Banner for Jan van Sundert

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Heel vriendelijke ontvangst en deskundig advies. Erg goed geholpen door Nikki Vergouwen die prima meedacht, maar ook echt adviseerde. Een absolute aanrader. We zijn blij met onze aankoop en keuze, da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Teneerste zou ik graag wat meer sterren geven. We zijn bij binnenkomst al goed ontvangen. Hebben op ons gemak alles kunnen bekijken. Geen hinderlijke vragen van " kunt U het vinden" In de bestelfase... もっと見る

企業情報

1. キッチン家具店
  2. 浴室リフォーム業
  3. バスルーム用品店
  4. 建設会社
  5. キッチン リフォーム業者
  6. キッチン用品店

当該企業による記述

Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Wij zijn uitstekend geholpen en…

Wij zijn uitstekend geholpen en deskundig begeleid met het uitzoeken van onze keuken

2026年4月16日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen! Mooi dat jullie zo goed zijn geholpen bij het samenstellen van de keuken. Geniet van het resultaat!

5つ星のうち5の評価

Top service en kwaliteit!

Vandaag is onze nieuwe keuken opgeleverd via Jan van Sundert. Vanaf het allereerste moment dat we de showroom binnen stapten tot aan vandaag, zijn onze ervaringen enkel zeer positief geweest. Nikki heeft ons perfect geholpen bij het uitzoeken van de keuken tegen een schappelijke prijs. Alles ging in een hele relaxte en ongedwongen sfeer (dat hebben we elders echt anders meegemaakt). Gisteren en vandaag hebben Peter en Max de keuken tot in detail afgewerkt. We hadden op basis van eerdere ervaringen al veel vertrouwen in Jan van Sundert, en ook deze keer hebben ze zichzelf overtroffen. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen...!

2026年4月22日
自発的なレビュー

Jan van Sundert からの回答

Wat een mooie woorden, hartstikke bedankt! Fijn dat jullie het advies van Nikki zo hebben gewaardeerd en dat de oplevering zo goed is verlopen. Heel veel plezier met jullie keuken!

TOP!

Mooie grote showroom, veel keus en erg goed geholpen.
Ze denken goed met je mee

2026年4月20日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor de review! Fijn dat jullie de showroom, het aanbod en het meedenken zo waarderen. Geniet van jullie aankoop!

aankoop keuken

Heel vriendelijke ontvangst en deskundig advies.
Erg goed geholpen door Nikki Vergouwen die prima meedacht, maar ook echt adviseerde. Een absolute aanrader. We zijn blij met onze aankoop en keuze, dankjewel

2026年4月15日

Jan van Sundert からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel! Mooi dat Nikki jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. Geniet ervan!

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk, deskundig personeel, ruim assortiment en levering volgens afspraak

We zijn bij de keuze van de badkamer heel goed geholpen door Floor. Goede adviezen, vriendelijk en deskundig. Fijn dat we aan het bureau mee konden kijken op het scherm waar het ontwerp werd gemaakt. Mooie showroom waardoor we goed konden zien welke materialen, producten beschikbaar waren. Levering van onze bestelling volgens afspraak, netjes en volledig.

2025年10月31日
自発的なレビュー

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor de mooie review! Mooi dat jullie de begeleiding van Floor, de showroom en de levering zo positief hebben ervaren. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Super geholpen

Heel fijn, kundig en vriendelijk geholpen.

2026年4月17日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen.

5つ星のうち5の評価

50 sterren voor deze firma.

In de bestelfase zeer correct en professioneel geholpen met duidelijke uitleg. Kortom voor mij 50 sterren.

2026年4月17日

Jan van Sundert からの回答

Wauw, wat een mooie woorden, dankjewel! Prachtig om te horen dat jullie het ontvangst, de showroom en onze werkwijze zo waarderen. Veel plezier met jullie aankoop!

5つ星のうち5の評価

Super te woord gestaan en uitstekend…

Super te woord gestaan en uitstekend geholpen en mee gedacht met de renovatie van onze badkamer.

2026年4月9日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat jullie zo prettig zijn geholpen en dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie renovatieplannen.

Goede uitleg en advies

Goede uitleg en advies. Veel keus.

2026年4月16日

Jan van Sundert からの回答

Goed om te horen dat jullie ons advies en de ruime keuze waarderen. Bedankt voor de beoordeling!

5つ星のうち5の評価

Welkom, belangstellend, hulpvaardig en denkt mee

Wouter heeft ons geweldig geholpen om aan onze wens te voldoen. Daarnaast was hij ook nog bereid ondersteuning te zoeken voor aanvullende kleine klusjes. Heeft kennis van zaken en denkt met ons mee.

2026年4月3日

Jan van Sundert からの回答

Wat een fijne review, dankjewel! Mooi om te horen dat Wouter jullie zo goed heeft geholpen en echt met jullie heeft meegedacht. Veel plezier met jullie aankoop!

Badkamer

Badkamer uitgezocht. Uitgebreide keuze in alle benodigde materialen. Vriendelijk en vakkundig personeel met goede adviezen. Showroom netjes en opgeruimd.

2026年4月4日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over ons advies, het ruime aanbod en de showroom. Geniet van jullie aankoop!

5つ星のうち4の評価

Zoveel keus heeft deze winkel

Zoveel keus heeft deze winkel! Altijd druk, we moesten even wachten maar daarna werden we keurig geholpen!

2026年3月28日

Jan van Sundert からの回答

Mooi dat het ruime aanbod in de smaak viel en dat jullie goed zijn geholpen. Bedankt voor het geduld en veel plezier met jullie aankoop!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn super goed geholpen en raden een ieder aan om hier je keuken te zoeken

Wij zijn super goed geholpen en begeleid door onze zoektocht. Ook de transparantie betreft de prijs voelde voor ons enorm fijn en betrouwbaar aan.

2026年4月2日

Jan van Sundert からの回答

Bedankt voor jullie mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en de begeleiding en transparantie als prettig hebben ervaren. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

5つ星のうち5の評価

Het persoonlijke contact is echt fantastisch

Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel, doordat er een persoonlijke benadering is van het personeel.
Onze adviseur kwam met goede adviezen en voorstellen waar we zelf niet aan hadden gedacht om onze keuken persoonlijk te maken

2026年3月22日

Jan van Sundert からの回答

Super om te horen dat onze persoonlijke aanpak en het advies zo goed zijn bevallen. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。