Den Engelske Gartner ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service ! Havde kÞbt en plÊne aerator, som desvÊrre gav efter i skÊftet efter meget kort tids brug. Blev mÞdt af en meget venlig medarbejder, som uden tÞven sendte en ny, og uden yderliger... もっず芋る

䌁業が回答したした

Produkter af virkelig hÞj kvalitet, lynhurtig levering og fantastisk service. DesvÊrre er det kun muligt at give 5 ud af 5 stjerner, - ellers havde jeg givet Den Engelske Gartner 6

䌁業が回答したした

Tak for den hurtige fremsendelse Vi glÊder os begge til at bruge handskerne. Vi bruger dem til petanque og min tidligere handske holdt i flere år.

䌁業が回答したした

Dejligt, man kan kÞbe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. KÞbte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikÞbet billigere, end man kan fÃ¥ dem i Englan... もっず芋る

䌁業情報

1. 庭園

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service !

Fantastisk service !
Havde kÞbt en plÊne aerator, som desvÊrre gav efter i skÊftet efter meget kort tids brug. Blev mÞdt af en meget venlig medarbejder, som uden tÞven sendte en ny, og uden yderligere behov for redegÞrelse. Tak ! Handler helt sikkert igen

2024幎5月15日
自発的なレビュヌ

Den Engelske Gartner ApS からの回答

Hej Michael, Tak for de pÊne ord. Selvom vi sÊlger kvalitets haveredskaber, så er det uundgåeligt, at noget går i stykker. Når det sker, har vi som forretning naturligvis et stort ansvar i, at hjÊlpe vores kunder så hurtigt som muligt, så de ikke står med problemet selv. Vi er glade for, at vi kunne leve op til forventningerne og ikke mindst for din rating. Rigtig god dag Den Engelske Gartner Shop.

Alt spillede

2024幎5月5日

Den Engelske Gartner ApS からの回答

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Hurtig betjening

Hurtig betjening. God kommunikation og nyttige informationer.

2024幎5月7日

Flot hjemmeside

Flot hjemmeside, fede vare og gode priser.
Jeg har lige modtaget, den planteske som jeg bestilte, den virker som god kvalitet og jeg glÊder mig til at tage den i brug.

2024幎4月13日

God og hurtig service

God og hurtig service

2024幎4月3日

Meget hÞj service

Min hustru fik nogle haveredskaber i fÞdselsdagsgave, bestilt hos den engelske gartner. DesvÊrre var det de forkerte.
Jeg kontakter den engelske gartner og uden at have faktura op det kÞbte men kun navnet på giveren, hÞrte jeg mig ad om de kunne byttes.
Fik den sÞdeste og bedste service af Ditte fra den engelske gartner. Jeg skulle bare sende haveredskaberne retur, bestille de Þnskede og så ville de modregne belÞbet når de skulle trÊkke pengene.
Det blev gjort og de rigtige haveredskaber er på allerede på vej.
Fantastisk service og meget behagelig kundeservice og sÞde mails.
Tusind tak herfra.

2024幎4月6日

Ingen problemer.

Ingen problemer.

2024幎3月30日

En god oplevelse

Dejlig overskuelig hjemmeside med gode tilbud til have-elskeren. Jeg fik mine ting to dage efter jeg bestilte og jeg er meget tilfreds.

2024幎3月25日

Alt gik godt.

2024幎3月17日

Flotte redekasser

Flotte redekasser - som vist på billedet. Og forsvarligt indpakket.

2024幎2月25日

Ingen slinger i valsen 😊

2024幎2月24日

Den Engelske Gartner ApS からの回答

Hej'sa Tusind tak for den fine karakter. Vi jagter jo altid 5 stjerner, så hvis der er noget, du synes, at vi skal gÞre anderlede, så er vi naturligvis altid nysgerrige på at blive bedre. Rigtig god dag Den Engelske Gartner Shop /Lasse

Alt har vÊret perfekt

Alt har vÊret perfekt. Hjemmesiden er nem at gå til. UdvÊlget tilstrÊkkelig og leveringen hurtig og uden problemer.

2024幎2月4日