Fijn om te lezen dat je onze communicatie over de dienstverlening waardeert en dat je goede ervaringen heeft met de monitoring van je gegevens en onze terugkoppeling bij eventuele problemen met meetresultaten.

We doen ons best om onze klanten altijd duidelijk en tijdig te informeren, dus het is prettig om te horen dat dit voor jou goed werkt. Mocht je in de toekomst nog vragen, suggesties of aandachtspunten hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in DELTA Energie.

5぀星のうち5の評䟡

Alles wet netjes en vlot afgehandeld

Goedemorgen Pedro,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat alles netjes en vlot is afgehandeld. Dat is precies waar wij ons voor inzetten.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

na jaren weer terug bij betrouwbare Energieleverancier

ik krijg pas sinds okt 2025 gas en elektriciteit van Delta.
ik heb een 3 jarig contract en de overgang verliep vlekkeloos.
heb zeker geen spijt dat ik na jaren weer terug ben bij Delta

Goedemiddag,

Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Wat fijn om te lezen dat de overgang vlekkeloos is verlopen.

5぀星のうち1の評䟡

Medewerkers hebben geen enkel idee dat

Medewerkers hebben geen enkel idee dat iemand boven de 25 jaar een andere taal spreekt dan de nerds aan de telefoon! Een algemeen probleem in Nederland, Doe er wat aan - ouderen komen uit een andere tijd.

Goedemiddag,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt ons om te lezen dat je het gevoel hebt gehad dat onze communicatie niet goed aansloot bij je verwachtingen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We vinden het belangrijk dat al onze klanten – ongeacht leeftijd of achtergrond – zich gehoord en begrepen voelen.

Je feedback nemen we serieus en helpt ons om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren. We nemen dit intern mee.

We komen graag persoonlijk met je in contact om je ervaring beter te begrijpen en samen te kijken naar een passende oplossing. Je kunt ons bereiken via WhatsApp of telefonisch op 0118 – 22 55 00.

^Michael

Alles OK

Alles OK. Hulp komt snel

Goedemorgen Klant,

Bedankt deze duidelijke 5 sterrenrevieuw! ⭐
Fijn om te lezen dat alles voor jou in orde is en dat je onze snelle hulp waardeert.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in DELTA Energie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。