Den Ouden Steegh レビュヌ 240

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er was een warm welkom van Ditske, we konden alvast rondkijken in de ruimtes terwijl zij zorgde voor een kop thee. De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven. Door Peter een ruime... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het kopen van de kast was een heel fijne ervaring. Het contact leggen ging makkelijk en de reactie was snel. Op de website wordt gesproken over enthousiasme en toewijding en daar is niets teveel over... もっず芋る

䌁業情報

1. アンティヌク家具店
  2. アンティヌク ショップ
  3. 矎術骚董品

圓該䌁業による蚘述

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de aankoop en levering

Wij hebben in onze woonkamer de kozijnen en houten vloer vervangen en de muren en het plafond opnieuw laten stucen. Ook de meubels waren aan vervanging toe, een combinatie van modern en antiek werd uiteindelijk de wens.
De plek in de woonkamer voor een antieke kast hadden we snel bepaald, maar waar ga je die kopen?
Op internet hebben we een aantal websites bekeken, terwijl we toch al snel op de website van Den Ouden Steegh kwamen. Op die website zagen kasten die wij mooi vonden, maar ook de beschrijvingen en werkwijze spraken ons aan.
Een afspraak was snel gemaakt en ook de koop van onze kast ging vlot. Ditske is een deskundige en hartelijke vrouw, het contact is zeer prettig.
En toen werd het wachten, de kast kon snel worden geleverd, maar de andere leveranciers hadden het heel druk en de levertijden waren lang.
Nadat het parket was gelegd is de kast snel geleverd en geplaatst. Ook weer zeer prettig gegaan.
Diezelfde middag hebben wij de kast verplaats naar een andere plek in de woonkamer, ja zo gaat dat.
De kast staat daar prachtig en we krijgen leuke reacties, ook hebben we enkele foto's naar Ditske gestuurd.

2021幎11月27日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank voor je prachtige review!

We zijn al 3 keer fantastisch geslaagd

We zijn al 3 keer fantastisch geslaagd met de koop van een kast. Ditske is hartelijk, gezellig en een uitstekende vakvrouw die weet waar ze voor staat en dat is kwaliteit.
Bij Ditske kan je voordat je tot koop overgaat, eerst bekijken hoe het meubelstuk staat. Kortom, bij Den Oudensteegh ben je op het juiste adres voor een mooi meubelstuk.

2021幎11月9日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank voor de mooie review en heel leuk dat jullie er weer waren.

5぀星のうち5の評䟡

Superblij met m'n Louis XIV stoel!

Prima service en prima product.
Ik had een prachtige Louis XIV stoel gekocht, die in het echt nog mooier was dan op de foto.
De eigenaresse kwam 'm persoonlijk brengen.
Helemaal top.
Ik ben er superblij mee!
Aan alles merkte ik dat deze vrouw hart heeft voor haar zaak en voor de spullen die ze verkoopt.

2021幎11月6日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank je Marjan voor de mooie review en het leuke gesprek!

Prachtig bed

Een prachtig bed gevonden voor mijn dochter. Na bestelling een afspraak ingepland. Het bed is netjes bezorgd en ook in elkaar gezet. Heel goede service en communicatie.
Het bed is een groot succes!

2021幎11月3日

Den Ouden Steegh からの回答

Wat leuk om te horen, dank!

5぀星のうち5の評䟡

Fraai, duurzaam en betaalbaar!

Waar vind je nou een fraaie antieke kast die niet nep is, niet truttig is en die technisch in goede staat verkeert?
Nou, bij Den Ouden Steegh was het meteen raak!

In een no-nonsense omgeving ontving Ditske ons en had alle tijd om ons rond te leiden. De kast waar we al best lang naar op zoek waren stond er gewoon tussen en staat nu al een tijdje in onze eetkamer.

In onderdelen bezorgd (want echt héél erg zwaar) en vakkundig opgebouwd door Ditske en haar medewerker. Top!

Het blijkt dat zo’n antieke kast elke moderne Ikea-achtige kast het nakijken geeft als het aankomt op montagegemak en duurzaamheid. Het moet zeker al in 5 of 6 huishoudens vóór ons hebben gestaan, en gaat bij ons vast en zeker ook weer lang mee!

We zijn blij met onze kast, die zichtbaar met liefde is uitgezocht, verkocht en geleverd door Ditske en dat alles voor een redelijke prijs.

