Sublim service og hurtig svar pÃ¥ min mail. Jeg bestilte nogle varer som blev afsendt samme dag. Den ene vare var dog mÊrket forkert fra selve tÞjfirmaet, sÃ¥ jeg modtog en forkert stÞrrelse. En medarbe... ãã£ãšèŠã
Min yndlingswebshop nr. 1. LÊkre kvalitetsmÊrker, super service og hurtig levering. Whatâs not to like! Jeg elsker nÃ¥r der kommer videoer eller billeder pÃ¥ IG og FB der inspirerer til de nye trends o... ãã£ãšèŠã
Har aldrig nogensinde oplevet Sà dÃ¥rlig kundeservice i forhold til at fÃ¥ sine penge retur for en defekt vare. Venter pÃ¥ 4 uge pÃ¥ at fÃ¥ mine penge retur som sjovt nok blev hÊvet fra min konto ret hurt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Engbork Startede webshop op i 2017 med et mål om at sÊlge de bedste mÊrker til den bedste pris. Vi Þnsker at du som vores kunde skal forblive i centrum og have lov til at kunne forkÊle dig selv på bedst mulige manér. Du skal have rig mulighed for at klÊde dig på efter hvad du synes er pÊnt, og vi håber på at kunne vÊre med dig hele vejen, for at give inspiration til hvordan moden skal udforme sig over mange år. Vi håber du lader dig inspirere af Engbork, og vi glÊder os til at behandle dine ordre på webshoppen
Skallegaardsvej 3, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@engbork.info
- engbork.dk
Min ynglings webshop..
Min ynglings webshop... Rigtigt lÊkkert tÞj, og mange gode tilbud.. og Hurtigt levering... og skriver man til Engbork sÃ¥ er der Hurtigt svar tilbage og Helle er altid sÃ¥ sÞd og behjÊlpelig..Sender man noget retur, sÃ¥ er pengene nÊsten pÃ¥ kontoen, inden man nÊsten har sendt pakken retur..ð Man kan kun give 5 stjerner âš men her fÃ¥r de dobbelt opð«¶
Har i dag
Har i dag, selvom det er lÞrdag, uden problemer pr. telefon fÃ¥et fat i kundeservice. De havde sendt mig en forkert vare. De sender mig den rigtige vare og en returlabel, sÃ¥ jeg kan sende det jeg har modtaget retur. De undskyldte mange gange. Det kalder jeg super god kundeserviceððVi er kun mennesker, og kan allesammen lave en fejl. Giver hermed Engbork de allerbedste anbefalingerâïžâïžâïžâïžâïž
PÃ¥ kun 2 dage
PÃ¥ kun 2 dage, havde jeg pakken, og sikke flotte varer, ikke sidste gang jeg handler der. VH. JUTTA erichsen
Altid super hurtig levering og sÞdâŠ
Altid super hurtig levering og sÞd betjening.
Super dygtig til at style vinduer og poste nyheder på SoMe så man bliver inspireret.
Gode priser og hurtigt svar ved henvendelse ððð
DÃ¥rlig responsâŠ
ForsÞgt dialog med jer vedr nye knapper til en kjole, men de gider ikke svareâŠ
Syntes det er dårlig service fra deres side
dårlig kundeservice
Jeg måtte både jagte efter en opdatering på min leveringsdato og også efter en refusion. ligner en fantastisk butik på Instagram, men min oplevelse har ikke vÊret positiv sammenlignet med andre butikker eller virksomheder som dem
Fed butik ð
Fed butik ð
Og rigtig god service .kÞbte en jakke jeg var glad for .foret var gÃ¥et i stykker efter noget tid .skrev til dem.og med det samme svaret de at de vil sende en ny .det kan man kalde god stil â€ïžâ€ïžâ€ïžsuper tilfreds
Altid super lÊkre styles i webshoppen
Altid super lÊkre styles i webshoppen. Jeg har altid vÊret fuldt ud tilfreds med de varer jeg modtaget. Hurtig levering
Sublim service og hurtig svar pÃ¥ minâŠ
Sublim service og hurtig svar på min mail. Jeg bestilte nogle varer som blev afsendt samme dag. Den ene vare var dog mÊrket forkert fra selve tÞjfirmaet, så jeg modtog en forkert stÞrrelse. En medarbejder fra Engbork svarede på min mail hurtigt og sendte med det samme en ny vare i rette stÞrrelse samt en returlabel til den forkerte vare. Hurtig, venlig og god service. Anbefaling herfra.
Jeg har haft dette produkt i et parâŠ
Jeg har haft dette produkt i et par måneder nu, og det har holdt fint. Det er robust og godt lavet. Min eneste anke er, at det faktiske produkt afviger lidt i design fra det, der blev vist på billedet. Det er ikke et stort problem, men det er vÊrd at nÊvne.
Super kundeserviceðž
Fik en sÃ¥ god og hurtig service. Tusind takððž
LÊkkert tÞj
Jeg har kÞbt en del tÞj på Engbork og det er hurtigt blevet min yndlingsbutik.
Der er hurtig levering på 2-3 dage.
TÞjet er lÊkkert og en dejlig kvalitet - og har lige lidt kant så det skiller sig ud fra så meget andet tÞj
Jeg kÞbte en lÊkker skjorte, hvor der desvÊrre faldt 3 knapper af, så jeg skrev til dem. Og fluks bestilte de ekstra knapper hos leverandÞren og sendte dem til mig.
Kan varmt anbefale dem ð€.
Kh Asta
Hurtig og god service
Jeg bestilte mine varer i går - de var fremme idag. Alt helt uproblematisk og ordentligt.
Der kan man roligt handleððŒ
Har kÞbt julegaver dec 2022 somâŠ
Har kÞbt julegaver dec 2022 som desvÊrre skal byttes ..
Varerne returneres men ingen penge retur âŠ
DÃ¥rlig stil !
ENGBORKâïžâïžâïžâïžâïž
ENGBORKâïžâïžâïžâïžâïž
Jeg handler rigtig meget hos Helle, og får altid den bedste service og betjening. Hun har altid tid og finder altid en lÞsning.
STÃT LOKALT
Har bestilt en kjole i pinsen og denâŠ
Har bestilt en kjole i pinsen og den var fremme ret hurtigt. God kvalitet. Alt var godt.
FÞrste gang jeg handlede hos Engbork og absolut en butik jeg vil snuse rundt i, pÃ¥ deres website ð€
Pakkeshop
Den del der er pakkeshop fungere upÃ¥klageligt. TÞjbutikken kender jeg ikke til. Ikke endnu ihvertfald âºïž
Altid lynhurtig levering ved kÞb pÃ¥âŠ
Altid lynhurtig levering ved kÞb på webshoppen, det er simpelthen en fornÞjelse.
Virkelig gode nyhedsbreve med masser af inspiration og gode tilbud.
Butikken er også altid er besÞg vÊrd
Handler ofte ved Engbork
Handler ofte ved Engbork. Lyn hurtig levering og gode retur muligheder. Et kÊmpe plus er bl.a. at de har skrevet mÃ¥l pÃ¥ de forskellige stÞrrelser pÃ¥ tÞjet. Kan kun anbefale engbork. ð€©ð€©