DePindakaaswinkel.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

De pindakaas is uitstekend van kwaliteit en ik heb al meerdere bestellingen geplaatst. Bij mijn laatste bestelling van 8 potten was echter één pot waarbij de deksel niet goed zat. Dit resulteerde i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er ging iets mis met de bestelling en levering, maar dit werd zeer correct opgelost door de pindakaaswinkel.nl Een echte aanrader, snel geleverd en het klein probleempje werd ook zeer netjes in beh... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goedemiddag team Pindakaaswinkel, Allereerst wil ik graag een bedankje doen aan Melanie voor het liefdevol en positief inpakken van mijn bestelling. Chocopasta verschillende smaken. Graag w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds jaren ben ik klant van de pindakaaswinkel in Utrecht. Nu heb ik ontdekt, dat jullie ook verzenden! Heel nuttig voor mij, die in Duitsland woont! Jullie smaken zijn zeer interessant, chili-citro... もっと見る

企業情報

1. 食品メーカー

当該企業による記述

Wij hebben meer dan 10 lekkere pindakaassmaken voor jou: zonder toegevoegde suikers, zoutarm en vrij van palmolie. Een gezonde variatie, met liefde gemaakt!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super vriendelijk personeel dat je…

Super vriendelijk personeel dat je lekker laat proeven van de verschillende smaakjes. Een spontane pindakaaslunch heeft mij fan gemaakt. Alleen is de pindakaas te lekker om ergens op te smeren. Gewoon telkens een lepeltje nemen en genieten van de smaken!!!

2023年5月7日
DePindakaaswinkel.nl ロゴ

DePindakaaswinkel.nl からの回答

Hi Christel,

Bedankt voor je review. We zijn super blij om te horen over je positieve ervaring in één van onze winkels! Geniet van je pot pindakaas :-)

5つ星のうち4の評価

Knoflook/gebakken uitjes pindakaas

Verschillende pindasauzen gekocht, allemaal lekker. Alleen de knoflook/gebakken ui mag een iets uitgesproken smaak hebben. Proef de knoflook eigenlijk niet, en de gebakken uitjes geven een lekkere crunch, maar ook deze haal ik moeilijk uit de smaak. Voor de rest de andere smaken waren heerlijk!!!

2023年3月22日
5つ星のうち3の評価

De workshop

Ik vind de pindakaas uit de winkel Super lekker.

De workshop vind ik minder. Dit komt doordat je niet zelf pindakaas maakt, maar je krijgt een pot naturel pindakaas en daar mag je zelf verschillende smaken aan toevoegen. Ik wilde komijn proberen, dat was er niet. Je had keuze uit ongeveer 15 smaken. Veel smaken zitten in hun eigen potten met pindakaas.
De pot pindakaas en een potje pinda's voor 16 euro. En een kleine lesje geschiedenis. Het duurde een uur.
Drie potten pindakaas uit de winkel is rond de 20 euro, plus een gratis potje pindakaas.
Pindakaas blijf ik er kopen, maar een workshop raad ik niet aan.

Groetjes Miranda

2022年10月26日
5つ星のうち5の評価

zowel online als in de winkel goede service

Vorige week eerst 3 potten online gekocht, suikerbrood - kokos en stroopwafel. Volgende dag was het al in huis + netjes verpakt. Zelfs de pinda’s die gebruikt worden zaten er in + info en sticker. Grapjes als:” in geval van noot” op dozen, shirts etc kan ik wel waarderen! Afgelopen vrijdag ook in Tilburg geweest en ontzettende leuke medewerker die van alles liet proeven en leuke verhalen had! Daar ook een pot meegenomen + een tas en sokken.

2022年2月14日

Trustpilot エクスペリエンス