レビュアーのコメントを見てみましょう
Ja kan gebeuren, aan/uit schakelaar van elektrische haard had het begeven na ruim een jaar, kan gebeuren. NiceGoofz regelde het perfect! We kregen een nieuwe haard. Geen gezeur, gewoon perfect gerege... もっと見る
Ik heb het pakketje is nu ongeveer 2 weken geleden teruggestuurd, maar ik heb nog geen geld terug gehad. De klantenservice is wel qua communicatie vriendelijk, maar zonder geld terug kan ik niet eens... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Nuvido ontdek je een complete online winkel voor huis, tuin, sport, kinderen en huisdieren. Onze webshop staat voor kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Van meubels die jouw interieur sfeer en comfort geven tot tuinartikelen die ieder seizoen gezelligheid en functionaliteit brengen – bij ons vind je het allemaal overzichtelijk bij elkaar. Voor sporters bieden we een ruime keuze in halterbanken, dumbbells, halters en fitness steps die thuis trainen eenvoudig maken. Huisdieren genieten van comfortabele manden, stevige krabpalen, praktische voerbakken en leuk speelgoed. Voor kinderen hebben we veilige meubels, buitenspeelgoed, fietsjes en educatieve spellen die bijdragen aan speelplezier en ontwikkeling. Wat je ook zoekt – een nieuwe loungeset, een praktische opbergkast, sportartikelen voor thuis of een krabpaal voor je kat – bij Nuvido bestel je eenvoudig online. Met scherpe prijzen, gratis verzending, snelle levering en 30 dagen retour combineer je gemak en zekerheid. Zo wordt winkelen bij Nuvido niet alleen praktisch, maar ook inspirerend.
連絡先
Kampstraat 36, 6163 HG, Geleen, オランダ
- 085 004 5473
- klantenservice@nuvido.nl
- nicegoodz.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De stoel die we hadden besteld had helaas een constructie fout, echter verliep het contact met de klantenservice heel soepel. Ze reageerden erg snel en behulpzaam, toen bleek dat de fout helaas niet te herstellen was kregen we zonder extra kosten een nieuwe stoel geleverd. We zijn erg blij met dit product en de goede service, zeker een aanrader!
Niet te bereiken klantenservice
Naar meermaals contact te hebben opgenomen met die bedrijf: via mail, via chat en via de contactpagina krijg ik geen enkele respons op het toegestuurd krijgen van een retourlabel voor het terugzenden van een product. Ondertussen loopt de retourtermijn gewoon verder. Bovendien is het product dat ik besteld heb waardeloos (elektrisch onderdeken). Ik ben zeer teleurgesteld ondanks de vele positieve reviews hier. Ik koop hier nooit geen product meer
Snel in huis en perfecte afhandeling!
Bestelling was snel in huis en ik werd goed op de hoogte gehouden door de track & trace.
Schommelstoel is erg mooi en staat fantastisch in de slaapkamer.
Ga zo door Nuvido!
Weer tevreden met aankoop
Onlangs weer een aankoop gedaan bij de vernieuwde webshop van Nuvido.nl (was voorheen Nicegoodz.nl). Snelle levering en tevreden met de prijs en kwaliteit van het product. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen
klantenservice
Een paar maanden geleden heb ik een elektrische deken besteld. Helaas, de schakelaar werd ergisteren kapot.. Ik heb gisteren contact opgenomen met NiceGoodz en vandaag is het probleem opgelost! Ik ben supertevreden met de klantenservice! Een aanrader!
Ja kan gebeuren
NiceGoofz regelde het perfect! We kregen een nieuwe haard. Geen gezeur, gewoon perfect geregeld. Kortom een prima bedrijf. En heel snelle communicatie.
