Leuke kruiswoord puzzelboekjes , alleen jammer dat er steeds maar 1 editie is per maand om te bestellen. Mail gestuurd over bepaalde nummers of deze nog voorradig zijn maar tot nu toe geen reactie.V... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik deed graag de cijfercode-puzzel in de krant, maar neem altijd een proefabonnement dus daarom heb ik een cijfercode-boekje gekocht!! Héérlijk-ik kan gewoon niet stoppen!!! Ik doe alleen filippine-p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het zijn fijne puzzel momenten die we beleven, en voldoende variaties. Alleen de levering duurde vrij lang na de bestelling
Altijd plezier beleefd an denksport win edities. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Laatst mijn abonnement opgezegd vanwege het gedoe met de klantenservice. Beloftes worden niet nagekomen en ik heb m... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 86ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Zweedse puzzel 5-6 sterren...geweldige ontspanning door inspanning!
Mooi vormgegeven boekje in kleur, en veel verschillende puzzels op een niet te moeilijk niveau
Heerlijk, de hersenen weer eens gekraakt. Lekker in de tuin op een stoeltje in de zon.
Het zijn fijne puzzel momenten die we beleven, en voldoende variaties.
Alleen de levering duurde vrij lang na de bestelling

denksport.com ããã®åç
Interessante uitgave die je helemaal kan invullen. Dat is al top! Prijs was aantrekkelijk en netjes geleverd in zeer goede staat!

denksport.com ããã®åç
het is aangenaam puzzelen, maar het beneemt automatisch teveel tijd.

denksport.com ããã®åç
Heerlijke ontspanning. Flink nadenken op zân tijd om ook de grijze cellen te stimuleren. Handig formaat, prima lettertype.

denksport.com ããã®åç
Lees ook vooral mijn eerdere 1*-review: hier een samenvatting: Ik bestelde in 2025 meerdere denksport-boeken en moest meerdere keren bellen naar Keesing (dure telefoontjes). Ook nog wat rondgemaild en contact gezocht via Instagram met Denksport. Uiteindelijk was de levertijd van die puzzelboeken: 47 dagen, ongelofelijk. De puzzelboeken waren wel van goede kwaliteit.
Deze keer kreeg ik mijn bestelde puzzelboekje netjes in een week. Ben ook tevreden over de kwaliteit. Je zou zeggen misschien dom om weer via de webshop te kopen na het fiasco van de vorige keer, maar het ging hier om een speciale editie van een puzzelboek die niet bij een andere webshop of bij supermarkt/boekhandel verkrijgbaar was in mijn regio.
Ik zou het fijn vinden als de puzzelboekjes toch wel weer meer lokaal verkrijgbaar zijn bij de boekhandel/supermarkt. Dan koop ik ze daar in plaats van via de webshop.
Ik vind het ook jammer dat onder sommige 1*-reviews met vergelijkbare klachten een cadeau nagestuurd wordt ter compensatie maar anderen (waaronder ikzelf) niet. Na zo'n ongelooflijk gedoe van de vorige keer.
Maar goed, nu dus 3 sterren, blijf zo doorgaan :)

denksport.com ããã®åç
Ik bestelde een sudoku boekje niveau 8 - 9 dat betaalde doch NOOIT ontving. Ik ben werkelijk boos en ontgoocheld.

denksport.com ããã®åç
Het duurt soms wat langer dan verwacht en je moet er soms wat moeite voor doen, maar uiteindelijk komt het goed.
En aangezien ik een groot fan ben van de cryptogrammen van Jan M., ben ik bij Denksport op het juiste adres.

denksport.com ããã®åç
Mijn persoonlijke smaak verschilt teveel met de variatie aan puzzels. Ik heb meerdere puzzels niet kunnen maken omdat het niet interessant was voor mij.

denksport.com ããã®åç
Het is een originele manier van puzzelen met veel variatie. Bovendien geniet ik van de mooie vormgeving.

denksport.com ããã®åç
Makkelijk on-line te bestellen!!
Leuke aanbieding op korte abonnementen zodat je regelmatig wisselend je favoriete puzzels kunt kiezen!!
Bevestiging via email wanneer je eerste exemplaar ontvangt.

denksport.com ããã®åç
Mail gestuurd over bepaalde nummers of deze nog voorradig zijn maar tot nu toe geen reactie.Voor de rest tevreden

denksport.com ããã®åç
Duidelijkheid vooraf over de te verwachten aankomst van het boekje, ook al duurde dat wat langer dan gebruikelijk. Kwam goed verpakt en netjes aan. Heerlijk puzzelplezier daarna.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã