Jeg bestilte en iPad lÞrdag morgen, og modtog den om onsdagen ð jeg modtog en mail om at mit kÞb ville blive behandlet, men det var fÞrst tirsdag at jeg fik en bekrÊftelse pÃ¥, at den var sendt afsted... ãã£ãšèŠã
FANTASTISK!!!! - INTET MINDRE END FANTASTISK! Jeg forsÞge at kÞbe 4 ens Lenovo 300e chromebooks. Det var ikke muligt, da kravet var en Intel processor. Der blev skrevet frem og tilbage,... ãã£ãšèŠã
FÞrst og fremmest er det et super koncept! Nem og overskuelig site, med hurtigt chat svar pÃ¥ evt. spÞrgsmÃ¥l. Leveringen kom som lovet (3-4 dage), hastigheden er acceptabel, nÃ¥r man til gengÊld spa... ãã£ãšèŠã
Bestilte en Samsung a21s hos demovare den 30/10 men da de har lukket i weekenden regnede jeg med at hÞre fra dem om mandagen at der var sat gang i bestillingen fik hverken mail eller noget som helst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Demovare ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi opkÞber store varepartier fra Danske virksomheder og nogle gange direkte fra producenten. Alle varer bliver gennemgået af autoriseret fagfolk som sÞrger for at produkterne er renset for data og 100% funktionsdygtige.
Demovare får du samme garanti og service som hvis du handlede i en hver anden butik. Måske endda lidt bedre, hvis vi selv skal sige det. - Danmarks måske bedste support
- 24 måneders reklamationsret på alle produkter
- Gratis levering
Albanigade 23A, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- info@demovare.dk
- demovare.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk personale!
Hej Demovare,
Jeg kÞbte en computer hos jer der kom 2 dage efter jeg havde bestilt den, hvilket er meget hurtigt!
Efter to timers brug af computeren hopper en af tastaturets knapper af, og derfor beslutter jeg mig for at kontakte jer.
Jeres meget dygtige medarbejder Louise siger at det vil i gerne kigge på og at hun sender et returlabel.
Efter jeg har sendt computeren tilbage skriver i til mig dagen efter at problemet er lÞst, og allerede to dage efter har jeg computeren igen som jeg skriver denne anmeldelse fra.
De fleste IT selskaber sÊlger computere, men at tage godt hånd om sine kunder samtidigt med at kunne levere kvalitet billigt er en sjÊldenhed.
Tusind tak for handelen, det bliver ikke sidste gang jeg kigger på demovare.dk!
MVH
Kristian

Demovare ããã®åç
Super Service, og billige priser
Fik en PC, desvÊrre med defekt powersupply.
ingen problemer fik bare en returlabel og en ny pc.

Demovare ããã®åç
God service.
Varer hos Demovare er af god kvalitet til en god pris. Man modtager sin pakke hurtigt og nemt.
Super super service
Jeg kÞbte en ASUS A540SA.
Betaling og levering efter et par dage. DesvÊrre var der lidt galt med PC'en (det er jo demovarer så noget må man forvente).
Efter lidt mail'eri ringede Martin FristrÞm (ejeren), for at hÞre om jeg vil have repareret eller have noget andet. Jeg valgte at få repareret. Samme dag fik jeg mailet en fragt seddel og samme dag kom FedEX og hentede varen.
I dag en lille uge senere kom FedEX tilbage med PC en og alt er som det skal vÊre.
Det kalder jeg "edder manme" service og hurtig reaktion. Der kan ikke engang Bilka vÊre med :-)
Jeg handler der helt sikkert igen og anbefaler gerne til andre.
Tak for super god service.
Bedre end perfekt
KÞbte en bÊrbar PC hos Demovare, som ifÞlge beskrivelsen kun havde vÊret åbnet, men ikke brugt. Fik den leveret efter 2 dage. PC'en er som ny - så beskrivelsen passede.
Jeg havde i fÞrste omgang problemer med at få aktiveret Windows, og jeg Þnskede derfor at finde Windows' Product key. Jeg gik på demovare's hjemmeside, og en Demovare gut hjalp mig med det samme via chat. Jeg havde ikke forventet dette, så det må vÊre bedre end perfekt.
Windows er registreret nu, og PC'en kÞrer fint.
/Kim
Happy:)
Hold da bÞtte for et rÞverkÞb:) Dag til dag levering.
Fremragende !
