レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ich habe am 05.09. zwei In Liebe Boxen bestellt. Es wurde versprochen das sie in zwei bis vier Werktagen da sind. 14 Tage spÀter kam eine In Liebe Box, aber auch erst nach mehrmaligem Nachfragen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nachtrag zu meiner anderen Bewertung * Die in liebe box war wenigstens vollstÀndig. Allerdings direkt oben 2 Flecken (konnte ich entfernen) und mitgeschicktes verpackungsmaterial in der box... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Superservice!!

Ik had een deluxebox kado gekregen voor kerst. Toen ik een foto op plexiglas wilde bestellen, bleek dat het bedrijf failliet was. Ik was teleurgesteld dat ik mijn vouchers niet meer kon gebruiken.
Een tijd later keek ik per toeval op de website, en zag dat deze weer in de lucht was! Echter, mijn vouchers waren inmiddels verlopen. Toch maar een mail gestuurd met uitleg, en ontving supersnel een reactie met nieuwe vouchers die nog een half jaar geldig zijn! Echt een superservice, nu kan ik alsnog mijn producten bestellen! Top!!

2015幎1月8日

Goede service.

Na het maken van een fotoboek wilde ik dat boek bestellen. Bleken mijn codes niet te werken omdat de samenwerking inmiddels met een ander bedrijf is wat fotoproducten betreft. Het is oudejaarsdag, mijn bon was alleen vandaag nog geldig. Ik heb gebeld met Deluxbox en kreeg direct iemand aan de lijn en werd zeer vriendelijk geholpen. Binnen een minuut had ik nieuwe, werkende codes die bovendien nog een half jaar geldig zijn, en dat op oudjaarsdag. Ik heb het fotoboek besteld. Dat noem ik goede service.

2014幎12月31日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle en uitstekende service!

Toen ik gebruik wilde maken van mijn waardecheques van Deluxebox Photobook, bleek de firma My Photodesign failliet te zijn. Ik heb contact opgenomen met een medewerker van Deluxebox Photobook en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Zij handelde snel en efficiënt en binnen een paar minuten ontving ik nieuwe vouchers in mijn mailbox. Wat ook erg fijn was: ik stond geen uren in de wacht, de telefoon werd vrijwel direct opgenomen. Prima service dus!

2014幎12月31日
5぀星のうち5の評䟡

Opgelost!: Waardebonnen nog geldig, echter webwinkel uit de lucht

Bijzonder teleurgesteld was ik. Heb vorig jaar de Oud-en-Nieuw box gekocht via Vakantieveilingen. Vele bonnen waren nog maar een paar dagen geldig ivm het einde van het jaar, wat logisch is. Maar de bonnen voor een gratis fotoalbum en korting op foto-artikelen zijn nog geldig tot 31-12-2014. Dus besloot ik die te bewaren om zo deze Kerstdagen het fotoalbum van mijn zoon's eerste jaar te maken en te bestellen. Echter bleek dat de website niet meer in de lucht was. Dit terwijl ik nu net deze week vrij was en tijd had om het in orde te maken. Je begrijpt dat ik enorm teleurgesteld was. Heb Deluxebox meteen - uiteraard heb je dit soort problemen altijd tijdens de Feestdagen - gemaild en ook een post geplaatst. De eerste werkdag na de Kerst werd ik meteen gebeld door Deluxebox. Ze betreurden ook dat de bon niet meer inwisselbaar was en boden me direct een nieuwe box aan. Deze is zelfs nog geldig tot midden 2015. Dit is pas goede service! Dank je wel Resley en een geweldig 2015 gewenst!

2014幎12月25日
5぀星のうち5の評䟡

Fleur van klantenservice is geweldig

Wij beoordelen altijd restaurants, hotels, winkels, klantenservice etcetera. De mevrouw van de klantenservice van De Luxe Box is waarschijnlijk de meest klantgerichte en oprecht vriendelijkste klantenservice officer in Nederland and waarschijnlijk ook in geheel Europa.

Een 10/10 voor haar.

Ontzettend geduldig en vond het niet eens erg dat zij even moest wachten, want de postbode stond voor de deur.

Bedankt Fleur!

2014幎12月19日

Super service!!

Via vakantieveiling Deluxeboxen besteld van een ander bedrijf maar dat bedrijf ging helaas falliet. ëén mailtje naar het Deluxebox team en van hun nieuwe Deluxeboxen gekregen zodat we toch de gewenste artikelen kunnen bestellen. Wat een super service! Echt geweldig! Deluxebox team hartelijk bedankt!