Nadeel van zo’n antiek meubelstuk is dat je er heel lang mee doet en we dus niet snel voor een vervanger terug hoeven. Voor een kast op een andere plek ik huis komen we zeker wel weer terug!

Seren & Remko
Wageningen

2021幎10月16日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank jullie wel Seren en Remko voor de prachtige review. Het kabinet staat ook echt prachtig in jullie huis.

5぀星のうち5の評䟡

Het kopen van een antieke kast.

Het kopen v een antieke kast was voor ons een unieke ervaring. Na eerst bij reguliere meubelzaken op internet te hebben gekeken. Starten we op marktplaats en snel na die ondoorzichtige markt kwamen we bij de Oude Steegh. Zij had precies de soort kast waar we naar op zoek waren en met mooie duidelijke foto's. Een bezoek afspreken was zo gebeurd en we hebben genoten van de ontvangst op de al genoemde in bezit zijnde boerderij van Ditske heel vriendelijke ontvangst en duidelijk zaken gedaan. Zeer aan te raden.

2021幎9月24日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank voor de mooie review :-)

Aandacht voor je wensen

Super mooie kasten en er wordt echt met je meegedacht in het vinden van de juiste oplossing en wat mooi bij elkaar staat. Levering in overleg, ook als je verbouwing wat langer duurt als verwacht.

Service en gastvrijheid zoals je niet veel meer ziet!

2021幎9月21日

Den Ouden Steegh からの回答

Het was ook heel leuk om mee te denken. Graag gedaan :-)

Zeer tevreden

Snelle levering, goede communicatie over de levering en kastje komt heel goed overeen met de fotos. En in zeer goede staat. Zeer blij mee!

2021幎9月5日

Hallo Inger,
Dank voor de mooie review en wat leuk dat onze kast in jullie mooie huis mag staan.

Precies goed

In mijn splinternieuwe, hypermoderne appartement zes hoog, in het hartje van Rotterdam staat sinds kort een antieke linnenkast.
Die kast staat daar precies op zijn plaats. Ditske heeft heel goed geadviseerd bij de aanschaf ervan en er voor gezorgd dat de kast ondanks zijn leeftijd, technisch heel goed in orde is. Zorgvuldig transport en bezorging waren het sluitstuk. En dat alles voor een zeer billijke prijs. Een aanrader

2021幎8月24日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank je Bram voor de mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

vriendelijke ontvangst, ruim assortiment, eerlijke prijs, correcte levering

Wij hebben naar volle tevredenheid twee kasten gekocht bij Den Ouden Steegh. Ditske heeft de kasten voor ons een tijdje opgeslagen. Daarna zijn ze volgens afspraak bezorgd en in elkaar gezet.

2021幎7月29日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank voor de mooie review!

Kast gekocht

Wij hebben heel goede ervaringen met Den Ouden Steegh. Bij aankomst bij de boerderijwinkel werden we hartelijk ontvangen door Ditske, de eigenaresse. We konden rustig rondkijken en daarna kregen we een heerlijk kopje koffie. Wij hebben een kast uitgezocht die door Ditske zelf bij ons thuis werd bezorgd. Dat kon binnen een week. De kast is nog even in de was gezet en een loszittend latje vastgezet. Den Ouden Steegh heeft bij ons een betrouwbare en vakkundige indruk achtergelaten en goede service verleend. Wij komen er graag nog een keer kijken want er is veel moois te koop.

2021幎7月23日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank je Wilma voor de mooie review. De plaats waar hij staat leek ook wel gemaakt voor de kast. Leuk!

Fantastisch contact!

Ik heb een zeer fijn contact gehad tot aan de levering van mijn kast. Het ophalen/wegbrengen naar het station was voor dochterlief en haar vriend geen moeite. Het was een fijne rit en daarom mijn speciale dank aan hun :). Ik ben erg blij met mijn biedermeier kast! Super bedank Ditske!

2021幎7月12日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank voor de mooie review Joyce, ook namens Julia en Bryan.

Fantastisch

Een heel mooi assortiment van kasten en andere meubels in een mooie omgeving. De eigenaresse heeft veel passie voor haar vak een leverde en plaatste onze kast zelf. Hij is perfect in elkaar gezet en we zijn er heel erg blij mee. Mochten we nog een kast willen kopen dan zouden we zeker weer hier langsgaan.

2021幎6月27日

Den Ouden Steegh からの回答

Dank voor de mooie review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。