Det var nemt at bestille og sokkerne kom hurtigt. Derfor 4 stjerner - men - elastikkanten er meget stram, hvilket ikke er behageligt desværre og jeg har ikke tykke eller vandfyldte ben. Meget ærgerli... もっと見る
企業が回答しました
Tak til Democratique Socks for de fine og lækre sokker jeg har modtaget igen. Der er flere forskellige slags kvaliteter og jeg har altid brugt de “fineste” som ikke er så tykke i kvaliteten. I den... もっと見る
企業が回答しました
At my favorite local fashion store I bought a few pair of democratique socks. Nice design and comfortable. Recently I bought a couple via this website (because my local store had just two designs).... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte 4 par sokker og de blev leveret meget hurtigt. Sokkerne er virkelig flotte, godt materiale og har også en super pasform. Virkelig god kvalitet til prisen og meget bedre end andre virksomheder... もっと見る
企業が回答しました
Democratique Socks was established in Copenhagen in 2011. Behind the scenes is a team of highly experienced fashion professionals. We found a gap in the market of high quality socks at reasonable prices. Over the years we have collaborated with a lot great brands including Edwin Jeans and Mark McNairy.
København K, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Må desværre give democratic socks 1 stjerne. Troede ellers lige jeg endelig havde fundet nogle ordentlige sokker til jakkesæt til en fornuftig pris. Faktum er desværre at sokkerne er nøjagtig samme kvalitet (måske endda lidt dårligere) end dem man kan købe 10 par af for 100 kr i Føtex eller hm.. blot i flotte farver. Derudover bliver sokkerne ikke oppe, men falder ned efter et par minutter. Det er virkelig ikke et godt produkt.
Super kvalitet, god kundeoplevelse og hurtig levering. Kunne ikke fungere bedre.

Democratique Socks からの回答
betaler gerne mere for god kvalitet. Men disse sokker har tilnærmelsesvis ingen pasform og går hurtigt i stykker. Fede farver og detaljer. Men det bliver ikke noget genkøb herfra da pris og kvalitet ikke hænger sammen.
Hurtig og nem håndtering af min ordre. Varen lå skarpt i kassen og var flot præsenteret

Democratique Socks からの回答
Fantastiske produkter :) og lækre design der er sikker til alle outfit!

Democratique Socks からの回答
Nem bestilling, hurtig levering, helt igennem høj kvalitet.
Let overskuelig hjemmeside, hurtigt levering og topkvalitet 👌 kan bestemt anbefales.
Hurtig levering og et super produkt. Og så har jeg fået andel i de skove Democratique Socks er ved at plante steder i nød.
Bestilte 8 par strømper men har kun fået leveret 4 par, og selvom de har lovet at undersøge (ved ikke hvad de skal undersøge?), men jeg intet hørt.
Til gengæld er strømperne i mega ringe kvalitet og fnugger allerede efter første vask.
Tank tops sucks - they have a huge sticker inn the neck and when you remove it there is sticky stuff andn u cat wash it off.
Good quality socks, fantastic service and fast delivery. More importen is that Democratique Socks takes environmental responsibility.
My first order had an incorrect item that they would not replace. To try to get the socks that I failed to get, I ordered a second time. I waited two weeks only to find out they had canceled my order because, get this: I “didn’t like their products” though I do and even said so in the review of the first order. Terrible service far outweighs the nice socks they produce. Buy them from a retailer.
Syntes at strømperne er meget store i størrelsen, sidder ikke tæt på foden, jeg bruger størrelse 44-45 i sko, hade forventet mig lidt mere af strømpefirmaet

Democratique Socks からの回答
Les chaussettes sont extrêmement fines et après un premier lavage peluchent beaucoup.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。