Jeg bestilte en iPad lÞrdag morgen, og modtog den om onsdagen ð jeg modtog en mail om at mit kÞb ville blive behandlet, men det var fÞrst tirsdag at jeg fik en bekrÊftelse pÃ¥, at den var sendt afsted... ãã£ãšèŠã
FANTASTISK!!!! - INTET MINDRE END FANTASTISK! Jeg forsÞge at kÞbe 4 ens Lenovo 300e chromebooks. Det var ikke muligt, da kravet var en Intel processor. Der blev skrevet frem og tilbage,... ãã£ãšèŠã
FÞrst og fremmest er det et super koncept! Nem og overskuelig site, med hurtigt chat svar pÃ¥ evt. spÞrgsmÃ¥l. Leveringen kom som lovet (3-4 dage), hastigheden er acceptabel, nÃ¥r man til gengÊld spa... ãã£ãšèŠã
Bestilte en Samsung a21s hos demovare den 30/10 men da de har lukket i weekenden regnede jeg med at hÞre fra dem om mandagen at der var sat gang i bestillingen fik hverken mail eller noget som helst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Demovare ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi opkÞber store varepartier fra Danske virksomheder og nogle gange direkte fra producenten. Alle varer bliver gennemgået af autoriseret fagfolk som sÞrger for at produkterne er renset for data og 100% funktionsdygtige.
Demovare får du samme garanti og service som hvis du handlede i en hver anden butik. Måske endda lidt bedre, hvis vi selv skal sige det. - Danmarks måske bedste support
- 24 måneders reklamationsret på alle produkter
- Gratis levering
Albanigade 23A, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@demovare.dk
- demovare.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har kÞbt en pc, fik god service
Har kÞbt en pc, der blev sendt til mig. Jeg skulle bruge den mandagen efter, men kunne ikke finde oplysninger om hvor lÊnge der ville gå fÞr produktet kom. Så skrev jeg en besked til Demovare om hvornår jeg skulle bruge den, og dagen efter fik jeg besked om at den blev sendt med hurtig post og hjem til mig. Det er god service og produktet virker upåklageligt.
Jeg kÞbte en computer til min datters âŠ
Jeg kÞbte en computer til min datters fÞdselsdag, og der var en masse ting som gik galt. Men folkene fra Demoware klarede det fantastisk flot, og alt klappede til sidst. Stor ros tilDemoware for dette.
mvh
Lars Bro
Gode priser og rigtig god service der hurtigt fÞlger op på evt. problemer
Bestilte en laptop til en god pris. Den var brugt men beskrevet som uden funktionsfejl eller mangler. Rigtig fin rabat ift. nypris. Der var dog to elementer, som trÊkker ned:
1. harddisken var ikke wipet. En tidligere brugers torrent-downloads etc lå på en af diskene. TrÊls for mig, men også rigtig trÊls for den tidligere bruger, som sikkert har regnet med at filer ikke er kommet med videre.
2. Pixel-fejl på skÊrmen. Det er en hardware-fejl, som kun kan laves ved at skifte display'et ud.
Ingen af delene er acceptabelt ift. produktbeskrivelsen og teksten på hjemmesiden ("Nulstillet, kontrolleret..."). Derudover var der brugsspor, men det var også forventet ift. at standen var angivet som 'brugt'.
EDIT: Der er blevet fulgt op på problemerne meget hurtigt per telefon og mail. Demovare.dk har taget kontakt til leverandÞr for at undgå lignende hÊndelser i fremtiden, og har derudover givet lidt ekstra i rabat og en 'complimentary' sleeve - super flot.
Ift. manglende wipe, så lå filerne på en ekstra partition. Den skal selvfÞlgelig også tjekkes, men forståeligt at det kan smutte. Pixel-fejlen skal ikke vÊre der, og demovare.dk gÞr opmÊrksom på at reklamationsretten dÊkker udskiftning af display - god serviceinformation man nok ikke får i Elgiganten uden en lÊngere debat om kÞbeloven. Tror dog det går uden en reparation, der er jo stadig 5.759.999 pixels der virker...
Alt i alt en god oplevelse og en god handel, så 3 stjerner bliver til 5 - tror også jeg kÞber mit nÊste device hos demovare.dk!

Demovare ããã®åç
Meget hjÊlpsomt personale og fin âŠ
Meget hjÊlpsomt personale og fin service. Virkeligt skarpe priser på nyt udstyr - vi sparede nÊsten 20%!

Super god behandling
Super god behandling. Hurtig og effekt. Varen var i orden. Dog var adaptoren ikke optimal, da den brugte forholdsvis meget lang tid på opladningen. Efter en enkelt mail til demovare.dk gik der kun meget kort tid fÞr jeg havde en ny adaptor med posten. Meget tilfreds.

Helt klart anbefalelsesvÊrdigt
Super service. Jeg fik hurtige svar, og de lÞste mine problemer lige med det samme.
Jeg er meget tilfreds med mit produkt og den service jeg har fået. Helt klart anbefalelsesvÊrdigt.