2014幎12月19日

Teleurstellend

Ik heb een deluxebox met 18 waardechecques voor een waarde van €640,- via vakantieveilingen voor €18 euro. Ik vind ze zelfs niet die €18 euro waard.

Ik wist dat het waardechecks zou zijn, dus ik ging ervanuit dat bij alles je dan wel verzendkosten zou betalen, maar veel ervan zijn dus kortingsbonnen en het loopt flink op.

Eerste is voor een juweel van €100 euro. Je zou alleen de €9,99 verzendkosten moeten betalen. De juwelen zelf zijn voor €1 a €2 euro te vinden op ebay... dus niet een luxe juweel van €100 euro zoals advertised.

Dan €50 euro korting op een maatpak die normaal rond de €300 is. Dus nog steeds onbetaalbaar voor mij, of vrienden wie ik het cadeau wou doen.

Een kookboek waar je €15 euro korting op krijgt... maar waar nog wel de €7,50 aan verzendkosten bovenop komt. Dus nog steeds €22,50 voor het boek.

€50 euro korting op een gepersonaliseerd sierraad, leuk!... maar wacht nee, er staat in kleine lettertjes en tussen haakjes (bij aankoop van manchetknopen)

De twee codes voor een bh en nachtjurkje van pabo.nl werken niet, want die hebben ze niet meer in hun webshop en je kan de codes ook nergens anders voor gebruiken.

Ik zou de 3 bonnen aan spaartegoed voor het huren van kunst kunnen geven aan mensen van wie ik weet dat er regelmatig wat gehuurd aan de muur hangt, ware het niet dat het van drie verschillende winkels is.

€6 euro korting op een bedrukt shit, maar tussen haakjes (min besteding van €20 euro). Dus je betaald minstens €14 en nog verzendkosten erbij? Ik kan beter een shirt bij de hema kopen en met transfer een leuk plaatje erop strijken. Kwa kwaliteit zal er niet veel verschil tussen zitten.

Dus... ik ben ZEER ontvreden en vind het jammer dat ik 18 euro heb weggegooid wat ik had kunnen gebruiken om mijn famillie echte cadeautjes te geven, i.p.v. waardebonnen... die geen waardebonnen zijn maar korting geven op dingen die veel duurder zijn dan ze oooit kunnen betalen.

2014幎12月18日

Beste Eve,

Hartelijk dank voor jouw bericht.

Natuurlijk vinden wij het erg vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent in uw aankoop.Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn in onze communicatie en aan te geven wat de inhoud is van de Deluxebox Gifts.
Zo kun je op VakantieVeilingen lezen dat deze Deluxebox bestaat uit 18 waardecheques. Tevens staat beschreven wat de waarde is van elke cheque, waar deze te besteden is en of er eventueel een minimale besteding aan verbonden is.

Om jouw opmerkingen en vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, heb ik ze onderverdeeld in onderstaande punten:

• Het is heel vervelend om te vernemen dat de juwelen met een waarde van € 100 niet de luxe juwelen zijn die u had verwacht. Op het internet kunt u veel juwelen vinden die er hetzelfde uitzien alleen van een ander kwalitatief niveau.
• In de voorwaarden van de giftcheque t.w.v. € 50,- te besteden op alle dames/heren maatpakken van SuitYourself kunt u door middel van gebruik te maken van de link meteen op de website zien wat de verschillende prijzen zijn van de maatpakken bij SuitYourself. Hierdoor gaan wij er van uit dat u op de hoogte bent van de kosten van de verschillende maatpakken.
• Op de website van NIVEN 80/20 staat duidelijk vermeld wat de kosten zijn van een kookboek, waardoor u precies kunt zien wat u voor dit kookboek moet gaan betalen met een korting van € 15.
• Op de website van VakantieVeilingen en Deluxebox staat het volgende vermeld: ”Max. € 50,-Voor een gratis zelfontworpen sieraad bij aankoop van manchetknopen bij Zazzy”. Dit staat duidelijk vermeld in de beschrijving waardoor wij ervan uit gaan dat iedereen dit leest.
• Heel vervelend om te vernemen dat de codes voor het aanschaffen van een bh en nachtjurkje op de website van Pabo niet werken. Zou je mij kunnen voorzien met de codes die je hebt gebruikt, zodat ik kan nagaan wat er mis is gegaan?
• De drie giftcheques voor kunst zijn allen te verzilveren bij onze partner aandeamstel. Dit hebben wij bewust gedaan zodat u gemakkelijk naar 1 winkel kunt gaan en gebruik maken van de drie verschillende giftcheques.

