Kan klart anbefales!
Kan klart anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en slimtag, den er super praktisk, og gÞr, at jeg aldrig mister mine nÞgler igenð Hurtig levering, fremragende service og et produkt der bare spiller!ð€© KÊmpe anbefaling herfra.
Jeg bestilte en SlimTag til mine nÞgler og en SlimCard til min pung. Leveringen var hurtig, og opsÊtningen var super nem. Allerede efter fÃ¥ dage fik jeg brug for SlimTag â fandt mine nÞgler pÃ¥ unde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig godt produkt og super god service:-)
TrackMate â dansk ivÊrksÊtteri med fokus pÃ¥ tryghed Vi er en nyopstartet dansk virksomhed, der brÊnder for at gÞre hverdagen mere tryg og stressfri. Hos TrackMate finder du smarte lÞsninger som SlimTag og SlimCard, der hjÊlper dig med hurtigt at finde dine nÞgler, pung eller andre vigtige ejendele. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ tryghed for dig som kunde: 30 dages tilfredshedsgaranti â Dansk virksomhed ð©ð° Dansk kundeservice, der altid stÃ¥r klar til at hjÊlpe ð¬ Vi sÊtter stor pris pÃ¥ hver eneste kunde, og din oplevelse betyder alt for os. Derfor er Êrlige anmeldelser pÃ¥ Trustpilot med til at sikre, at vi hele tiden bliver bedre â samtidig med, at de hjÊlper andre med at vÊlge en lÞsning, de kan stole pÃ¥
ãã³ããŒã¯
Trackmate leverer et virkelig godt produkt. Derudover var de hurtige til at svare på eventuelle spÞrgsmål om produktet samt levering. Hjemmesiden er nem at navigere og generelt meget transparent. KÊmpe anbefaling herfra!
Slimcardet er et fantastisk produkt. KÞbte det over hjemmesiden. Super overskuelig hjemmeside, hvor alt spillede. Produktet fungere prÊcis som det bliver reklameret.
Det er hurtigt blevet et must-have for mig.
Rigtig godt produkt og super god service:-)
Produktet er super brugbart og har gjort en kÊmpe forskel i min hverdag. Det er nemt at bruge, pålideligt og giver en tryghed, jeg ikke vidste, jeg manglede fÞr. + nem og hurtig levering

TRACKMATE ããã®åç
Super lÊkkert produkt som man ikke tÊnker over man mangler i hverdagen, nemt at sÊtte op og en rigtig tidsbesparelse

TRACKMATE ããã®åç
Fedt produkt som er nemt og overskueligt! Jeg fik hurtigt sat det op til bÃ¥de pung og nÞgler, og nu giver det en dejlig tryghed, jeg ikke vidste jeg manglede. Kan klart anbefales til alle, der tit leder efter deres ting ð

TRACKMATE ããã®åç
Nu skal jeg ikke bekymre mig om at miste min pung/taske, bedste kÞb nogensinde

TRACKMATE ããã®åç
Virkelig godt prodockt og hurtig levering
Anbefalede slimcard rigtig megetâïžâïžâïžâïžâïž

TRACKMATE ããã®åç
Jeg plejede hele tiden at glemme hvor min pung og hvor mit nÞglebundt lå henne. Om det var på arbejdet eller om det var hjemme. Nu har jeg så fået mig en gps tracker fra trackmate og spare 5-10 minutter hver dag, fordi jeg ikke behÞver at gå rundt og lede efter mine ting. Så jeg har kun godt at sige om trackmate

TRACKMATE ããã®åç
Jeg mister ALTID mine nÞgler â og stressen nÃ¥r man stÃ¥r og skal ud ad dÞren er ikke til at holde ud. Jeg kÞbte et SlimTag, og det har Êrligt Êndret min hverdag, virker helt perfekt. - og sÃ¥ er det lige 40% billigere end AirTagð€

TRACKMATE ããã®åç
En super oplevelse, god kontakt, hurtig levering, og ikke mindst super godt produkter.

TRACKMATE ããã®åç
Super god service og et meget venligt team, som der besvarer ens spÞrgsmål.
Mit kort kom allerede efter 1,5 dÞgnð€©

TRACKMATE ããã®åç
Produkt var lige som jeg havde forventet, tideligere har jeg brugt Apples AirTag, men mÃ¥ bare indrÞmme at det har virker lige sÃ¥ godt, bare 30% billigereð

TRACKMATE ããã®åç
God hjemmeside, og hvis når jeg havde et spÞrgsmål svaret virksomheden meget hurtigt.
Også meget nemt at bruge produktet!

TRACKMATE ããã®åç
Bestilte et slim card hos Trackmate, kom to dage efter! Nem at sÊtte op pÃ¥ telefonen , virker perfekt, og kundeservice svarede hurtigt pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. Kan varmt anbefalesð