Bestilte varen 8/4 og avbestilte 10/4 pga var etterpÃ¥ klok Ã¥ gikk inn pÃ¥ trustpilot etter jeg hadde bestilt. Har sendt mail flere ganger uten respons. I dag har de trekt pengene pÃ¥ kortet, har heller... ãã£ãšèŠã
Mottok tannbÞrste og ekstra bÞrster som bestilt. Fikk ikke med tannkrem som lovet, og forstod ikke lading av tannbÞrsten. Fulgte med en kabel, og det var det. Tok kontakt med kundeservice, og ble fort... ãã£ãšèŠã
En veldig god og effektiv tannbÞrste. Og tennene fÞles rene etter tannpuss. Et stort pluss er at batteritiden varer veldig lenge. Savner dog at tannbÞrstehodet kunne vÊrt rundt, da jeg synes det er be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig fornÞyd! Tilbudet var supert! Muligheten for Ã¥ kjÞpe duo-pakken som man sparte litt pÃ¥ siden jeg kjÞpte til flere i familien. SÃ¥ formÞyd med kort leveringstid. Og jeg har begynt Ã¥ bruke min, og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@dentis.no
- dentis.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 18ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Bestilte varen 8/4 og avbestilte 10/4âŠ
Bestilte varen 8/4 og avbestilte 10/4 pga var etterpå klok å gikk inn på trustpilot etter jeg hadde bestilt. Har sendt mail flere ganger uten respons. I dag har de trekt pengene på kortet, har heller ikke fått noen bekreftelse på at varen er sendt. Har sendt reklamasjon på masterkortet så får vi se om banken kan ordne opp. Dette er useriÞst og lite profesjonelt firma
STYR UNNA
Jeg lavet min bestilling d
Jeg lavet min bestilling d. 31.03.2026 og fik mails frem til den 04.04.2026 og siden har jeg ikke hÞrt noget fra Dentis Oral og de trÊk penge d. 08.04.2026
jeg har sendt flere e-mails men har ikke motdget noget svar
Lerverer ikke varen og svarer ikke pÃ¥âŠ
Lerverer ikke varen og svarer ikke på henvendelser
Over en mÃ¥ned siden jeg bestilte og fikâŠ
Over en måned siden jeg bestilte og fik i starten en mail med der var udsolgt fra lager. ( hvordan kan man så sÊlge en varer?) Pengene er trukket, men intet nyt om levering Êrgelig start på et kÞb
Jeg har stadig ingenting fÃ¥et ogâŠ
Jeg har stadig ingenting fået og bestilte i februar. Jeg tÊnker jeg melder firmaet til forbrugerstyrelsen hvis der ikke snart sker noget.
Det er et fup firma
Det er et fup firma. Jeg bestilte to tandbÞrster og de kom aldrig. Pengene er trukket fra min konto og på trods af flere henvendelser svarer de ikke mere på mine mails. De var ellers fuld af undskyldninger i starten . Varer forsinket men på vej osv . Plat og humbug . KÞb intet der med mindre I vil smide penge lige i deres turban
Bestilte for flere uker siden
Bestilte for flere uker siden, ikke mottatt noen. Men pengene er trekt fra konto. Ingen kontakt med kundeservice. Har bedt om å kansellere og få pengene tilbakebetalt men ikke noe svar.
Ingen leveranse ankommet og har nÃ¥âŠ
Ingen leveranse ankommet og har nå kansellert bestillingen og bedt om å få refundert pengene. Gitt dem 14 dagers frist fra i dag på å refundere. Hvis jeg ikke mottar pengene innen fristen vil neste steg bli å rapportere det som svindel.
Som flere andre skriver her
Som flere andre skriver her, så leverer de ikke varene!
Bestilte i starten av mars, skulle da få dem etter 1-3 virkedager. Har prÞvd å sende mail flere ganger, uten att de svarer!I dag er det 13 april og har enda ikke hÞrt noe!