Echter willen wij dat al onze klanten tevreden zijn met de aangeschafte Deluxebox. Omdat we op basis van alleen je voornaam geen account en contactgegevens kunnen vinden, zou ik je graag willen verzoeken om per e-mail of telefonisch contact met ons op te willen nemen. Dan weet ik zeker dat we tot een goede oplossing kunnen komen!
Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer +31 (0) 20 705 2221 of info@deluxebox.com

Graag verneem ik spoedig van je.

Fleur

Uitstekende service

Deluxebox is geweldig! Ik had zelf wat problemen met het bestellen van de box. Hiervoor heb ik in eerste instantie gebeld met Deluxebox zelf. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd gelijk naar een oplossing gezocht. Eenmaal de oplossing gevonden, ging het verder allemaal prima, op een klein bestellingsfoutje na. Gelijk gemaild en nog geen 5 min later was het opgelost en kreeg ik ook nog voor het ongemak een compensatie. Wat ik al zei, het was een kleine complicatie, maar toch zo'n uitstekende service. Ik ben zeer tevreden hoe de werknemers van Deluxebox omgaan met hun klanten!! Keep up the good work. Nu maar hopen dat mijn cadeau's goed in de smaak vallen :-)

2014幎12月17日
5぀星のうち3の評䟡

Box op vakantieveilingen

Ik snap dat het niet aan deluxebox alleen ligt, maar ik vind het erg jammer dat ik een box koop op vakantieveilingen en daarna naar de site wordt geleid naar een pagina die er niet meer is. Als ik precies hetzelfde voorwerp in mijn winkelmandje stop, werkt mijn couponcode niet terwijl het wel hetzelfde product is! Dat is jammer weggegooid geld, maar ik hoop dat ik hier nog mee geholpen kan worden...

2014幎12月14日

Beste Vera,

Hartelijk dank voor je feedback. We kwamen er inderdaad achter dat VakantieVeilingen een verkeerde link had staan op hun website. Echter de Deluxeboxen zijn wel te vinden als je kijkt op onze website. We vinden dit natuurlijk el heel vervelend en we zijn druk bezig om alles aan te passen!
Zou je mij een mailtje kunnen sturen naar info@deluxebox.com ? Ik kan je account op basis van je voornaam niet vinden en wil je graag even telefonisch of per e-mail spreken.

Ik hoor het graag!

Makkelijk en snel

Eea is makkelijk te regelen op de site, waarna je direct aan de slag kan met de winebox, vele opties en heb al bij 2 partijen wijn besteld en dat verliep vlekkeloos, wijn was binnen paar dagen geleverd zoals afgesproken. Ga snel gebruik maken van de andere onderdelen van de box.

2014幎12月4日
5぀星のうち5の評䟡

Gewoon helemaal "DeLuxeBox" Top !

Had ik nog bonnen liggen welke ik, door omstandigheden bij de toeleverancier van DeLuxeBox nog was vergeten te verzilveren.
Slechts één mailtje hoefde ik te spenderen, en kreeg dezelfde dag de allervriendelijkste respons en keurige, duidelijk instructies hoe verder te handelen! Et voilá, ik was direct weer in business....gewoon weg topservice ! ( Zie je niet meer zo vaak ;-)

Donald

2014幎12月3日
5぀星のうち5の評䟡

Super sinterklaas cadeaus gekocht voor een koopje!!!

Via vakantieveilingen heb ik een deluxebox watches en een deluxebox diamonds aangeschaft. Gratis sieraden en horloges, waar vind je dat nog?!
Ik heb daarmee mooie sieraden en horloges besteld voor sinterklaas en kerst. Zonder die deluxeboxen was ik klauwen veel geld kwijt!
Ook de klantenservice heeft me prima geholpen met een vraag. Ik zeg bedankt deluxebox, ik kan nu m’n familie mooie cadeaus geven met de feestdagen!

2014幎12月2日
5぀星のうち2の評䟡

teleurgesteld

Via vakantie veiling geboden als kado voor mijn partner.
na bieden komt men achter dat alleen om korting code gaat.

ik maak mijn partner dus blij met ordinaire korting code.
Jammer dit. vooral omdat we niet veel te besteden hebben.

had wel verwacht dat hotel boekbaar zou zijn voor die bon.

