denksport.com レビュヌ 734

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Leuke kruiswoord puzzelboekjes , alleen jammer dat er steeds maar 1 editie is per maand om te bestellen. Mail gestuurd over bepaalde nummers of deze nog voorradig zijn maar tot nu toe geen reactie.V... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik deed graag de cijfercode-puzzel in de krant, maar neem altijd een proefabonnement dus daarom heb ik een cijfercode-boekje gekocht!! Héérlijk-ik kan gewoon niet stoppen!!! Ik doe alleen filippine-p... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het zijn fijne puzzel momenten die we beleven, en voldoende variaties. Alleen de levering duurde vrij lang na de bestelling

5぀星のうち1の評䟡

Altijd plezier beleefd an denksport win edities. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Laatst mijn abonnement opgezegd vanwege het gedoe met de klantenservice. Beloftes worden niet nagekomen en ik heb m... もっず芋る

䌁業情報

1. 出版瀟

denksport.com に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Genieten

Heerlijk ontspannen met mijn favoriete puzzelboekje!

2026幎2月22日

denksport.com からの回答

Wat fijn om te horen, en natuurlijk bedankt voor de 5 sterren! Heel veel puzzelplezier gewenst 😊

Tevreden klant

Interessante uitgave die je helemaal kan invullen. Dat is al top! Prijs was aantrekkelijk en netjes geleverd in zeer goede staat!

2026幎2月21日

denksport.com からの回答

Ah, wat leuk om te horen! En wat een mooi compliment voor onze puzzelmakers 😊

Super bedankt en heel veel puzzelplezier!

aangenaam tijdbenemend puzzelen

het is aangenaam puzzelen, maar het beneemt automatisch teveel tijd.

2025幎12月27日

Beste puzzelaar,

Bedankt voor de 4 sterren en fijn om te horen dat je tevreden bent over de inhoud van de puzzels.

En wat betreft de tijd die je eraan kwijt bent
 wist je dat regelmatig puzzelen je hersenen traint? Studies laten zien dat puzzelen het werkgeheugen, logisch denken en probleemoplossend vermogen kan verbeteren, en zelfs de cognitieve flexibiliteit ondersteunt.

Met andere woorden: je besteedt je tijd heel wijs.

Voor meer informatie kun je deze link bekijken: https://www.hersenstichting.nl/artikelen/is-puzzelen-goed-voor-je-hersenen/

Heerlijke ontspanning

Heerlijke ontspanning. Flink nadenken op z’n tijd om ook de grijze cellen te stimuleren. Handig formaat, prima lettertype.

2025幎12月30日

denksport.com からの回答

Allereerst bedankt voor de 5 sterren! Daar zijn wij heel blij mee.

Het klopt dat puzzelen goed is voor het trainen van je grijze cellen. Studies laten zien dat puzzelen het werkgeheugen, logisch denken en probleemoplossend vermogen kan verbeteren, en zelfs de cognitieve flexibiliteit ondersteunt.

Voor meer informatie kun je deze link bekijken: Is puzzelen goed voor je hersenen?

5぀星のうち3の評䟡

Lees ook vooral mijn eerdere 1*-review

Lees ook vooral mijn eerdere 1*-review: hier een samenvatting: Ik bestelde in 2025 meerdere denksport-boeken en moest meerdere keren bellen naar Keesing (dure telefoontjes). Ook nog wat rondgemaild en contact gezocht via Instagram met Denksport. Uiteindelijk was de levertijd van die puzzelboeken: 47 dagen, ongelofelijk. De puzzelboeken waren wel van goede kwaliteit.

Deze keer kreeg ik mijn bestelde puzzelboekje netjes in een week. Ben ook tevreden over de kwaliteit. Je zou zeggen misschien dom om weer via de webshop te kopen na het fiasco van de vorige keer, maar het ging hier om een speciale editie van een puzzelboek die niet bij een andere webshop of bij supermarkt/boekhandel verkrijgbaar was in mijn regio.

Ik zou het fijn vinden als de puzzelboekjes toch wel weer meer lokaal verkrijgbaar zijn bij de boekhandel/supermarkt. Dan koop ik ze daar in plaats van via de webshop.

Ik vind het ook jammer dat onder sommige 1*-reviews met vergelijkbare klachten een cadeau nagestuurd wordt ter compensatie maar anderen (waaronder ikzelf) niet. Na zo'n ongelooflijk gedoe van de vorige keer.

Maar goed, nu dus 3 sterren, blijf zo doorgaan :)

2026幎2月13日

Beste puzzelaar,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de puzzels. Want laten we eerlijk zijn, als dat ook niet zo was
 dan hadden we echt een probleem gehad.

Over je vraag over de verkooppunten: dat hangt deels af van de winkel zelf. We doen ons best om onze puzzels op zoveel mogelijk plekken beschikbaar te maken, maar het is uiteindelijk aan de winkel om ze in het assortiment op te nemen.

