レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sublim service og hurtig svar pÃ¥ min mail. Jeg bestilte nogle varer som blev afsendt samme dag. Den ene vare var dog mÊrket forkert fra selve tÞjfirmaet, sÃ¥ jeg modtog en forkert stÞrrelse. En medarbe... もっず芋る

Min yndlingswebshop nr. 1. LÊkre kvalitetsmÊrker, super service og hurtig levering. What’s not to like! Jeg elsker nÃ¥r der kommer videoer eller billeder pÃ¥ IG og FB der inspirerer til de nye trends o... もっず芋る

Har aldrig nogensinde oplevet SÅ dÃ¥rlig kundeservice i forhold til at fÃ¥ sine penge retur for en defekt vare. Venter pÃ¥ 4 uge pÃ¥ at fÃ¥ mine penge retur som sjovt nok blev hÊvet fra min konto ret hurt... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 衣料品店
  5. 宝石店
  6. ランゞェリヌ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Engbork Startede webshop op i 2017 med et mål om at sÊlge de bedste mÊrker til den bedste pris. Vi Þnsker at du som vores kunde skal forblive i centrum og have lov til at kunne forkÊle dig selv på bedst mulige manér. Du skal have rig mulighed for at klÊde dig på efter hvad du synes er pÊnt, og vi håber på at kunne vÊre med dig hele vejen, for at give inspiration til hvordan moden skal udforme sig over mange år. Vi håber du lader dig inspirere af Engbork, og vi glÊder os til at behandle dine ordre på webshoppen

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2609件のレビュヌ

Min ynglings webshop..

Min ynglings webshop... Rigtigt lÊkkert tÞj, og mange gode tilbud.. og Hurtigt levering... og skriver man til Engbork sÃ¥ er der Hurtigt svar tilbage og Helle er altid sÃ¥ sÞd og behjÊlpelig..Sender man noget retur, sÃ¥ er pengene nÊsten pÃ¥ kontoen, inden man nÊsten har sendt pakken retur..😁 Man kan kun give 5 stjerner ✹ men her fÃ¥r de dobbelt op🫶

2026幎1月14日

Har i dag

Har i dag, selvom det er lÞrdag, uden problemer pr. telefon fÃ¥et fat i kundeservice. De havde sendt mig en forkert vare. De sender mig den rigtige vare og en returlabel, sÃ¥ jeg kan sende det jeg har modtaget retur. De undskyldte mange gange. Det kalder jeg super god kundeservice👍👍Vi er kun mennesker, og kan allesammen lave en fejl. Giver hermed Engbork de allerbedste anbefalinger⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎10月4日

dårlig kundeservice

Jeg måtte både jagte efter en opdatering på min leveringsdato og også efter en refusion. ligner en fantastisk butik på Instagram, men min oplevelse har ikke vÊret positiv sammenlignet med andre butikker eller virksomheder som dem

2025幎2月21日

Fed butik 👍

Fed butik 👍
Og rigtig god service .kÞbte en jakke jeg var glad for .foret var gået i stykker efter noget tid .skrev til dem.og med det samme svaret de at de vil sende en ny .det kan man kalde god stil ❀❀❀super tilfreds

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Sublim service og hurtig svar på min

Sublim service og hurtig svar på min mail. Jeg bestilte nogle varer som blev afsendt samme dag. Den ene vare var dog mÊrket forkert fra selve tÞjfirmaet, så jeg modtog en forkert stÞrrelse. En medarbejder fra Engbork svarede på min mail hurtigt og sendte med det samme en ny vare i rette stÞrrelse samt en returlabel til den forkerte vare. Hurtig, venlig og god service. Anbefaling herfra.

2024幎5月29日

LÊkkert tÞj

Jeg har kÞbt en del tÞj på Engbork og det er hurtigt blevet min yndlingsbutik.

Der er hurtig levering på 2-3 dage.
TÞjet er lÊkkert og en dejlig kvalitet - og har lige lidt kant så det skiller sig ud fra så meget andet tÞj
Jeg kÞbte en lÊkker skjorte, hvor der desvÊrre faldt 3 knapper af, så jeg skrev til dem. Og fluks bestilte de ekstra knapper hos leverandÞren og sendte dem til mig.

Kan varmt anbefale dem 🀗.
Kh Asta

2023幎8月21日

Handler ofte ved Engbork

Handler ofte ved Engbork. Lyn hurtig levering og gode retur muligheder. Et kÊmpe plus er bl.a. at de har skrevet mÃ¥l pÃ¥ de forskellige stÞrrelser pÃ¥ tÞjet. Kan kun anbefale engbork. 🀩🀩

2021幎11月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。