Onlangs om 28 maart mijn eerste en laatste bestelling geplaatst. De producten werden totaal niet goed verzonden zonder bubbelfolie of papier terwijl dit bij andere bestellingen wel is. Als gevolg hier... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heel veel keuze van lekkere, verse snoepen, voor elk wat wils : harde en zachte snoepen, zure en zoete. Heel vlugge levering ook : op donderdag besteld en op vrijdag al ontvangen
Ouderwetse snoepen en heerlijke andere lekkerneijen. Zo fijn dat er een snoepwinkel is die dit allemaal in zijn bezit heeft. Elke keer weer een uitdaging om uit al dat lekkers te kiezen...
äŒæ¥æ å ±
Candyonline ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mede doordat wij een breed assortiment voeren en uit eigen voorraad leveren zijn wij marktleider in Nederland.
Naast een groot assortiment aan Nederlands snoepgoed importeren we ook veel uit Amerika, Engeland, Duitsland en Scandinavië.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niet voor het een of het ander
Niet voor het een of het ander, het bedrijf is gewoon goed. Ik word alleen een beetje moe van dit beoordelingen geven. Nu zelfs voordat het pakketje gekomen is. Dit bedrijf probeert best wel snel je bestelling af te leveren. Bodes werken alleen niet echt mee. Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf omdat ze goed zijn. Alleen die reviews . . .
Super site
Super site, met een snelle levering en heel goed ingepakt!! Echt 5 sterren waard
Perfect
Bestelling was goed ingepakt en zonder enige beschadiging in ontvangst genomen.
Mvg
Edgardo
Was super verpakt en netjes geleverdâŠ
Was super verpakt en netjes geleverd alleen 5 dagen onderweg
snelle levering,goed verpakt.teveelâŠ
snelle levering,goed verpakt.teveel drop in MEGA SNOEPMIX
Goed en veilig ingepaktâŠtop
Prima en goed
Mijn 5sterren komen puur van de manierâŠ
Mijn 5sterren komen puur van de manier waarop ik een opmerking gaf over iets waar een gat in zat, en dat werd netjes afgehandeld , wel lang gewacht voordat mijn favoriet eindelijk weer op voorraad was hihihi
Snel verzonden
Snel verzonden. Heb nog niks gegeten maar snoepjes zijn altijd lekker. Dpd heeft bezorgd die hebben niet aangebeld en gewoon de doos ergens neergezet. Dus blij dat hij niet is weggehaald
Snel geleverd en alles zat er in.
Producten waren goed alleen deâŠ
Producten waren goed alleen de bezorging was waardeloos
Geweldige Site
Goede service, supersnelle levering,
En natuurlijk een geweldig aanbod in Amerikaanse lekkernijen.
Makkelijke site
Makkelijke site
Groot assortiment
Snel geleverd
Keurig netjes verpakt
EN lekker
Heerlijke paaschocolade
Heerlijke Paaschocolade snel en goed verpakt bezorgd.
Goede kwaliteit chocola en snelleâŠ
Goede kwaliteit chocola en snelle service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