Depend レビュヌ

3,912
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Alles was goed geregeld .Bestelling op tijd . Andere bewoners konden niet zien wat in de doos zat . Fijn in appartement als zoiets bezorgd word .

5぀星のうち4の評䟡

Makkelijk bestellen, snelle levering. Dit, in tegenstelling tot de bestellingen die het verpleeghuis voor mijn moeder had moeten doen. Hetzij, omdat zij het waren 'vergeten', hetzij, omdat het via hun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Keurig geleverd en prima kwaliteit. Wel jammer dat de aanbieding met de hoogste korti.g niet altijd gelijk valt met het moment dat de voorraad aangevuld moet worden.

5぀星のうち4の評䟡

Er zit een akelig geur aan het incontinentiemateriaal N.a.v. mijn klachten is direct contact met mij opgenomen. De geur die ik ervaar komt vrijwel zeker door de medicijnen die ik momenteel moet geb... もっず芋る

䌁業情報

1. 薬局
  2. 高霢者介護

圓該䌁業による蚘述

Depend helpt mensen met incontinentie om hun vrijheid, comfort en zelfvertrouwen terug te krijgen. Wij begrijpen dat incontinentie een gevoelig onderwerp is. Daarom maken wij het eenvoudig om de juiste oplossing te vinden. Of u nu te maken heeft met licht, matig of zwaar urineverlies, of ontlastingsverlies: bij Depend vindt u betrouwbare producten die bescherming bieden wanneer u die nodig heeft. Onze missie is simpel: ervoor zorgen dat urine- en/of ontlastingsverlies u niet beperkt in het dagelijks leven. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment, deskundig advies en een gebruiksvriendelijke webshop helpen wij duizenden klanten in Nederland om weer onbezorgd te genieten van uw dag, werk, sociale activiteiten, sport en reizen. Bij Depend staat gemak centraal. U bestelt eenvoudig online, ontvangt uw bestelling snel en altijd in een discrete verpakking. Daarnaast helpen wij klanten met persoonlijk advies, zodat zij het product kiezen dat het beste aansluit bij hun situatie. Wij geloven dat niemand zich hoeft te schamen voor urineverlies. Daarom delen wij niet alleen producten, maar ook informatie, ondersteuning en praktische tips die bijdragen aan meer comfort en zekerheid in het dagelijks leven. Elke dag vertrouwen duizenden mensen op Depend vanwege onze betrouwbare producten, persoonlijke service en snelle levering. Ons doel is dat u zich beschermd, comfortabel en vooral vrij voelt om te doen wat u graag doet. Vertrouw op Depend. Voor bescherming waarop u kunt rekenen, zodat u kunt genieten van de dingen die u het liefst doet.

Vertrouw bij incontinentie op Depend.

圓該䌁業による蚘述

Uw Depend incontinentiemateriaal wordt snel en discreet bezorgd
Depend biedt de beste oplossing bij incontinentie en nu kunt u het verband en de broekjes ook online bestellen. Dat biedt de nodige voordelen voor u: • Snel en gemakkelijk bestellen waar en wanneer het u uitkomt. • Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden. • Altijd voldoende producten in huis met onze herhaalservice.

Snel en discreet bezorgd.

Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Op werkdagen voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Niets zo vervelend als zonder incontinentiemateriaal zitten. Daarom wordt uw bestelling bij Depend.nl snel geleverd; Heeft u uw bestelling op werkdagen voor 16:30 uur geplaatst, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. En bij bestellingen boven 30,- euro betaalt u GEEN verzendkosten!

連絡先

Promotion box for Depend

Altijd 20% korting

Depend incontinentiemateriaal: voordelig en betrouwbaar.

優良

(3,912)

過去12か月のレビュヌ数: 245ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Overzichtelijke webwinkel met prima aanbiedingen.

Mooie aanbieding discreet en snel bezorgd prima webwinkel.

2026幎6月15日

Depend からの回答

Het doet ons veel plezier te vernemen dat zowel de algemene dienstverlening als de levering aan uw verwachtingen hebben voldaan. Daarnaast zijn wij verheugd dat de productinformatie als uitstekend is ervaren; wij streven er immers dagelijks naar om onze klanten zo volledig en transparant mogelijk te informeren.
Uw feedback is voor ons een waardevolle bevestiging dat wij op de goede weg zijn. Wij kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Fijn weekend gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Makkelijk te vinden op de website

2026幎6月18日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het is fijn om te horen dat de algemene beoordeling, de website, de levering en de productinformatie naar tevredenheid waren en goed te vinden zijn op de website. Alvast een goed weekend gewenst.

Tevreden, zoals altijd.

Was bij de vorige bestellingen steeds tevreden en dat is nu niet anders.
Snelle levering.

2026幎6月15日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw trouwe support en deze mooie review! We zijn ontzettend blij dat we uw verwachtingen ook dit keer weer helemaal hebben waargemaakt. We kijken er nu al naar uit om uw volgende bestelling weer met dezelfde zorg en snelheid voor u te verzorgen. Tot de volgende keer! Nog een fijne avond gewenst.

Keurig verpakt

Keurig verpakt, website erg duidelijk. Volgende dag al in huis. Worden keurig op de hoogte gehouden, hoe het met de bestelling staat. Product prima.

2026幎6月8日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw complimenteuze beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en naar volledige tevredenheid is geleverd. Uw positieve feedback over de bestelling is voor ons de kers op de taart. Wij hopen u in de toekomst snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Alvast een goed weekend gewenst.