Top priser
Top priser, fine varer og god vejledning online. Der gik lidt kuk i forsendelsen så det kom en dag senere end forventet, men er vildt lykkelig over produktet som kostede det halve af hvad jeg havde set i mainstream butikker og er langt federe

helt igennem super service
helt igennem super service, kan varmt anbefale, tommel up :-) , tak for super hjÊlp, og hurtig svar tid,

Klart anbefales
Computeren der var "brugt" var i perfekt stand, og ankom nÊsten inden den blev bestilt! Fantastisk oplevelse

KÞb af demo-pc
KÞb af demo-pc
Jeg har fået helt enestående service i forbindelse med kÞbet, og de var sÊrdeles fleksible omkring levering og tilbehÞr.
Både i "butik" og på lager var de utrolig imÞdekommende, og en enkelt lille fejl blev rettet uden problemer for mig overhovedet.
Jeg kan absolut anbefale virksomheden, og jeg vil selv gerne handle der igen.

Her handler jeg igen
Her handler jeg igen. Super hurtig lev. til super god pris. Pc'en lever fuldt op til mine forventninger = ser ud som ny og ubrugt. Lynhurtig wireless download = lige så hurtig som min kablede stationÊre pc = 170 Mbps; Ping lidt langsom = 22-30 ms; min OnePlus One siger 10-12 ms. Alt i alt ok.

Demovare ããã®åç
Bestilte en tablet med tastatur lÞrdag
Bestilte en tablet med tastatur lÞrdag. Da jeg var i tvivl om, den kunne nå at komme til tiden, kontaktede jeg dem via chatten på siden sÞndag aften. De var meget servicemindede. Han tjekkede med det samme, om den var med i forsendelserne samme aften, og det var den. Den kom allerede mandag leveret med post nord lige til dÞren. Det er en fin maskine med Windows 10. Tastaturet kan tages af, så den er i topklasse til en lille pige, som lige er startet i skolen.

Demovare ããã®åç
ALDRIG er jeg blevet Sà godt behandlet âŠ
ALDRIG er jeg blevet SÃ godt behandlet i nogen elektronik butik. SÃ¥ dette er klart mit sted til alle den slags handler. og nu har jeg afsluttet 4 handler her, med samme super resultat. Tak til Louise og til Mads.

Jeg kÞbte en Lenovo Yoga 2 13 til 4095 âŠ
Jeg kÞbte en Lenovo Yoga 2 13 til 4095 kr i oktober 2016
Så skulle jeg også tegne et "Premium" abonnement til 179 kr for at få en rabat på knap 400 kr.
Rabatten var derfor i virkeligheden kun 230 kr.
Der var så også fejl på Lenovo Yoga 2 - den var simpelt hen bÞjet i bunden ved skÊrmhÊngsel.
Dette dokumenterede jeg på mail og med foto. Og fik en lille dekort på 350 kr. Det var egentlig ok.
Men det der "Premium" abonnement - det fortsÊtter automatisk der ud af hvis man ikke opsiger det.
Og de 179 kr bliver så automatisk trukket hver 6. måned.
Demovare.dk opbevarer dit betalingskort info - så du ikke kan afvise betalingen i banken.
Det har så rent faktisk kostet 358 kr i abonnement for 1 år at handle på Demovare.dk
Og det er derfor slet ikke så billigt som det umiddelbart ser ud til på prisskiltet.
Jeg prÞvede at opsige mit abonnement kun 1 dag for sent her i april 2017 -
Men fik at vide at jeg jo allerede havde fået rigeligt med rabat - så de 179 kr kunne jeg ikke få retur.
Så pas lige på med det "Premium" abonnement. Det er en reel merpris.
---------------------
Lige et par ord til svaret fra Demovare.:'
10% af 4000 kr er 400 kr - ikke ?
Og hvad i al verden skulle jeg true med ???
I telefonen siger jeg at jeg vil slettes fra kundekartoteket - så jeg ikke også skal anskaffe et nyt visakort.
Det er selvfÞlgelig lidt af en trussel ??
Det er mig der bliver gjort til grin både i telefonen og med det svar jeg får her fra "Louise".
Total useriÞst !!
Med abonnementordningen kan Demovare dog blive ved med at trÊkke de 179 kr fra nu af og til 2020 - så pas på dit Visakort !!.
Jeg har modtaget 2 mail - ved ikke lige om det mange eller flere mail
SÃ¥dan er det.

Demovare ããã®åç
Super service og super hurtig levering
Jeg har lige kÞbt en lenovo tablet hos Demovare. Den kostede til at starte med ca 700 kroner, men jeg fandt den samme tablet til kun 499 på en anden hjemmeside og skrev det til Demovare på deres hjemmeside. Straks satte de varen ned til det samme belÞb og jeg kÞbte den. Det tog kun 2 dage så var den allerede leveret på posthuset til afhentning. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Så tak for god service og en god handel.