äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð¢ Om DepotX â Sikker opbevaring i BrÞnderslev. DepotX tilbyder fleksible og sikre opbevaringslÞsninger i BrÞnderslev â bÃ¥de til private og erhverv. Vi har depotrum i flere stÞrrelser, sÃ¥ du kan opbevare alt fra flyttekasser og mÞbler til maskiner og lager. Derudover tilbyder vi bÃ¥de indendÞrs og udendÞrs opbevaring af campingvogne, trailere, bÃ¥de og andre kÞretÞjer â pÃ¥ et indhegnet omrÃ¥de med adgangskontrol og 24/7 videoovervÃ¥gning. ð HÞj sikkerhed: Vores omrÃ¥de er indhegnet, aflÃ¥st og overvÃ¥get dÞgnet rundt, sÃ¥ dine ejendele stÃ¥r trygt â bÃ¥de inde og ude. ðŠ Fleksible lÞsninger: Du betaler kun for den plads, du har brug for, og vi hjÊlper dig gerne med at finde den rette lÞsning til dine behov. ð Central beliggenhed i BrÞnderslev: Nem adgang fra hovedveje og god plads til bÃ¥de bil og trailer, nÃ¥r du skal hente eller aflevere. ð Typiske opbevaringsformÃ¥l: Flytning og ombygning, mÞbel- og indboopbevaring, lager for smÃ¥ virksomheder, vinteropbevaring af campingvogne, trailere, bÃ¥de, maskiner m.m. ð Kontakt os i dag â vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe og finde den rigtige lÞsning til dig ðŠ
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nordjysk Service på hÞjt niveau.
Super god service.
Hurtig responstid.
Enkelt og simpel aftale.
Klar og informativ kommunikation.
Nordjysk Service på hÞjt niveau.
Super nemt og gode rum.
Personalet er super sÞde og imÞdekommende og nemme at få fat på
Virkelig god service hos DepotX
Virkelig god service hos DepotX! Gode fornuftige nordjyske priser og flotte og nye faciliteter âïžâïžâïžâïžâïž
Der er så fine til kÞrsels forhold
Der er så fine til kÞrsels forhold, der er altid pÊnt og rent, flere vogne til at transportere ting/kasser om til depotet.
Godt indrettet depotrum.
Godt indrettet depotrum.
Nem adgang.
Fin service med vogne på hjul til at transportere
ting ind til rummet.
Godt lavet at der kan bakkes ind med trailer i forrummet.
Rigtig flotte lokaler, venlig og god service
Rigtig flotte lokaler, og meget venlig og god service
Gode og rene forhold!
Altid nemt at komme ind!
Gode og rene forhold!
Venligt personale!
Super flot de hele
TOP OPLEVELSE
Fra fÞrste opkald, blev jeg mÞdt af en TOP venlig, informativ og brugbart service!
Gode forhold og nemt at komme til.
Anette
5 af de helt store stjerner!
Jeg flyttede fra Randers, hvor jeg også lejede depotrum. Jeg kom i kontakt med Mads og blev tilbudt et rum der, både målt på pris, kvalitet og stÞrrelse, var langt bedre.
Efter samtalen havde jeg ogsÃ¥ en kontakt til leje af billig flyttebil, hvilket jeg slet ikke havde overvejet, men som absolut blev bÃ¥de tids- og km. Besparende. PÃ¥ dagen for flytning tog han godt imod, og ogsÃ¥ her kunne hans erfaringer lette min opgave betragteligt - eks. fordi alle ikke lige har bakket en flyttebil til, eller forstÃ¥r hvordan en hund skulle kunne hjÊlpe med flytning... og hvordan virker en elektrisk port? ð
Pointen er self., at man virkelig bliver mÞdt med fantastisk service. Altid godt humÞr og tid til en lille sludder!
Selv HVIS man, rent hypotetisk, endnu en gang havde glemt koden, kl. ret sent om aftenen, i en weekend - Er jeg helt sikker på man stadig kun ville mÞde hjÊlpsomhed i telefonen..
- Og det dur' bar' ðð
NÃ¥ ja - selve stedet er ogsÃ¥ helt i top. Rigtig god sikkerhed og gennemtÊnkte lÞsninger der fungerer. Helt nyt, altid pÊnt og rent. Egentlig ogsÃ¥ bare (meje) fint! ðð
Super flink fyr
Super flink fyr, super service og super nemt!
Super rum i forskellige stÞrrelser!
Super rum i forskellige stÞrrelser alt efter behov! Mads er altid behjÊlpelig og altid med et smil på lÊben.
Helt klart der hvor du skal vÊlge at få opbevaret dine ting!
Hurtig svar tilbage
Kontaktede totalopbevaring, de var utrolig hurtig til at svare tilbage, og havde lige det rum som passede mig, rigtig rar at snakke med og virkelig hjÊlpsom hvis der er noget som helst! Kan kun anbefale virksomheden
Hilsen marcus
Jeg har vÊret sÃ¥ glad for og have mineâŠ
Jeg har vÊret så glad for og have mine ting stående hos totalopbevaring , meget plads for pengene også er der god kundeservice hvis man har spÞrgsmål eller ens behov Êndre sig og man har brug for mindre eller mere plads er det til og finde ud af , 5 stjerner herfra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