Ik heb onlangs een aantal samples besteld bij De Parfum Sampler. Eén van de geuren klopte niet helemaal met hoe ik hem kende van eerder gebruik. Al heel snel nadat ik contact opnam, werd ik al snel b... もっと見る
企業が回答しました
Dit is de enige sample handelaar op marktplaats die de brievenbuspost altijd op tijd geleverd krijgt. Zelfs laat in de middag besteld, ontving ik het nog de volgende werkdag. De verkoper had een... もっと見る
企業が回答しました
Wat een topservice. Verstuiver deed het niet en heb een nieuwe gekregen, persoonlijk bij me thuis afgeleverd. Ik beveel dit bedrijf echt aan, ga zeker opnieuw bij hen bestellen.
企業が回答しました
De Parfum Sampler biedt populaire en luxe parfum samples, voordelig geprijsd. Gratis verzending in NL, verzending naar BE ook mogelijk - en zoals gebruikelijk een vlotte, veilige levering. Bij De Parfum Sampler staat simpel en toegankelijkheid van parfum proberen voorop. Om zo ook jou de kans te geven om vanuit thuis parfum te testen en te ontdekken. Voel je altijd vrij om contact te zoeken via Marktplaats - De Parfum Sampler - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Of te mailen via info@deparfumsampler.nl Voor algemene vragen kun je ook terecht op de FAQ-pagina van deparfumsampler.nl.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ruikt echt lekker en blijft lang hangen. Zeker een goed parfum, ik zou het anderen ook aanraden.

De Parfum Sampler からの回答
Hoewel de parfums origineel zijn, zijn hun decants absolute troep. Ik heb hier drie keer besteld en van de drie decants waren er twee slecht. Eén begon pas te spuiten bij de derde pomp, en de andere heeft tijdens de verzending een groot deel van de vloeistof gelekt. En houd in gedachten dat ik heb gekozen voor de luxe glazen decants waarvoor je extra moet betalen.

De Parfum Sampler からの回答
Snelle levering van een sample in mooie verpakking.

De Parfum Sampler からの回答
Na een foutje bij de leverering werd er gelijk gereageerd met een oplossing. Super bedrijf!

De Parfum Sampler からの回答
Website is goed toegankelijk, je kunt makkelijk een bestelling plaatsen.
Prijs kwaliteit is uitstekend
De klantenservice reageert zeer snel op jouw vragen cv.
Prima webshop

Wat een topservice.
Ik beveel dit bedrijf echt aan, ga zeker opnieuw bij hen bestellen.

De Parfum Sampler からの回答
Zoals altijd top! Bestel vaker en de levering is snel. Alles origineel en netjes verpakt.

De Parfum Sampler からの回答
Ik raad het iedereen aan wat heerlijke geurtjes en dan nog zoooo veel keuzes TOP👍🏻😇

De Parfum Sampler からの回答
een van de flesjes was niet op voorraad meer. maar ik kreeg het restant opgestuurd. dat was wel tof van de shop. Geen knieperts dus :P

De Parfum Sampler からの回答
Goede parfumselectie, snelle verzending en een fantastische manier om nieuwe geuren te ontdekken zonder meteen hele flessen te hoeven kopen. Alles was goed verpakt en de samples waren authentiek en precies zoals beschreven. Een echte aanrader voor elke parfumliefhebber!

De Parfum Sampler からの回答
Voor mij een ideale oplossing. Ik koop geregeld geurtjes. Helaas erg duur. Deze oplossing is erg goed om miskopen te voorkomen. Je kunt even proberen of de geur bevalt.

De Parfum Sampler からの回答
Wat een top bedrijf! Snelle levering en geen minimale besteding om gratis verzendkosten te krijgen. Perfect!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。