Tip: staat jouw favoriete puzzel niet in je vaste winkel, maar verkopen ze wel andere Denksport-puzzels? Vraag dan even aan de winkelmanager of ze jouw puzzel voor je kunnen bestellen.

Wat betreft het nasturen van een cadeau: we proberen dit zo eerlijk mogelijk te doen, maar het is geen exacte wetenschap, waardoor het soms oneerlijk kan aanvoelen. Dat gezegd hebbende: ik zal vandaag iets voor je op de post doen :)

5぀星のうち1の評䟡

Ik bestelde een sudoku boekje niveau 8

Ik bestelde een sudoku boekje niveau 8 - 9 dat betaalde doch NOOIT ontving. Ik ben werkelijk boos en ontgoocheld.

2026幎2月19日

Beste puzzelaar,

Wat vervelend om te horen, dit is natuurlijk niet de service die wij willen bieden. Ik zal vandaag je bestelling nogmaals op de post doen. Komen de puzzels toch niet aan, laat het ons dan alsjeblieft weten.

5぀星のうち4の評䟡

Het duurt soms wat langer dan verwacht

Het duurt soms wat langer dan verwacht en je moet er soms wat moeite voor doen, maar uiteindelijk komt het goed.
En aangezien ik een groot fan ben van de cryptogrammen van Jan M., ben ik bij Denksport op het juiste adres.

2026幎2月17日

Beste puzzelaar,

Misschien leuk om te weten: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis in Midden-Europa. Hierdoor kan het inderdaad iets langer duren voordat je puzzel aankomt, maar zo hoeven wij geen verzendkosten te rekenen.

5぀星のうち3の評䟡

Mijn persoonlijke smaak verschilt

Mijn persoonlijke smaak verschilt teveel met de variatie aan puzzels. Ik heb meerdere puzzels niet kunnen maken omdat het niet interessant was voor mij.

2026幎2月17日

Beste puzzelaar,

Wat vervelend om te horen. Als je wilt, kun je je abonnement altijd kostenloos omzetten naar een andere titel. Stuur hiervoor een mail naar klantenservice@denksport.nl
en vermeld de puzzel die je wilt en het aantal sterren.

Weet je niet precies welke puzzel bij je past? Probeer dan eens onze keuzehulp via de volgende link: https://www.denksport.com/denksport-keuzehulp

5぀星のうち5の評䟡

Een mooi vormgegeven, origineel puzzelboek

Het is een originele manier van puzzelen met veel variatie. Bovendien geniet ik van de mooie vormgeving.

2026幎3月1日

denksport.com からの回答

Wat goed om te horen! Niet alleen dat je tevreden bent over de inhoud, maar ook over de vormgeving. Want laten we eerlijk zijn
 het oog wil ook wat 😊

Goede service!!

Makkelijk on-line te bestellen!!
Leuke aanbieding op korte abonnementen zodat je regelmatig wisselend je favoriete puzzels kunt kiezen!!
Bevestiging via email wanneer je eerste exemplaar ontvangt.

2025幎12月27日

Bedankt voor de 5 sterren! ⭐
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de inhoud van de puzzels. Uiteindelijk is dat waar het om draait.

Veel puzzelplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Kruiswoord puzzels voor elk niveau, TOP!!!

Mail gestuurd over bepaalde nummers of deze nog voorradig zijn maar tot nu toe geen reactie.Voor de rest tevreden

2026幎2月12日

denksport.com からの回答

Bedankt voor de mooie review! 😊
Wist je dat we ook verschillende kruiswoordpuzzels hebben? Zowel puzzels met 2-3 sterren als puzzels met alleen 2, 3 of 4 sterren en meer.

Via de volgende link vind je meer informatie:

Daarnaast is het zeker mogelijk om oude edities te kopen, zolang de voorraad strekt. Ik heb je hierover zojuist een e-mail gestuurd.

Duidelijk, eerlijk, netjes.

Duidelijkheid vooraf over de te verwachten aankomst van het boekje, ook al duurde dat wat langer dan gebruikelijk. Kwam goed verpakt en netjes aan. Heerlijk puzzelplezier daarna.

2026幎2月11日

denksport.com からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Misschien leuk om te weten: de reden dat je wat langer dan gebruikelijk moet wachten op je bestelling, is omdat Denksport door heel Europa actief is. Daarom is ons distributiecentrum strategisch in Midden-Europa geplaatst, zodat we geen extra bezorgkosten hoeven door te berekenen.

Ik wens je nog een fijne dag en veel puzzelplezier.

Leuke puzzels

Leuke puzzels. Je kunt je grijze cellen een keertje laten kraken 😂

2025幎12月15日

denksport.com からの回答

Hahaha, wat leuk om te horen😄 En inderdaad
 met onze puzzels blijven die breincellen zeker in topconditie🧠

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。