レビュアーのコメントを見てみましょう
Groeien & bloeien, verschrikkelijk. Na 2de aflevering. Moeilijk om ernaar verder te kijken. Vind dit jammer. Lijkt b-ketnet serietje voor 10 jarigen. Humor niet te vinden, overacting, overdreven scène... もっと見る
Beschamend! We worden behandeld als kleuters en krijgen voornamelijk regionaal, weinig relevant nieuws te zien. Ik kijk altijd met de zapper en zo is het vlug gedaan. De Spaanse, Italiaanse en zelfs W... もっと見る
VS propaganda
Jawel
Duidelijk onder de invloed van de VS en de zionisten. Niks objectieve nieuwsgeving. Wat een giller. We zijn dit soort praktijken wel gewend van Nederlandse nieuwszenders. Maar België doet ook keurig mee. Proficiat!
Gesubsidieerd door de belgische…
Gesubsidieerd door de belgische overheid. Zeer tendentieuse berichtgeving
weg met mainstream media
witte mannen haat
Ze beweren neutraal te zijn maar posten regelmatig en éénzijdig "witte mannen" haat. Ik heb het moeten wissen voor mijn mentale gezondheid.
Vrtnws besteedt aandacht aan een…
Vrtnws besteedt aandacht aan een eindwerk over bordelen. Ik heb aandacht gevraagd over de werking van de kinderbescherming in Noorwegen. Noorwegen is al meermaals veroordeeld door het Europees hof van de rechten van de mens. Zowel vrtnws, als onze op koste van de maatschappij reizende Struyf laten niets horen. Als er mensen zijn die overwegen om naar Noorwegen te verhuizen, doe dit niet!!
2020 Antwerpen (Kiel)
Ik hoor telkens foute info over Hoboken in het nieuws. Hoboken is een district van groot Antwerpen. Kiel is een wijk van district Antwerpen. 2020 Kiel valt dus onder Antwerpen centrum en heeft geen eigen districthuis.
Pers moet neutraal zijn
Pers moet neutraal zijn, yet VRT is een extreem links propaganda kanaal!
Schande voor de maatschappij
Als ik nog 1x moet aanmelden om man bijt hond te kijken gaat er spijt van krijgen. De tv moet zich schamen, niet elke mens kan zomaar een account maken!!!!!
VRT …De VRT voert politieke bevelen uit zodat mensen hun mening niet kunnen opschrijven. Toews haalt de wet van de vrijheid van meningsuiting omver, wat voor vrijheid is dit een dictatuur?
je hebt een zeer slechte reputatie je betaalt 35% meer salaris aan de werknemers met het oude contract en je negeert en negeert de hardwerkende mensen met het nieuwe contract die schandalig laag betaald worden? Bovendien betaal je niet voor extra werkuren, zijn ze gewoon gratis? werknemers verplichten om elke dag een uur eerder te komen? de werknemers in een kamer laten uitleggen dat ze een positieve mening over hen op internet moeten schrijven. Als je dat niet doet, gaan ze je lastigvallen met valse klachten en druk uitoefenen? ALSTUBLIEFT MENSEN NIET BIJ BPOST GAAN WERKEN
VRT Nieuws
VRT Nieuws. Zouden ze het niet beter WVRT noemen?
West Vlaamse Radio en Televisie Maatschappij ? Driekwart van de Vlaamse reportages is in West Vlaanderen te doen en dan nog in het bijzonder in Roeselare. Zet er dan minstens ondertitels bij !!
De VRT is de moderne lügenpresse
De VRT is de moderne versie van de lügenpresse. Het fungeert zowels als propagandamachine van het gemeen gedachtengoed en als censuurpolitie. Het is een spookachtig amorfisme dat zich heult achter de democratie en de vrijheid van meningsuiting, tot die mening natuurlijk niet in plooi valt met het politieke dogma dat heerst binnen dit gesloten elitaire conclaaf.
Als we het nieuws moeten geloven begint het aannemelijk te lijken op een septische put die op springen staat nu er bepaalde boegbeelden van hun voetstuk vallen.
In ieder geval dit: als je slogan luidt: betrouwbaar en objectief nieuws, en je moet dit over je eigen journalistiek vermelden dat heb je bij mij al afgedaan.
Mensen moeten dit kunnen zeggen over de VRT, niet de VRT over de VRT, of was de maker van de slogan ook dronken?
Wat mij betreft mogen ze mij mijn bijdrage aan deze openbare klucht teruggeven en mijn zender afsluiten. Ik zal het woord liegen maar niet in de mond nemen want hier is men vies van harde woordjes dus zal ik het verstikken met een eufemisme, zoals we hier allemaal zo graag horen.
Ik heb geen interesse in een journaal waar je nog eens zelf moet zeven tussen de misinformatie en de ietofwat accurate (riool)journalistiek.
DE openbare TV zender VRT is door en…
DE openbare TV zender VRT is door en door gepolitiseerd, de journalisten zijn zo partijdig in hun verslaggeving dat het niet meer geloofwaardig is!
De programmatie van de zenders worden politiek bepaalt dus onwezenlijk! Er zijn politiekers en voorzitters die blijven slapen bij de VRT om toch maar hun mening te laten horen(CD&V) Het is zo vervelend!