Snelle service

2026幎6月9日

Depend からの回答

Bedankt voor uw mooie complimenten! Het is goed om te horen dat de snelle levering naar tevredenheid waren. Wij en GLS doen ons uiterste best om de producten altijd zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Graag tot een volgende keer!

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

2026幎6月4日

Depend からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd, correct verpakt en netjes is afgeleverd. Wij vinden een zorgvuldige bezorging erg belangrijk en waarderen uw compliment. Graag tot de volgende keer!

Betrouwbaar

Heel betrouwbaar , product netjes verpakt en snel geleverd

2026幎6月5日

Depend からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het bestelproces aan uw verwachtingen voldeed en dat u uw aankoop snel in huis had. Daar doen we het voor.
Graag tot een volgende keer in onze webshop!

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven , vlug bezorgd, en een goed product 👍🏻

2026幎6月2日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons veel plezier te vernemen dat zowel de algemene dienstverlening als de levering aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Nog een fijne avond gewenst.

5぀星のうち5の評䟡

Nog aanwijzingen wat ik zou moeten doen

Nog aanwijzingen wat ik zou moeten doen zonder dat het bekend was!

2026幎5月29日

Depend からの回答

Wat een mooie beoordeling, bedankt! We staan altijd klaar om flexibel met u mee te denken en de beste oplossing te bieden. Fijn dat u op ons vertrouwt. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nog een fijne dag gewenst.

5぀星のうち4の評䟡

Bestelling is keurig verzorgd.

Bestelling is keurig verzorgd.
Wel was pakket langer onderweg dan aangegeven

2026幎5月27日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. Uw bestelling is op 29 mei geleverd, wat inderdaad later is dan gepland. Rond de pinksterdagen was de levertijd helaas langer dan u van ons gewend bent. Door de feestdag en een tijdelijk capaciteitstekort bij onze vervoerder GLS liepen de bezorgingen vertraging op. Hierdoor konden wij onze vaste belofte – op werkdagen voor 16:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis – tijdelijk niet nakomen. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Nog een fijne dag gewenst.

Geen angst meer!

Dit heb ik gekocht voor iemand anders die amper naar buiten durfde te gaan door urineverlies. Nou durft die persoon het wel. Goed absorberend en hij/zij heeft geen angst meer. Hartstikke fijn!

2026幎6月3日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn om te lezen dat dit product zo'n positief verschil maakt. Het is hartverwarmend dat u de zorg voor een ander op u neemt en deze persoon zo helpt om de vrijheid weer terug te krijgen. Wij vinden het fijn dat ons product de nodige zekerheid en uitstekende absorptie biedt, waardoor de angst om naar buiten te gaan volledig is verdwenen. Dat is precies waar we het voor doen! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies wensen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We staan met plezier voor u klaar.

anoniem en snel geleverd

gewoon goed

Depend からの回答

Het doet ons veel plezier te vernemen dat zowel de algemene dienstverlening als de levering aan uw verwachtingen hebben voldaan. Nog een fijne dag gewenst.

Goede duidelijke website.

Goede duidelijke website.
Snelle service
Vandaag besteld , morgen in huis

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring.
Het is fijn om te horen dat de algemene beoordeling, de website, de levering en de productinformatie naar tevredenheid waren. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nog een fijne dag gewenst.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, discreet verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit.

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Het is fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de snelle levering aan uw verwachtingen voldoet. Wij besteden veel zorg aan een discrete en stevige verpakking, zodat u uw bestelling altijd in goede orde en met een gerust hart ontvangt.
Wij blijven ons best doen om u ook in de toekomst deze vertrouwde kwaliteit en service te bieden. Wij kijken er naar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

product is heel goed.

2026幎5月28日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij lezen graag dat het product u goed bevalt. Graag tot een volgende keer! En alvast en goed weekend.

5぀星のうち3の評䟡

Is niet zo goed absorberende pamper .

2026幎5月28日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Wij sturen u een privé bericht om uw ervaring door te nemen. Mogelijk is de maat niet de juiste of is de opnamen van het urine te weinig voor u. (aantal druppels). Nog een fijne dag gewenst.

5぀星のうち1の評䟡

bezorging

Depend belooft dat bestelling na 1 dag geleverd wordt maar de werkelijkheid is dat het ongeveer een week duurt voordat het pakket bezorgd wordt

2026幎6月3日

Depend からの回答

Fijn dat u contact met ons opneemt. Wij helpen u hier graag bij.Sinds 27 mei kampt onze vervoerder GLS helaas met een flinke logistieke vertraging. Heeft u de updates over de reis van uw pakket al kunnen inzien via de Track & Trace-pagina?Wij begrijpen volkomen dat dit niet de service is die u van ons gewend bent. Het spijt ons dan ook dat wij onze vertrouwde belofte – op werkdagen voor 16:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis – dit keer niet hebben kunnen waarmaken. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Mocht u de actuele status niet kunnen vinden, neem dan gerust direct contact met ons op. 010- 307 63 69. Onze specialisten kijken meteen met u mee om u te voorzien van de juiste informatie en een passende oplossing. Hartelijk dank voor uw geduld en uw begrip. Wij hopen u in de toekomst snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Snelle levering.

2026幎5月22日

Depend からの回答

Graag tot een volgende keer in onze webshop!

5぀星のうち5の評䟡

Alles prima geleverd ,en zeker een fijn

Alles prima geleverd ,en zeker een fijn product 🔝

2026幎5月22日

Depend からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij streven er altijd naar om onze processen en informatievoorziening zo optimaal mogelijk in te richten, en uw beoordeling bevestigt dat wij hiermee op de goede weg zijn. Wij danken u hartelijk voor het gestelde vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。