Dejligt, man kan kÞbe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. KÞbte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikÞbet billigere, end man kan fÃ¥ dem i Englan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service ! Havde kÞbt en plÊne aerator, som desvÊrre gav efter i skÊftet efter meget kort tids brug. Blev mÞdt af en meget venlig medarbejder, som uden tÞven sendte en ny, og uden yderliger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super Helt igennem meget fin personlig behandling Meget nemt at bytte / returnere Rigtig god vejledning
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dét er mit fÞrste besÞg pÃ¥ denne hjemmeside, hvor jeg bestilte ét par havehandsker/rosenhandsker udfÞrt i skind/lÊder. Disse er sÊrdeles brugbare og beskytter fint. Hurtig respons pÃ¥ bestilling og l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.
Hedemarken 11, 7200, Grindsted, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg synes ikke varen ligner den på billedet. Jeg synes også, det er dyrt ift det jeg har fået. Og jeg kan ikke li at jeg får et lille forklÊde i en stor kasse.

Super
Helt igennem meget fin personlig behandling
Meget nemt at bytte / returnere
Rigtig god vejledning

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Dejligt, man kan kÞbe gode og smukke engelske haveredskaber i DK!
Engelske haveredskaber holder bare. KÞbte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikÞbet billigere, end man kan få dem i England.
Jeg kommer igen!

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Hurtig og god betjening med kvalitets vÊrktÞj

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Fantastisk gode produkter og en service ud over det sÊdvanlige

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Nem hjemmeside og bestilling samt hurtig levering.

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Super service og kÊmpe hjÊlp ved telefonopkald

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Utroligt nemt at bestille , pakket og indleveret til forsendelse samme dag selvom det var weekend ð
Kan kun anbefales !

Den Engelske Gartner ApS ããã®åç
Engelsk kvalitets redskaber er en er nydelse og fin hjÊlp.
Bestilt og leveret som lovet.
Fin service .