Reactie:
Klopt niet wat u aangeeft. ik ben onvoldoende geïnformeerd
geef dan aan wat de gemiddelde kosten zijn voor dit arrangementen.

even een knip uit de bieding

=========================================================
Extra verplichte kosten

Verplicht
• € 5,- administratiekosten VakantieVeilingen.nl

=========================================================
Wat wordt er geveild?

Deluxebox Hotels & Wellness met 2 waardecheques t.w.v. € 260,-

LuxuryHotelCadeauVoucher t.w.v. € 185,- te besteden aan 1 van de ruim 200 luxe hotelarrangementen in 8 Europese landen. De luxe hotelarrangementen hebben zo goed als allemaal een waarde van € 370,-
LuxuryWellnessVoucher t.w.v. € 75,- te besteden aan 1 van de ruim 30 wellnessarrangementen in Nederland en België. De luxe wellnessarrangementen hebben zo goed als allemaal een waarde van € 150,-
Je betaalt bij aankomst in het hotel of wellnessresort de prijs van het arrangement van jouw keuze. Op vertoon van de Luxury Hotel Cadeau Voucher of Luxury Wellness Voucher gaat een 2e persoon met je mee.

2014幎11月26日

Beste Stefan,

De luxury hotel cadeau voucher is een voucher waarmee je bij super luxe 4 en 5 sterren hotels een prachtig arrangement kan boeken voor de helft van de prijs.
Een voorbeeld; een arrangement bij Abdij de Westerburcht bestaat uit:

Ontvangst met een Drentse lekkernij en een fles Sua € 20.00
2 x Overnachting in een Luxe Themakamer met bubbelbad of een Kloosterkamer met terras & privé sauna voor 2 personen € 211.00
2 x Uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen € 46.00
1 x Heerlijk 4- gangen diner voor 2 personen op de 2e avond € 70.00
1 Dag gebruik van fietsen met een ANWB bewegwijzerde fietsroute € 13.00
Gratis gebruik van het solarium € 10.00
Gratis gebruik van WiFi in alle ruimtes € 0.00
Gratis parkeren € 0.00
Totale arrangementswaarde € 370.00

Bent u in het bezit van een luxury hotel cadeau voucher betaalt u nu slechts de helft voor het arrangement, dus €185.
Omdat we het belangrijk vinden zo duidelijk mogelijk te communiceren over wat er wordt geveild, staat er op vakantieveilingen ook een voorbeeld arrangementen en de kosten die er dan nog overblijven. We vinden het dan ook spijtig om te horen dat dit voor u niet duidelijk was. Omdat we niet willen dat u ontevreden bent over uw aankoop, verzoek ik u contact met ons op te nemen via info@deluxebox.com zodat we kunnen kijken of we iets voor u kunnen betekenen!

Op vakantieveilingen staat ook een hotel voorbeeld en een wellness voorbeeld:

LuxuryHotelCadeauVoucher
Verblijf in een luxe hotel in Europa en overnacht met 2 personen voor de prijs van 1. Er zijn ruim 200 hotels aangesloten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal en Slovenië. Een arrangement kan bijvoorbeeld bestaan uit 1, 2 of 3 nachten aangevuld met extra’s als ontbijt, 3-gangendiner of een late check-out. Met de voucher geniet 1 persoon volledig gratis van het hotelarrangement. Kijk voor een uitgebreidere uitleg en voor voorbeeld arrangementen op www.lhcv.nl.

Hotel voorbeeld
Een luxe arrangement bij Hotel X voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 3-gangendiner kost € 370,- (€ 185,- p.p.). Bij inlevering van de LuxuryHotelCadeauVoucher betaal je met z’n 2en voor het arrangement geen € 370,- maar slechts € 185,-. De 2e persoon gaat dus gratis mee.

LuxuryWellnessVoucher
Kies uit ruim 30 wellnessresorts in Nederland of België en geniet ook hier met 2 personen voor de prijs van 1. Met de voucher geniet 1 persoon volledig gratis van het wellnessarrangement. Je boekt met 2 personen en bij aankomst reken je dus slechts voor 1 persoon af.

Wellness voorbeeld
Een luxe arrangement bij Wellness Resort Y voor dagentree inclusief lunch en een schoonheidsbehandeling kost € 150,- (€ 75,- p.p.). Bij inlevering van de LuxuryWellnessVoucher betaal je met z’n 2en voor het arrangement geen € 150,- maar slechts € 75,-. De 2e persoon gaat dus gratis mee.

