Deluxbywomanレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Kvalitet og god service i højsæde :)

Kvalitet og god service i højsæde :)
Altid positiv oplevelse. Tøjet er i rigtig god kvalitet, leveringen er hurtig, og Annika er både venlig og hjælpsom, hvis man skulle have brug for lidt assistance til str. mm. Kan varmt anbefales til alle, der sætter pris på kvalitet og god service! :)

2026年6月8日

Tusind tak Natasja 🌷🥰

5つ星のうち5の評価

Aaah en dejlig fornemmelse at modtage…

Aaah en dejlig fornemmelse at modtage det lækreste sæt tøj. God kvalitet med farveægte stoffer.

Tak for hurtig, empatisk og nem betjening. Superdejligt at få en lille personlig hilsen med da jeg modtog min vare.
Louise Fischer, Horsens

2026年6月24日

Tusind tak Louise 🌷🥰

5つ星のうち5の評価

En skjult perle med hjerte, faglighed og service i absolut særklasse

Hvis det var muligt, ville jeg give langt mere end 5 stjerner.
Denne forretning er noget helt særligt. Service, der rækker langt ud over det forventelige – uanset om det handler om personlig vejledning, hjælp til styling eller lynhurtig levering, så bliver man mødt med en oprigtig omsorg og en faglighed, der virkelig kan mærkes.
Man føler sig set og taget seriøst som kunde hver eneste gang, og det gør en stor forskel.
Det er tydeligt, at der ligger et kæmpe stykke hjerte i det arbejde, der bliver lagt, og det fortjener virkelig at blive anerkendt.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – og håbe at endnu flere opdager denne perle af en butik, med skønne og dygtige Annika i spidsen, omgivet af en masse tøj i top luksus kvalitet. ⭐️

2026年6月22日

Tusind tak Jane🌷🥰

Du er en skøn loyal kunde hos os og har været med fra starten af DeluxByWoman for 5 år siden og kender os rigtig godt - det sætter jeg kæmpe pris på, det betyder meget mig, at jeg kan gøre en forskel.

Jeg personligt nyder at hjælpe dig det bedste jeg kan ♥️

Annika 🌸

5つ星のうち1の評価

Hej Annika-Ifølge forbrugeraftaleloven…

Hej Annika-Ifølge forbrugeraftaleloven mister jeg ikke min fortrydelsesret, fordi et mærket er fjernet. Du har modtaget varen retur inden for fristen. Hvis du fastholder, at mærket mangler, mod du modregne en dokumenteret værdiforringelse (hvilket for et prismærke typiske er tæt på 0), men du kan ikke tilbageholde hele mit købsbeløb. Jeg imødeser min tilbagebetaling indenfor 3 hverdage. Sker det ikke, sender jeg sagen videre til Nævnenes Hus../center for klageløsning.. (jeg har nu fået et svar fra Annika og hun siger at kjolen var klippet i, osv..Jeg har ikke klippet i kjolen.
den er rustik klippet i kanten stedfor syet op og det ved hun)..Kjolen har ikke været brugt så der kan ikke være en forringelse af kjolen som hun siger..forsta overhovedet hendes behandling af mig som kunde..Som kan ses fra billeder er kjolen rustik klippet på kanten. Jeg har ikke klippet i den..I kan se kjolen "Virginia" fra Cabana på hendes side. Nu kommer det, at det ikke var alene klipning men lugten af kjolen og brug som er ikke sandt..Annika prøver til at skamme mig..men desværre, selvom hun har tigget mig til at fjerne mit anmeldesen på Trust Pilot, jeg gøre det ikke, efter hun har ringet og skrevet til mig 11 gang (jeg kan beviser det) .Hun rent sagt ud chikanere mig på Trust Pilot med falske oplysning som jeg kan bekræfter..Hvis hvad du siger er
troværdigt hvorfor tigge du mig om at fjerner min anmedelsen? Hvad du forsætte med at skriver om mig, er ærekrænkende, og hører under loven om Injurier..Jeg har alle mine e-mails og kan bekræfte hvor meget du har ringet og skrevet til mig..

2026年6月21日

Kære Lorraine,

Jeg kan forstå du er frustreret men du har allerede fået lov at sende din kjole retur en gang, så hvad handler din anmeldelse i bund og grund om?

Vi beklager din oplevelse, men vi kan desværre ikke genkende dit hændelsesforløb, og vi tager afstand fra de fremsatte trusler vi har modtaget på mail fra dig, som er dokumentation for din afpresning af mig personligt. Afpresning i Danmark er ikke tilladt og kan straffes i følge paragraf 281
Da du kræver økonomisk vinding.