Super god service, hurtig svar på mail, hurtig levering. Og kvalitet de kan stå inden for, og gode produkter til billige penge (Y)
Kan kun anbefale det til venner og familie.
super service/levering/produkt
super hurtig levering, alt ok, jeg vil gerne gÞre brug af DEMOVARE igen
Ingen minusser, KUN plusser!
FÞrst og fremmest er det et super koncept!
Nem og overskuelig site, med hurtigt chat svar på evt. spÞrgsmål. Leveringen kom som lovet (3-4 dage), hastigheden er acceptabel, når man til gengÊld sparer en del, i forhold til vejl. udsalgs pris.
Computeren var meget fint og grundigt pakket ind, så den klarede fint forsendelsen.
Vil helt sikkert anbefale samt bruge demovare igen.
Hurtig levering og god service!
Levering dagen efter og god service af drengende bag demovare.dk :-)
En glad studerende!!
Har lige modtaget min nye macbook pro, som jeg har kÞbt hos demovare - mac'en virker fantastisk og var som ny, da jeg åbnede Êsken. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg modtog den, og der var super kundeservice undervejs. Kan kun anbefale andre at handle hos demovare. Der er gode penge at spare, hvilket er en fornÞjelse som studerende.
Super billigt
Jeg har kÞbt en ASUS bÊrbar computer, som havde vÊret til reparation og jeg frygtede lidt at modtage et defekt produkt. Jeg tog dog "chancen" pga. 1 års garanti, 2 års reklamationsret,14 dages returret og sidst men ikke mindst pga. prisen. Den var sat 49 % ned i forhold til nyprisen på 9999 kr.
Jeg har modtaget et produkt der lever 100 % op til mine forventninger. Den fungerer som den skal og ligner et helt nyt produkt uden brugsspor o.lign.
Leveringstiden var 3 hverdage, hvilket er ganske fint.
Jeg er mere end tilfreds med min handel og kan varmt anbefale Demovare. Jeg kigger helt sikkert fordi Demovare nÊste gang jeg skal kÞbe nyt elektronik.
Super! Spar penge og kÞb et produkt, som mere eller mindre er nyt!
Hurtig betjening og gode svar på mine spÞrgsmål.
Vil klart anbefale at overveje et demovare produkt hvis man gerne vil spare nogle penge.!
Fin personlig kÞbsoplevelse over nettet
Jeg har for nyligt kÞbt en Microsoft Surface Pro 3. Det var en demo-model (altså en af dem, som mange kunder har haft mellem hÊnderne), men den har ikke en ridse. Så beskrivelsen "som ny" var passende i forhold til dens kosmetiske stand. Batterilevetiden er lidt lavere end ny naturligvis - så i den forstand er den ikke som ny. Men jeg får stadig en 6-7 timer ud af den på en fuld opladning.
Jeg fik lidt studierabat, hvilket var endnu et plus.
Men det, som jeg synes var prikken over i'et, var at have en venlig personlig dialog med firmaet via mail. Det var rart at få en kort men personlig mail, som bekrÊftede kÞbet, fremfor de sÊdvanlige standardiserede mails.
Og så var det rart, at man ikke blev spammet med en standard "hvad synes du om din kÞbsoplevelse"-mail, som man nu får smidt i nakken bare man bestiller en pizza over nettet. Det er misforstået kommunikation.
Så alt i alt er jeg meget tilfreds med kÞbet og kÞbsoplevelsen.
Fantastisk service
Fremragende betjening, hurtig levering, god service og fine produkter.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos demo-vare og det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet der.
Mange hilsener
Betinna Kristiansen
Rigtig god service
Bestilte en iPad air og er godt tilfreds med produktet. Demo vare i ca. 2 måneder. Blev leveret til dÞren af dem selv. Fremragende service. Jeg kan kun anbefale demo-vare. Der er ingen grund til at give fuld pris når man kan få et produkt som jeg fik. Jeg vil klart bruge dem igen når jeg skal have nyt elektronik.
Helt igennem anbefalelsesvÊrdige
Super service, trovÊrdige og gode produkter til de rigtige priser. er blevet tilfÞjet til mine favoriter
Tip top service!
KÞbte en ps4 til en super fordelagtig pris - under hvad en brugt koster på andre sider og fik endda lidt ekstra rabat!
Dagen efter jeg havde bestilt, havde jeg min ps4 og var igang med at spille. Man kunne slet ikke se, at den havde vÊret rÞrt! Super god service og rigtig god kundekontakt.
Kan klart anbefales
10/10