レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt, man kan kÞbe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. KÞbte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikÞbet billigere, end man kan fÃ¥ dem i Englan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service ! Havde kÞbt en plÊne aerator, som desvÊrre gav efter i skÊftet efter meget kort tids brug. Blev mÞdt af en meget venlig medarbejder, som uden tÞven sendte en ny, og uden yderliger... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super Helt igennem meget fin personlig behandling Meget nemt at bytte / returnere Rigtig god vejledning

䌁業が回答したした

Dét er mit fÞrste besÞg pÃ¥ denne hjemmeside, hvor jeg bestilte ét par havehandsker/rosenhandsker udfÞrt i skind/lÊder. Disse er sÊrdeles brugbare og beskytter fint. Hurtig respons pÃ¥ bestilling og l... もっず芋る

䌁業情報

1. 庭園

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

336件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Varen ligner ikke fotoet

Jeg synes ikke varen ligner den på billedet. Jeg synes også, det er dyrt ift det jeg har fået. Og jeg kan ikke li at jeg får et lille forklÊde i en stor kasse.

2026幎4月29日

KÊre Anette,
FÞrst tak for at du har taget dig tid til at skrive på Trustpilot. Vi har ikke hÞrt fra dig på vores egen mail efter dit kÞb, så derfor giver vi et svar her. Vi var noget overrasket over din anmeldelse samt karakteren fra dig.

Du bestiller en vare, der sendes samme dag.

Varen er afbilledet med ikke mindre end 4 billeder på vores hjemme side. Hvoraf, der er 2 detaljebilleder af varen, samt to lifestyle billeder. 3 af billederne er producent billeder og 1 af billederne er taget af et matchende forklÊde af os selv.

I forhold til prisen, så er den sat i forhold til producentens anvisning. Den er oplyst på siden inden kÞbet. Hvis varen derimod ikke har levet op til dine forventninger, så har vi på vores salgs- og leveringsbetingelser skrevet, hvorledes vores returpolitik er:

I forhold til indpakning og kassestÞrrelse. Din vare blev pakket ind i brunt silkepapir og placeret i en standard webshop kasse med udskrevet ordre, selvom denne også sendes pr. mail. I forhold til kassen, så prioriterer vi hos Den Engelske Gartner Shop, at have så stor en genbrugelig i forhold til vores emballage, hvorfor vi meget hyppigt bruger enten emballage, der har vÊret brugt i anden sammenhÊng, eller emballage, som vi kÞber i restpartier, for at tilsikre et minimalt aftryk på miljÞet. Herfor, når der er ca. 1000 forskellige varer på vores shop, så har vi valgt ikke at have individuelle kasse til hvert enkelt produkt, men derimod, at have standard kasser, der har den bredeste brugbarhed i vores sortiment.

Som nÊvnt er vi kede af, at du ikke mener, at varen er lignende, hvorfor vi gerne vil have at du sender billede af varen til vores email adresse, så vi kan se på denne, på trods af, at varen kontrolleres inden den sendes.

Vi håber med denne mail, at du trods alt har fået svar på din anmeldelse. Til venligst info kan jeg oplyse, at dette er den fÞrste kommentar omkring produktet vi har modtaget i forhold til, at det ikke skulle ligne. For en god ordens skyld er det denne vare du har bestilt:

Vi ser frem til, at du skriver til os på vores mail, der også er oplyst nederst på vores forside:

info@den-engelske-gartner-shop.dk

så vi kan se, om der er sket en fejl.

Du Þnskes en rigtig god dag

Venligst den Engelske Gartner

Super
Helt igennem meget fin personlig behandling
Meget nemt at bytte / returnere
Rigtig god vejledning

2026幎4月14日

Den Engelske Gartner ApS からの回答

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Engelske haveredskaber - fund til prisen

Dejligt, man kan kÞbe gode og smukke engelske haveredskaber i DK!

Engelske haveredskaber holder bare. KÞbte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikÞbet billigere, end man kan få dem i England.

Jeg kommer igen!

2026幎4月15日

god betjening

god, behagelig og personlig betjening

2026幎4月14日

skÞnne haveredskaber.

skÞnne haveredskaber.
stort og godt udvalg.

2026幎3月19日

Super

Hurtig levering og lÊkker produkter 👌

2026幎3月10日

Den Engelske Gartner ApS からの回答

Unik service og en meget flot produktprogram

2026幎3月9日

Utroligt nemt at bestille

Utroligt nemt at bestille , pakket og indleveret til forsendelse samme dag selvom det var weekend 🙂
Kan kun anbefales !

2026幎2月28日

Den Engelske Gartner ApS からの回答

Engelsk kvalitets redskaber er en er

Engelsk kvalitets redskaber er en er nydelse og fin hjÊlp.
Bestilt og leveret som lovet.
Fin service .

2026幎1月25日

God kvalitet

Venligt personale. Tak for hjÊlpen.
Håber i får flere hjem.

2026幎1月21日

Den Engelske Gartner ApS からの回答

KÊre Hedy, Tak for anmeldelsen. Vi havde heldigvis den ene, du havde brug for. Nogle gange kan vi ikke selv styre, hvad der kan bestilles, da leverandÞren gerne selv skal have varen på lager. Vi håber, at vi nÊste gang kan gÞre os fortjent til de 5 stjerner, som vi gerne samler på. God dag Den Engelske Gartner Shop

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。