Hvad er fakta:

Da jeg kontakter dig på tlf. Da vi har modtaget din kjole uden mærke på, der
siger du under samtalen at du alligevel gerne vil have kjolen igen og klippe den kortere og jeg siger det kan du vel godt og opdager til min store overraskelse, da jeg tjekker om det er en mulighed at du allerede havde klippet i den.
Jeg ser på det tidspunkt ingen grund til at informere dig om at jeg opdaget det, da du jo ønsker at få kjolen igen og klippe den kortere. Og på det tidspunkt ser jeg ingen grund til at nævne at kjolen også lugter og er brugt for ikke at fornærme dig.

Vi har på intet tidspunkt afvist at tage din kjole retur - men desværre kan vi ikke betale dig alle dine penge retur, da du sendte os en kjole retur uden mærke, du sagde du havde spildt kaffe på det.
Kjolens kvalitet var blevet forringet i kvaliteten pga. af brug, lugt og klipning i stoffet nederst på kjolen.
Hvilket vi på ingen måde kunne sælge videre til andre søde kunder.

Ifølge forbrugerlovgivningen skal en vare returneres i væsentlig samme
stand, hvis man ønsker fuld tilbagebetaling.

Da varen har mistet 100 % af sin værdi, har vi måttet afvise dit ønske om alle dine penge retur.

Du har efter eget ønske modtaget kjolen retur igen og helt uden ekstra beregning for dig, den ekstra fragt omkostning vi havde ved at sende dig din kjole retur, da vi ønskede at gøre dig glad afholdt vi gerne.

Svar på dit redigeret opslag:

Jeg har svaret på alle dine mails du har sendt for at imødekomme dig og ja du har skrevet flere gange og du har fået et svar hvergang.

Jeg har gjordt dig opmærksom på at vi ikke kan afpresses med falske anmeldelser her på trustpilot.

Du spørg hvorfor jeg “tigger”dig om at fjerne din anmeldelse, hvilket er din tolkning af at jeg har bedt dig stoppe med din chikane og afpresning - en anmeldelse skal være berettiget og sand.

Jeg hjælper altid mine kunder hvis jeg ikke gjorde det, tænker jeg at jeg igennem de sidste 5 år ville have haft mange dårlige anmeldelser hvilket jeg ikke har.

Du må hjertens gerne give mig 1 stjerne men det mindste man kunne forvente er lidt ordentlighed og pli og at det er sandt det du skriver, afpresning for at opnå penge er ikke tilladt i Danmark.

Jeg ved du ikke er fra Danmark måske er det derfor dialogen er udfordrende men her i Danmark er der regler.

Hele det her forløb har ikke været normalt, der er flere ting, der ikke giver mening.
ligger der noget andet bag?

Jeg forstår fuldt ud din frustration og jeg har tilbudt dig at vi finder en løsning men det har du indtil videre ignoreret fuldt ud til stor undren for os.

Jeg ønsker at vi hvis vi skal fortsætte dialogen, så bliver det på en lukket mailkorrespondance og ikke i det offentlige rum.
Det giver igen mening at forsætte dialogen her på den ikke særlige konstruktive måde.

Jeg ser frem til at modtage en mail fra dig hvor du også ønsker at finde en løsning og et kompromis - jeg har tidligere stillet dig spørgsmål omkring løsninger som du ikke har svaret på.

Jeg ønsker kun du bliver glad igen, for selvom jeg igen vil understrege at du rent lovgivningsmæssigt ikke har ret til nogen form for kompensation.

Så vil jeg alligevel gerne imødekomme dig, det skal dog foregå i en ordentlig og konstruktiv tone, og din anmeldelse skal i det mindste være oprigtig og stemme overens med sandheden.

Jeg håber du denne gang vælger at se positivt på min imødekommenhed , som du selv nævner har jeg forsøgt at imødekomme dig før.

CEO

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service og hurtig levering. Fik ombyttet et par bukser uden problemer.
Kan klart anbefale Deluxbywoman

2025年6月24日

Tusind tak Dorthe 🤗🌷

Fedt

Dejligt at mine yndlings bukser stadig kan fås. Og at de kom lyn hurtigt og uden forviklinger. FEDT

2025年4月8日

Tusind Tak 🌷🤗

5つ星のうち5の評価

Bestilte en gave til svigerdatteren

Bestilte en gave til svigerdatteren. Kunne ikke forstå jeg ikke kunne spore den. Sendte en mail. Blev ringet op af Annika, som ville undersøge og ringe tilbage. Blev ringet op dagen efter, at DAO har sendt pakken til Jylland. Annika var utrolig ked af det. Annika gjorde hvad hun kunne og pakken nåede frem inden jul. Hel fantastisk service. Det er ikke sidste gang jeg handler der.. tusinde tak Annika

2023年12月6日

Tusind tak 🌷🤗 Merete