Omdat we geen informatie van u hebben kunnen we geen contact met u opnemen. Zou u alsnog even contact met ons kunnen opnemen via info@deluxebox.com of 020-7052221

Zeer goede service

Ik zat met een lang geleden bestelde deluxebox waar een verouderde code voor een gratis fotoboek instond. Inmiddels was deluxebox met een ander fotobedrijf in zee gegaan. Ik kreeg een snelle reactie en precies de goed informatie, namelijk de juiste code, om mijn fotoboek alsnog te kunnen bestellen.

2014幎11月25日

Perfect!

Problemen met mijn aangeschafte box om hem te verzilveren bij de leverancier maar supergoed geholpen door de klantenservice! Vriendelijk,behulpzaam en goed opgelost.

2014幎10月29日
5぀星のうち2の評䟡

Misleidend en veel te duur

Als je voor het eerst biedt via vakantie veilingen op deze box zie je vaak telaat dat het om kortingcodes gaat en zoals eerder aangegeven je KOOPT de korting
Nu heb ik gelukkig niet teveel betaald voor deze misleiding maar wel gelijk weer een wijze les geleerd ...eerst goed lezen voor je ergens op biedt want in het geval van deluxebox zitten er veel addertjes onder het gras en heb je iets wat je vaak ook GRATIS in je kerstpakket krijgt
Jammer dat vakantieveilingen hiermee zaken doet

Na het plaatsen van deze beoordeling ben ik de volgende dag gebeld door deluxebox zelf en waren zeer welwillend en waren zelfs bereid ons het complete bedrag dat wij ervoor betaald hadden te retourneren ( had ze toen nog niet verteld dat ik er maar 6 euro voor betaald had )
Wij hebben ze positief bedankt voor het aanbod maar zijn van mening dat de fout ook een beetje bij ons ligt ( goed lezen al blijf ik het misleiding vinden)

Dus de klanten service krijgt van ons een Dikke 10 maar laten we 2 sterren staan omdat het product het naar onze mening niet waard is

2014幎10月26日

Beste Jeroen,

Zoals telefonisch besproken vinden wij het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop.
In onze communicatie over de Deluxebox Hotels & Wellness proberen wij altijd zo duidelijk mogelijk te zijn. Zoals ook besproken klopt het dat u eerst moet inloggen om toegang te krijgen tot het gesloten boekingssysteem. We hebben alle arrangementen zelf samengesteld met de hotels en wellnesscentra, daarom behouden we de arrangementen exclusief voor onze klanten met een LuxuryHotelCadeauVoucher en de LucxuryWellnessCadeauVoucher.
Als u vragen heeft over een bepaald hotel of wellnesscentrum kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

De waarde van het totale arrangement voor hotels ligt bijna altijd op € 370,-. Tenzij anders afgestemd met het hotel, wat dan ook netjes wordt aangegeven op onze website. De waarde van de wellness arrangementen ligt rond de € 150,- . Tegen inlevering van de LuxuryHotelCadeauVoucher en de LucxuryWellnessCadeauVoucher betaalt u slechts de helft voor de arrangementen. Daarbij wil ik u graag informeren dat wij continu prijscontroles uitvoeren om de prijsstellingen te controleren. Mocht dit niet overeenkomen met de prijs die wij communiceren, nemen wij meteen actie. Als u dus een specifiek hotel of wellness centrum bent tegengekomen waarop u uw review heeft gebaseerd, dan horen wij graag welk hotel of wellness centrum dit is, zodat wij dit kunnen controleren en waar nodig kunnen aanpassen.

Het laatste wat wij willen is dat onze klanten ontevreden zijn over hun aankoop, want daar heeft u niets aan en wij natuurlijk ook niet.Telefonisch heeft u aangegeven dat u wellicht niet helemaal goed op de hoogte was van het concept en dat u verder geen compensatie of oplossing wenst. Mocht u zich bedenken, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via info@deluxebox.com of 020 705 2221

Perfecte service!

Ik heb de klantenservice van deluxebox benaderd voor het omschrijven van mijn voucher codes. Ik was namelijk nog in het bezit van oude code. Ik kreeg een super snelle reactie, met meteen bijgevoegd de nieuwe codes. Het is heerlijk om maar 1x uit te hoeven leggen wat er aan de hand is en wat jij graag van de klantenservice gedaan wilt hebben. Geen duizend mails voor er voor beide partijen duidelijk is wat er moet gebeuren. Heerlijk!! En dan nog het allerbelangrijkste: een uiterst vriendelijke reactie!! Ik zeg: top en op naar het genieten van mijn deluxebox!!

2014幎10月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス