Kære Lorraine,
Jeg kan forstå du er frustreret men du har allerede fået lov at sende din kjole retur en gang, så hvad handler din anmeldelse i bund og grund om?
Vi beklager din oplevelse, men vi kan desværre ikke genkende dit hændelsesforløb, og vi tager afstand fra de fremsatte trusler vi har modtaget på mail fra dig, som er dokumentation for din afpresning af mig personligt. Afpresning i Danmark er ikke tilladt og kan straffes i følge paragraf 281
Da du kræver økonomisk vinding.
Hvad er fakta:
Da jeg kontakter dig på tlf. Da vi har modtaget din kjole uden mærke på, der
siger du under samtalen at du alligevel gerne vil have kjolen igen og klippe den kortere og jeg siger det kan du vel godt og opdager til min store overraskelse, da jeg tjekker om det er en mulighed at du allerede havde klippet i den.
Jeg ser på det tidspunkt ingen grund til at informere dig om at jeg opdaget det, da du jo ønsker at få kjolen igen og klippe den kortere. Og på det tidspunkt ser jeg ingen grund til at nævne at kjolen også lugter og er brugt for ikke at fornærme dig.
Vi har på intet tidspunkt afvist at tage din kjole retur - men desværre kan vi ikke betale dig alle dine penge retur, da du sendte os en kjole retur uden mærke, du sagde du havde spildt kaffe på det.
Kjolens kvalitet var blevet forringet i kvaliteten pga. af brug, lugt og klipning i stoffet nederst på kjolen.
Hvilket vi på ingen måde kunne sælge videre til andre søde kunder.
Ifølge forbrugerlovgivningen skal en vare returneres i væsentlig samme
stand, hvis man ønsker fuld tilbagebetaling.
Da varen har mistet 100 % af sin værdi, har vi måttet afvise dit ønske om alle dine penge retur.
Du har efter eget ønske modtaget kjolen retur igen og helt uden ekstra beregning for dig, den ekstra fragt omkostning vi havde ved at sende dig din kjole retur, da vi ønskede at gøre dig glad afholdt vi gerne.
Svar på dit redigeret opslag:
Jeg har svaret på alle dine mails du har sendt for at imødekomme dig og ja du har skrevet flere gange og du har fået et svar hvergang.
Jeg har gjordt dig opmærksom på at vi ikke kan afpresses med falske anmeldelser her på trustpilot.
Du spørg hvorfor jeg “tigger”dig om at fjerne din anmeldelse, hvilket er din tolkning af at jeg har bedt dig stoppe med din chikane og afpresning - en anmeldelse skal være berettiget og sand.
Jeg hjælper altid mine kunder hvis jeg ikke gjorde det, tænker jeg at jeg igennem de sidste 5 år ville have haft mange dårlige anmeldelser hvilket jeg ikke har.
Du må hjertens gerne give mig 1 stjerne men det mindste man kunne forvente er lidt ordentlighed og pli og at det er sandt det du skriver, afpresning for at opnå penge er ikke tilladt i Danmark.
Jeg ved du ikke er fra Danmark måske er det derfor dialogen er udfordrende men her i Danmark er der regler.
Hele det her forløb har ikke været normalt, der er flere ting, der ikke giver mening.
ligger der noget andet bag?
Jeg forstår fuldt ud din frustration og jeg har tilbudt dig at vi finder en løsning men det har du indtil videre ignoreret fuldt ud til stor undren for os.
Jeg ønsker at vi hvis vi skal fortsætte dialogen, så bliver det på en lukket mailkorrespondance og ikke i det offentlige rum.
Det giver igen mening at forsætte dialogen her på den ikke særlige konstruktive måde.
Jeg ser frem til at modtage en mail fra dig hvor du også ønsker at finde en løsning og et kompromis - jeg har tidligere stillet dig spørgsmål omkring løsninger som du ikke har svaret på.
Jeg ønsker kun du bliver glad igen, for selvom jeg igen vil understrege at du rent lovgivningsmæssigt ikke har ret til nogen form for kompensation.
Så vil jeg alligevel gerne imødekomme dig, det skal dog foregå i en ordentlig og konstruktiv tone, og din anmeldelse skal i det mindste være oprigtig og stemme overens med sandheden.
Jeg håber du denne gang vælger at se positivt på min imødekommenhed , som du selv nævner har jeg forsøgt at imødekomme dig før.
Bh.
Annika