IKKE BRSTILL NOE HERFRA, USERIÃSE
Very bad experience
Very bad experience. Still warming for my order. I see now that they posted a comment here 2 years ago. Which they have now also sent to me in an email. Tis is a very bad business, ssammers
Bestillte 14.Mars
Bestillte 14.Mars, lover leveringstid 1-3 dager. Purret, uten å få svar et par uker etter. SÞndag for litt over en uke siden fikk jeg ny epost hvor de beklaget at det hadde tatt så lang tid, men nå hadde de fått varen inn på lager og det skulle sendes ut med en gang påsken var ferdig + skulle få bekreftelse med sporingsnr. Ennå ikke motatt epost med sporingsnr. eller pakke. 8 dager etter, men Klarna beatlingen er satt aktiv for 1 uke siden.
Scam:) Styr unna!
Scam:) Styr unna!! Ingen varer, kundeservice svarer ikke, intet sporingsnummer på ordren:) Bestilte og betalte 21/2:)
Selskapet skriver som fÞlger
Selskapet skriver som fÞlger; "Visjonen til Dentis.no / Dentisoral.se (Dentis Oral) er Ã¥ bedre tannhelsen og Ã¥ ta vare pÃ¥ smilet til alle i Skandinavia! Hovedprioriteten vÃ¥r til enhver tid, er at du som kunde, skal sitte igjen med en god produkt- og kundeopplevelse. Og ikke minst - et sunnere smil.ð" Jeg bestilte varer 14 mars og levering var i lÞpet av 1-3 dager. 3 april fikk jeg mal om at pga stor etterspÞrsel og at planen var at nye varer som skulle ankommet 17 mars dessverre ble forsinket. Samtidig var den gode nyheten at varene nÃ¥ hadde kommet og vil bli sendt ut etter pÃ¥ske med leveringstid 1-3 dager.8 april kom det ny mld om at varene fra produsenten nÃ¥ hadde ankommet 27 mars og at de ikke rakk dessverre Ã¥ sende min bestilling fÞr de stengte for pÃ¥sken. OgsÃ¥ da med 1-3 dagers leverings tid. Da skulle jeg til og med fÃ¥ sporings nummer. Siden har det egentlig ikke skjedd noe. Betalingen har de selvfÞlgelig karret til seg for lengs. Venter spent pÃ¥ neste unnskyldning og neste tidsfrist.
Umulig å komme i kontakt med
Dentis.no er umulig å komne i kontakt med. Jeg har ikke fått svar hverken på e-post eller skjema på deres nettside. Jeg anser dem for å vÊre useriÞse. De bryter angrerettloven ved å ikke sende med angrerettskjema og ikke bekrefte avbestillingen. Aldri mer forsÞk på å handle hos dem.
Det funker utmerket ðð€
Det funker utmerket ðð€
Aldri hatt sÃ¥ fine tenner fÞr. Etter bare noen uker ð
Og kundeservice gir topp service terningkast 6/6ð€©
Fikk prÞve den nye tannkremen deres
Fikk prÞve den nye tannkremen deres, den virker godt sammen med den nye tannbÞrsten, rene og glatte tenner
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Bestilte en 8 pk med bÞrstehoder, fikk 4. Det er ok, for feil kan gjÞres. Nå har de fått 3 mailer, og har hatt ca 1 mnd å svare fra den fÞrste mailen, fortsatt ikke en tilbakemelding.
Dentis svarer ikke pÃ¥ kundeservice ogâŠ
Dentis svarer ikke på kundeservice og de har etter to måneder fortsatt ikke klart å levere pakken med to tannkosterd. Jeg har fått to leveranser og begge manglet noe. Ingen beskjed fra dem. Jeg har sendt gjentatte mailer, men hÞrer ikke noe. Styr unna denne butikken.
Never received my order
I advise others to avoid Dentis. This appears to be a spam and fake website. I paid 120⬠for my order and never received anythingâno product, no updates, nothing.
This experience has been very disappointing and frustrating. A company that takes payment without delivering goods or providing proper customer support is simply not trustworthy.
Please be careful and do not trust this company.