Ik ben heel teleurgesteld in de vrt…
Ik ben heel teleurgesteld in de vrt nieuws uitzending en zo blijkt het ook in de reviews,
Zowel links als rechtse kijkers en ik heb wat opgezocht wie de sponsors zijn wat blijkt een ervan is blackrock namelijk Ben Golub hij is een Amerikaanse zionist die bepaalt wat of niet word gezegd,dus dat ze zeggen vlaanderen dat ze alleen aandeelhouder is om de burgers te laten geloven dat vrt niet partijdig is . Zoek het op via Google wie de sponsors zijn . Journalisten die bij vrt werken hebben geen persvrijheid ze volgen gewoon de protocollen. En zijn allemaal depressief.
Want ze weten wat ze vertellen niet de volledige waarheid is.
Verdeel en heers
Betreft : "rellen door extreem rechts en EDL. Wat vrt verstaat onder verslag uitbrengen van deze zaak, is een paar voorgekauwde textjes, geconstrueerd door hun vrienden van de BBC, afratelen. Dit terwijl er 3 meisjes zijn vermoord. Zonder enige vorm van checkfacting demonstranten afschilderen als extreemrechts. Doch, dit moet mij niet verbazen daar ik hier, in belgie, door gezagsdragers aanzien word als een idioot die in zijn eigen "dorp" moet blijven. Vr.gr.
Terug wat meer kwaliteit, graag
VRT was voor mij lange tijd de enige nieuwsanker waarin ik nog wat vertrouwen had. Dit verandert met de dag. Ik las nu bv een rits aan negatieve commentaren over BPost. Deze kunnen zeker waar zijn. Maar pas achteraan in het bericht schrijven dat de problemen met andere pakjesdiensten dezelfde zijn, is rare journalistiek. De titel zou dan niet moeten zeggen dat BPost steken laat vallen, maar dat pakjesdiensten in het algemeen met knelpunten af te rekenen hebben Ik ben bv geruster over BPost dan over Post.Nl, die mijn pakje bij de eerste beste buur zwiert en zelf het ontvangst aftekent. Het grote probleem is dat vele bedrijven werken met koeriers en niet met eigen werknemers. Dus als deze niet goed functioneren kunnen ze de samenwerking stopzetten, maar niet bv ontslaan of andere arbeidsrechtelijke stappen ondernemen. Dat zou goede journalistiek zijn, om ook dit te vermelden.
Maar er is ook een Keerzijde: bedrijven die vroeger overheidsbedrijven waren en nu nog voor een groot deel vasthangen aan overheidsmiddelen, worden meer en meer gewraakt. Het is raar dat VRT, dat al zo vele besparingen moest ondergaan, zich laat gebruiken om ook in andere sectoren de overheidsdrang naar privatisering te motiveren. Dat is geen kwalitatieve journalistiek, maar tegelijk ook redelijk dom.
Neutraliteit aub
Als de vrt niet neutraal kan zijn? Simpel, subsidies afschaffen.
Ik wil niet dat ons belastinggeld daar naartoe gaat.
Woke propaganda en censuur op onze kosten
Waar moet ik beginnen, ongelofelijk hoeveel propaganda men moet slikken met deze nationale zender. Laat ik mijn klachten even opsommen, of toch de grootste:
1. Waarom heeft deze zender recht op ons belastingsgeld? Dit is oneerlijke concurrentie met VTM en eigenlijk alle nieuwsredacties, zelfs de lokale.
2. Blokkeren van reacties op online artikels indien de reacties niet politiek “links” zijn!
3. Bekijk de studies van VUB en unief Antwerpen, Vlaams Belang kreeg 2% van de politieke spreektijd, dat is ondemocratisch weinig, Groen met minder dan de helft van de stemmen kreeg meer dan 3 keer zoveel spreektijd.
4. Het klimaat krijgt keer op keer super veel aandacht terwijl het volk al lang zegt dat ze het spuugzat zijn, het houdt maar niet op. Er zijn super weinig wetenschappelijke besluiten die getrokken werden uit jaren aan klimaatonderzoek, maar de reporters wereldwijd trekken hun eigen besluit en zenden dat keer op keer uit…
5. Hetzelfde met alle andere woke onzin op VRT MAX, alleen nog films en shows beschikbaar die te maken hebben met LGBTQIA+ en op niets trekken, of over het klimaat, geen goede films en shows ter beschikking. Zelfs mijn linkse vrienden zien ervan af.
Ik laat het bij deze 5 punten, maar er is veel meer hoor, 6x leugens verspreiden over Dries van Langenhove en nooit een verontschuldiging aanbieden en hem nooit laten opkomen en spreken voor zichzelf…
Geen Journalistieke Deontologie
VRT geeft zeer eenduidige berichtgeving, censureert, en praat vooral na in het voordeel van 'de broodheer, vader staat'. Het is echt te zot voor woorden. Met een master in communicatiewetenschappen weet ik wel wat van media etc., en de absurde vooringenomenheid van de VRT is werkelijk te zot voor woorden. Journalistiek onwaardig, sinds corona is het duidelijk dat ze alle deontologische journalistieke codes regelrecht aan hun laars lappen.
Geeft valse informatie en bedrog
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。