Dennis er humoristisk og faglig pÃ¥ én og samme tid. Hvis man hidser sig op over mennesker som leverer god og saglig undervisning, pÃ¥ en sjov og god mÃ¥de, sÃ¥ skal man finde sig en mere kedelig og dÃ¥rl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med HL-kurset. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og instruktÞren var dygtig til at forklare og svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Der var en god balance mell... ãã£ãšèŠã
Dennis er en god og engageret underviser, som formÃ¥r at skabe et trygt lÊringsmiljÞ. Han evner at formidle stoffet pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de. Der er en god afveksling mellem teoretisk og praktisk undervis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dennis er super dygtig. Han har med sin baggrundsviden en enorm styrke til at formidle og underholde samtidigt. Jeg kan klart anbefale ham og hans imÞdekommenhed og humor. Den eneste negative ting v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Tilbyder alt indenfor undervisning i: - FÞrstehjÊlp - ElementÊr BrandbekÊmpelse - Hjertestarter - Foredrag -
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fagligt set er det formentlig fint
Fagligt set er det formentlig fint, men Dennis er for âfriskâ og uhÞjtidelig efter min smag, for mange grimasser og slapsticks
Dennis er en god og underholdendeâŠ
Dennis er en god og underholdende instruktÞr.
Pragtfuld undervisning
Pragtfuld undervisning, informativ og dygtig instruktÞr! Meget brugbart, 10/10 anbefaling.
HjÊlpsom
HjÊlpsom, vidende og dygtig.
GÞr tungt pensum sjovt, og lette indlÊring. ð¥
Super godt kursus
Super godt kursus! Enormt lÊrerigt og grundigt. Dennis er en dygtig underviser!
God og grineren
Vellykket 1 hjÊlpsdag
Dennis er super dygtig, venlig og sjov! Det blev til en meget lÊrerig dag med mange grin undervejs. Dennis formå at gÞre det spÊndende og man har lyst til at hÞre ham fortÊlle, da han gÞr det levende, oprigtigt og sjovt.
Kan kun anbefales ððŒ

Den 1. HjÊlp ããã®åç
Super god dag med masser af Þvelser.

Fantastisk formidler!
Jeg kan klart anbefale ham og hans imÞdekommenhed og humor. Den eneste negative ting ved dét, er at man kun har fornÞjelsen af ham pÃ¥ 1 kursus dag. Ydermere har han organiseret en ny hjertelÞber â€ïž

Den 1. HjÊlp ããã®åç
Dennis gjorde det nemt og sjovt at lÊre

Rigtig godt kursus!!
Rigtig godt kursus med en lÞftet stemning, interaktivt og aktivt. Kan bare anbefales!
God undervisning
God undervisning. Vi fik alle meget ud af det!
Gode didaktiske overvejelser som gjordeâŠ
Gode didaktiske overvejelser som gjorde det trygt, sjovt og man fastholdte opmÊrksomheden under hele forlÞbet!
Super godt kursus ð«âïžð©¹ð©» Dennis er godâŠ
Super godt kursus ð«âïžð©¹ð©» Dennis er god til ikke at gÞre det kedeligt - fed energi âïž
Et virkelig grundigt og godt kursus
Et virkelig grundigt og godt kursus, med en fed energi! :-)
Dennis er en fantastisk underviser
Dennis er en fantastisk underviser. Han gÞr undervisningen i fÞrstehjÊlp både lÊrerig og fÊngende. Han har en enorm passion for sit arbejde, og det smitter af på undervisningen.
Samtidig er Dennis i stand til at tilpasse undervisningen prÊcis til behovet - således laver han undervisning tilpasset vores karateklub.
Jeg glÊder mig allerede til nÊste gang han kommer ned og underviser.
Tak for en underholdende og lÊrerig dagâŠ
Tak for en underholdende og lÊrerig dag ð
Undervisningen blev gjort levende, og tiden er flÞjet afsted.
Jeg fÞler mig opdateret ð

Den 1. HjÊlp ããã®åç
Humor, respekt og professionalisme.
God, erfaren instruktÞr med masser af humor og konkret fokus på basal HLR.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã