Dennepark レビュー 46

TrustScore 5段階評価の3.5

3.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

In februari (2026) heb ik een powell videodeurbel besteld. Na ongeveer 2 maanden heb ik contact opgenomen met Dennepark omdat de video's dat de deurbel maakte niet meer op sloeg en ook niet na te kijk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na ruim een week wachten een defect product gekregen. Gewoon mailtje gestuurd met bewijs of ze het konden oplossen waarna ik een absurde offer krijg van 10% korting op het product terwijl het produc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf heeft ons probleem heel netjes opgelost. Snelle reactie via mail, vriendelijk & behulpzaam . Wij zijn dan ook tevreden.Super bedankt!

5つ星のうち1の評価

Bestel hier niet. Klantenservice is waardeloos. Meer dan 4 weken na retoursturen van pakket nog steeds geen geld retour. Als redenen worden gegeven dat er contact nodig is met 'hogerop'. Niemand die k... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Dennepark, biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Van trendy gadgets tot luxe lifestyle-artikelen, we streven ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Nieuwsgierig? Ontdek de nieuwste trends en kwaliteitsproducten op onze website.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Heb al eerder hierover melding gedaan.

Heb al eerder hierover melding gedaan.
Luchtontvochtiger was stuk. 1e melding begin oktober 2025 garantie verliep op 4 oktober. Ze hebben het zo lang gerekt dat de garantie vervallen was en. U krijg ik te horen dat er geen garantie meer op zit. Koop hier niets want het zijn oplichters !!!!!!!!!

2025年10月1日
Dennepark ロゴ

Dennepark からの回答

Wat jammer om te horen dat dit zo is verlopen, dit is niet hoe wij te werk gaan. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om dit samen netjes op te lossen. Zou je daar even naar willen kijken? Zodra we je reactie ontvangen, zorgen we dat we dit zo snel mogelijk voor je in orde maken.

Service na aankoop

Onlangs een leertoren gekocht. Via bol van dennepark.
Waren we zeer blij mee
Echter het bord ging door een constructie fout erg snel stuk
Nu werd ons toegezegd een nieuw bord toe te sturen (tot 2 x toe)
Dit is nooit gebeurd en nu werd ons gezegd de hele toren maar terug te sturen
Waardeloos bedrijf die hun woord niet na komt
Koop daar maar niet meer!

2025年10月1日
5つ星のうち2の評価

Niet heel erg tevreden

Via Bol een droogrek gekocht. Begon na kleine maand al te roesten. Toch best wat discussie gekregen of het niet mijn eigen fout was dat het ging roesten. Mocht geen vocht bij komen gaf men aan. Nou droogrek is mij juist bedoeld om vochtige/natte kleding te drogen. Uiteindelijk toch terug mogen sturen en geld terug gekregen.

2025年8月29日

KOOP HIER NIET ! Pas op met retouren, klantenservice en prijsverschil

Tafel gekocht via Bol, krijg er 2 geleverd.
Nu al 4 weken mee bezig, 2x retour gestuurd blijft terugkomen, ondanks meerdere telefoongesprekken en email met klantenservice die totaal niet helpt.
Prijsverschil met rechtstreeks kopen of via Bol is enorm. Al 2x van mijn werk naar huis moeten gaan omdat product telkens weer opnieuw aangeboden wordt. Veel tijd en geld aan verspilt.
Nu krijg ik na 3 weken ineens wéér een betalingsherinnering voor een product wat ik niet ontvangen heb en moet ik ook nog extra gaan betalen! Ondanks herhaaldelijke beloftes van de "klantenservice" dat dit gecrediteerd zou worden!

2025年4月14日
5つ星のうち1の評価

Koop niet bij Dennepark B.V.

Ik heb een loopband gekocht via Marktplaats bij Dennepark b.v. ze zeiden dat hij alleen geretourneerd was. Toen ik het uitpakte was het intensief gebruikt, er zaten allemaal haren van een ander aan vastgeplakt. Bedrijf beloofde me een tegemoetkoming om mij vervolgens af te schepen met dat ze toch niks gaan geven.

2025年2月17日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering , kwalitatief goed product de Bayt afvalbak met sensor. Werkt op batterijen maar kan ook op adapter. Deze zat er niet standaard bij maar wordt nu als service opgestuurd. Snelle reacties op mail 👍🏻

2024年10月28日

Trustpilot エクスペリエンス