Jeg har haft en rigtig god oplevelse med HL-kurset. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og instruktÞren var dygtig til at forklare og svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Der var en god balance mell... ãã£ãšèŠã
Dennis er en god og engageret underviser, som formÃ¥r at skabe et trygt lÊringsmiljÞ. Han evner at formidle stoffet pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de. Der er en god afveksling mellem teoretisk og praktisk undervis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dennis er super dygtig. Han har med sin baggrundsviden en enorm styrke til at formidle og underholde samtidigt. Jeg kan klart anbefale ham og hans imÞdekommenhed og humor. Den eneste negative ting v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Tilbyder alt indenfor undervisning i: - FÞrstehjÊlp - ElementÊr BrandbekÊmpelse - Hjertestarter - Foredrag -
HelsingÞrsvej 47, 3480, Fredensborg, ãã³ããŒã¯
- Dennis_ml@hotmail.com
- den1hjaelp.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
1. HjÊlp
Dennis er dygtig og underholdende på samme tid. Det var inspirerende og fagligt vÊsentligt!
Jeg deltog i et HLR-kursus
Jeg deltog i et HLR-kursus, som var både lÊrerigt og overraskende underholdende. InstruktÞren var meget energisk og formåede at engagere alle deltagere fra start til slut. Den gode stemning gjorde det nemt at fÞlge med, og selv de mere alvorlige emner blev formidlet på en måde, der var let at forstå.
ArrangÞren havde tydeligvis gjort en indsats for at skabe et trygt og positivt lÊringsmiljÞ, hvor der også var plads til smil og grin. Det gjorde hele oplevelsen mere afslappet og motiverende, og jeg gik derfra med både ny viden og klar på at kunne handle i en nÞdsituation.
Alt i alt et virkelig godt kursus, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med HL-kurset. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og instruktÞren var dygtig til at forklare og svare på spÞrgsmål. Der var en god balance mellem teori og praktiske Þvelser, hvilket gjorde det nemt at fÞle sig tryg ved at handle i en nÞdsituation. Stemningen var behagelig, og man fÞlte sig godt taget imod hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale kurset til andre, der Þnsker at lÊre fÞrstehjÊlp på en tryg og effektiv måde.
Super sjovt og lÊrerigt på samme tid
Super sjovt og lÊrerigt på samme tid. Klart det bedste kursus jeg har vÊret på
Fantastisk kursus
Fantastisk kursus. Dennis er en spradebasse uden lige, som formår at formidle fÞrstehjÊlp på en underholdende, men også lÊrerig måde.
FÞrstehjÊlp
Fantstisk formidling og oplevelse af en engageret underviser. En eftermiddag i selskab med en sprudlende Dennis
Fagligt dygtig - sjov.
God fÞrstehjÊlpsinstruktÞr, faglig kompetent. Gjorde det sjovt og lÊrerigt!
Humor gÞr det lettere at hÞre efter ogâŠ
Humor gÞr det lettere at hÞre efter og fÞlge med i undervisningen
God fÞrstehjÊlp
Dennis er dygtig, sjov og lÊrer rigtig godt fra sig.
Troede ikke at fÞrstehjÊlp kunne vÊreâŠ
Troede ikke at fÞrstehjÊlp kunne vÊre sjovt
FÊrdigheder og kvaliteten af dem
Kanon hands on-kursus. Dennis bringer hÞjt niveau af lavpraktisk faglig erfaring til bordet med hÞj energi og tydelighed. Fokus på de basale fÊrdigheder og kvaliteten af dem.
Fagligt indhold i frisk form
Vittig underviser, formidlingen er leveret på en frisk måde.
Mega nice med kvalitetssikring undervejs via en app, som sikrer at trykdybden og hastigheden af hjertemassage på simulationsdukken.
Var til HLR kursus hos ham og var megaâŠ
Var til HLR kursus hos ham og var mega underholdt hele vejen igennem. Han har en bred viden med meget erfaring og god til at formidle de oplevelser og den viden han har. Så var det rigtig sjovt undervejs, så han havde min opmÊrksomhed hele vejen igennem
Meget grundig undervisning
Meget grundig undervisning. Underviser har god humor og det endte med at vÊre ret underholdende. Nu har jeg lyst til at vÊre hjertelÞber.
Dennis er humoristisk og faglig pÃ¥ énâŠ
Dennis er humoristisk og faglig pÃ¥ én og samme tid. Hvis man hidser sig op over mennesker som leverer god og saglig undervisning, pÃ¥ en sjov og god mÃ¥de, sÃ¥ skal man finde sig en mere kedelig og dÃ¥rligere underviser. ð
Du gÃ¥r fra kurset og fÞler dig mere sikker pÃ¥ det, du kan komme til at stÃ¥ overfor ved hjertestop⊠hvadenten det er et barn eller en voksenðª
Supergodt kursus
Supergodt kursus, meget humoristisk og underholdende fremgangsmåde.