Slechte klantenservice BESTEL HIER NOOIT
Slechte klantenservice, weten niet eens fatsoenlijk hoe je de juiste track en trace code naar de klant stuurt en weigeren op te nemen als het te heet wordt onder hun voeten, ondertussen zijn we al een maand verder en heb ik nog steeds niet mijn pakket. Ze vinden het maar al te fijn alle schuld op Bol.com af te schuiven terwijl bol.com op alleen het contact tussen leverancier en klant na NIKS te maken heeft met deze bestelling omdat jullie dit ZELF versturen. Heel slecht van jullie
Ik had een klacht over een terras heather. …
Ik had een klacht over een terras verwarmer. Na hier een filmpje van gemaakt te hebben van wat de klacht was. Kreeg ik een berichtje dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg. Nog die zelfde dag was het binnen. Super verrast met deze zeer goede service!
Goede kwaliteit en snelle levering
Vandaag m’n bestelling binnen gekregen. Super blij mee! Goede kwaliteit en snelle levering.
Onvriendelijke klantenservice.
Bestelling gedaan. Die zou na 1-2 werkdagen worden bezorgd. Na een week nog niets, behalve via de trackandtrace een vreemde route van het pakket door Duitsland (van Geleen naar Hamburg en vandaar naar Midden Duitsland). Daarna blijft het stil.Gebeld met Nicegoodz en de situatie uitgelegd. De medewerkster vraagt of ik het even op de mail wil zetten, want dan kan een collega ernaar kijken. Doorverbinden met die collega kan niet. Gezegd dat ik vanuit klantgerichtheid verwacht dat zij het intern bespreekt met haar collega en dat ik dan iets hoor. Met veel tegenzin gaat ze akkoord. Geen excuus dat het product veel langer onderweg is dan beloofd.
Kortom: Nicegoodz is geen aanrader wanneer je een probleem ervaart.
N.a.v. de review gebeld door de eigenaar die telefonisch en via een later gestuurde mail laat blijken dat hij serieus werk wil maken van klantgerichtheid.
Lamp gekocht....helemaal prima,zelfs…
Lamp gekocht....helemaal prima,zelfs veel goedkoper als bij vorige aanbieder....oook perfecte aflevering! Dank jullie
Herold van Laarhoven
Nederlandse handleiding…
Was iets misgegaan over de Nederlandse handleiding.
Alles is inmiddels goed opgelost.
Prima prima prima. Krijgt van mijzelf 20 sterren. Super.
Mooi kastje besteld voor niet veel…
Mooi kastje besteld voor niet veel geld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Binnen 24 uur geleverd. E het kastje was ook een beetje hoe het eruit zag op de webshop. Leuke koop!
Levert snel
Levert snel. We hadden een vraag en meneer was heel vriendelijk en heeft goed geholpen. Blij met onze producten
Update recencie
Na een bbq te hebben ontvangen die beschadigd was, hebben we contact gehad en vandaag te horen gekregen dat ze een nieuwe bbq opsturen. Fantastisch in het oplossen van het probleem. Heel erg bedankt.
Mooi zwevende nachtkastje van goede kwaliteit
Onlangs twee zwevende nachtkastjes gekocht. Ik kon de nachkastjes snel en eenvoudig opbouwen en monteren door de duidelijk instructies.
De kwaliteit is stevig en degelijk met een moderne en strakke uitstraling.
Mooi product voor een prima prijs

Nuvido.nl からの回答
Prima kwaliteit elektrische sfeerhaard en goede service!!!
We zijn erg blij verrast met de elektrische sfeerhaard, die we hebben gekocht toen het wat frisser begon te worden. Ik heb nog even contact gehad met het bedrijf omdat ik de thermostaat niet goed begreep. Maar dit lag meer aan mij, na de heldere uitleg. Goede service en goede kwaliteit van het product is onze ervaring met dit bedrijf.
Wij zijn blij met ons hondenrek
We zijn blij met de snelle levering van ons hondenrek.
Er miste een onderdeel maar nadat we dit gemeld hebben is dit vrijwel meteen naar ons opgestuurd.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。