レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PÃ¥ opfordring fra min tandlÊge anskaffede jeg en elektrisk tandbÞrste. Jeg valgte Curaprox af to grunde: Jeg har gode erfaringer med deres manuelle tandbÞrster, og jeg Þnskede ikke endnu en app pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde ikke modtaget min ordre, men dette var et problem med dao, som mystisk nok havde status "Leveret" pÃ¥ pakken - Den Glade Mund var sÞde at sende ny forsendelse (denne gang via GLS) uden ekstr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fem stjerner for fin hjemmeside, nem bestilling, hurtig leverance og pris. Men det bliver kun tre stjerner. Den Oral-b el tandbÞrste jeg har modtaget, mÃ¥ vÊre beregnet for det tyske marked. Dette gÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har dog sjÊldent vÊret ude for en sÃ¥ fin og flot behandling fra et firma: Min bestilling “gik i kage”, sÃ¥ jeg fik bestilt tre ting af samme vare. Et par timer efter fik jeg en mail fra Kim,... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科甚品店
  2. 歯科医院
  3. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Jeg sÊlger nÞje udvalgte og gennemtestede kvalitets produkter til alle former for mundpleje. Gennem 17 år som autoriseret tandplejer har jeg med stor succes lÊrt mange mennesker at forebygge sygdomme i tÊnder og tandkÞd ved at bruge de bedste produkter, på den rigtige måde. De erfaringer jeg har gjort mig vil jeg gerne dele ud af. Et produkt skal give mening og man skal kunne mÊrke effekten. Det skal vÊre både nemt og sikkert at udfÞre en skånsom og effektiv daglig mundpleje på en behagelig måde. Jeg viser en vej ud at junglen af de mange forskellige tandpleje produkter som findes på markedet, så man ikke mere skal vÊre i tvivl om kvalitet og effekt. Liselotte Borggren Hinrich Autoriseret tandplejer

4.7

Super produkter

Super produkter, gode priser!🀩👍

2025幎12月5日

Hej Lene
Tusind tak, det er vi rigtig glade for at hÞre :-)
Hilsen Liselotte

GUM preme soft pics umulige at pakke ud

KÞble bla GUM preme soft pics. Delene var pakket ind i plastik wrap som var umulige at åbne uden at skade dem. Alt limet hel sammen. Kasseret.
Ellers gode priser og god levering til dÞren.

2025幎11月27日
自発的なレビュヌ

Hej Hans JÞrgen
Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse, som jeg dog er lidt uforstående over for, da alle GUM Pro soft picks er pakket ens, med en pap bagside markeret med en "åben her" funktion i det ene hjÞrne, der gÞr det nemt at fjerne pappet, uden at skade indholdet.
Venlig hilsen Liselotte

God ide med plastikfrit tyggegummi

God ide med plastikfrit tyggegummi, men Êrgerligt at det smager af wc rens og hÊnger fast i tÊnderne.

Men det er jo smag og behag. Mange vil sikkert synes det er godt. Det er i hvert fald frit for plastik.

2025幎10月26日

Hej Solvej
Det er jeg ked af at hÞre. Da der kun er naturlige, og ikke de traditionelle syntetiske smagsstoffer i The Humble tyggegummi, kan det måske give en lidt mere intens oplevelse.
Plastikfri tyggegummi vil altid fÞles anderledes, da det netop kun indeholder gummi, modsat almindelig tygge"gummi" som indeholder plastik.
Jeg er også ked af, at du vÊlger at rette din anmeldelse af et produkt, som fuldt ud lever op til beskrivelsen, mod os som webshop.
Venlig hilsen Liselotte

At man begynder at finde varer somjeg vender tilbage til.

Hej. Altid hurtig levering. Jeg synes det er dejligt at Den Glade Mund har så bredt og varieret varesortiment, der er meget at gå på opdagelse i, og jeg er begyndt at finde produkter som jeg er meget glad for.

2025幎9月26日

Hej Lisbeth
Det er jeg rigtig glad for at hÞre, og tusind tak for din flotte anmeldelse :-) Det betyder meget for os.
Hilsen Lotte

I havde den bedste pris på den

I havde den bedste pris på den eltandbÞrste jeg sÞgte.
Den blev leveret lynhurtigt, fint pakket med små lÊkre chokolader. Meget positiv oplevelse.

2025幎9月3日

Hej Annette
Det er vi rigtig glade for at hÞre. Og tusind tak for din anmeldelse :-)

Produkterne var som forventet

Produkterne var som forventet. Varen bestilt torsdag fÞrst modtaget mandag 😏

2025幎8月29日

Hej Vibeke
Tak for din anmeldelse. Jeg kan dog se, at du fÞrst bestilte om lÞrdagen (kl. 11.31), og vi har sendt den afsted om sÞndagen.
Så det kan nÊsten ikke gÞres hurtigere :-)

KÞb af ansigtsmasker

Da jeg bestilte ansigtsmaskerne, var det min debut ud i at bestille på nettet. Det var nemt og uden problemer. Det tilsendte produkt har fået mange positive reaktioner fra min handicappede mands hjÊlpere.
De er behagelige at have på, de sidder godt og har en god dÊkning af ansigtet.

2025幎7月27日

Hej Anne-Grethe
Det er vi rigtig glade for at hÞre, og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。