Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen. Site zelf vond ik ook echt een verademing, gewoon goed te navigeren, duidelijke opties geen gedoe. Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer tevreden over het aanbod en de kwaliteit van hun drukwerk. Ze zijn persoonlijk betrokken en helpen waar nodig.
Voor Jachtvereniging Watervrienden Haarlem drukt DrukwerkMAX al een aantal jaren 3x per jaar ons clubblad 'De Watervriend' formaat A-5. We zijn erg tevreden met de prijs en kwaliteit van het ons bl... ãã£ãšèŠã
Ik werd goed en persoonlijk geholpen om de juiste keuzes te maken qua papier en drukwerk en ben blij met het resultaat.
Bij DrukwerkMAX bestel je simpel en snel al jouw zakelijke drukwerk en communicatiemiddelen. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment dat met één klik in je winkelmand staat, maar ook als het om complexe opdrachten gaat staan wij voor je klaar. Je mag van ons meer verwachten dan alleen een scherpe prijs: wij helpen bedrijven, marketingteams en creatieve bureaus om drukwerk snel, foutloos en met zorg geregeld te krijgen. Jouw merk krijgt de aandacht die het verdient!
Vanadiumweg 9A, 3812PX, Amersfoort, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisch goed geholpen tegen hele vriendelijke prijzen.
Voor zover ik drukwerk nodig heb, heeft DrukwerkMax er een nieuwe vaste klant bij.

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
max slaagt er iedere keer in âmeeâ te kunnen denken. Goede suggesties en oplossingen!

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
geweldige service. eerst een gratis proefexemplaar ontvangen . en daarna super snel geleverd.

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Fijne communicatie ze zijn snel, duidelijk & meedenkend.
En de producten zien er super uit

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Voor onze scoutingvereniging bestellen we hier regelmatig flyers. Goede kwaliteit en snelle levering! Ook banners bestellen we hier, deze hangen nu al 6 jaar buiten en zijn onverwoestbaar. Nieuwe besteld met andere opdruk, in kleur. Ook prachtig!

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Goed opgeleverd en altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Super kwaliteit en snelle service met levering.
Kan iedereen aanraden hier te bestellen

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Dit bedrijf was erg behulpzaam en meedenkend met mijn vraag. Heel prettig.
Alleen op het laatst ging er toch iets mis. In mijn leporello van 7 afbeeldingen zijn er 3 te groot afgedrukt en daardoor zijn er delen buiten het formaat weggevallen. Toen ik dat opmerkte kreeg ik te horen dat het drukproces al aan de gang was. Ik heb dat geaccepteerd omdat ik onder tijdsdruk stond. Maar fraai was het niet.

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Heldere site, makkelijk bestellen, keuze om voor meer geld snel te laten drukken. komen afspraken na en geleverde product is perfect!

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Uitstekende service, goede kwaliteit-prijs verhouding. Drukwerk dik in orde en de klant ook blij.

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Klantvriendelijkheid, mee denken met een glimlach, en goed product afleveren.
Wat wil een mens nog meer......( Ik weet nog wel wat maar dat is niet geschikt in deze colom.)

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
echt een topbedrijf, je kan met al je vragen terecht en ze helpen je ook met liefde en professionaliteit

DrukwerkMAX.nl ããã®åç
Een bedrijf met gedreven mensen, direct persoonlijk contact en denken altijd met ons mee. Ze investeren in hun klanten met net een stukje extra meer service en altijd met een dikke glimlach : )

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã