ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een organisatie met een doel, en dat doel is niet om ons neutraal nieuws te verschaffen. Sturend, politiserend naar 1 kant, wegkijkend, deugend. Feit dat onwelkom commentaar op bv hun YouTube kanaal m... ãã£ãšèŠã
Met een redelijk neutrale blik zit ik elke avond tenenkrommend naar het 8 uur journaal te kijken en kan niet anders concluderen dat ze erg de zijde van de Palestijnen lijken te kiezen. Elke dag dezelf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De NOS biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, 24 uur per dag 7 dagen per week, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter-)nationale evenementen. Reacties op Facebook zijn uiteraard meer dan ...
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Weer een verhaal over Iran en haarâŠ
Weer een verhaal over Iran en haar inwoners. Terwijl op andere media Iraniërs feest vieren over de bombardementen op hun steden, is het verhaal hier door en door triest. Het verhaal moet natuurlijk zijn, dat Iraniërs het regime ook zat zijn en Israël en Amerika proberen alles wat ze doen deze terroristische staat van de kaart te werpen. Maar in plaats daarvan veel gemopper over Israël die al sinds het bestaan voor hun bestaansrecht vecht. Dat lees je nergens op deze ooit goed bedoelde zender. Wat een afschuwelijke verhalen. Gebruik je VPN en haal het nieuws rechtstreeks uit het midden oosten en volg mensen die in Israël zelf wonen. Dan kom je er pas achter wat een hel het is als je midden in de nacht weer naar de schuilkelder moet, en gebroken nachten hebt. Eenzijdige vertoning van NOS spuugzat.
Die depressief klinkendeâŠ
Die depressief klinkende sportverslaggever heb ik een grote hekel aan. Altijd negatief. Voordat Bolivia de bal schiet wil hij hem er al in praten. Hij is ook voor Bolivia.
een grote fasesite dit
een grote fasesite dit, en al helemaal als het om Israel gaat. Opzettelijk informatie achterwege houden, artikelen schrijven over wat Israel allemaal fout doet volgens hun, en daarbij allerlei pro Palestijnse figuren interviewen en ga zo maar door.
Grootste pro !$R@â¬
Grootste pro !$R@â¬! nieuwszender waarbij 1 persoon de beslissing mag nemen wat uitgezonden mag worden.
NOS partijdige nieuwsgeving, VS propaganda
De NOS staat innhaar nieuwsgeving weer paÅ achter terreurstaat VS.
Wat een partijdige waardeloze nieuwsgeving. Pure pro-VS propaganda.
Schandalig dat de nationale nieuwszender niet objectief is. Kennelijk zwaar onder de plak van Trump en Netanyahu.
Waarom wordt in het journaal weer eenâŠ
Waarom wordt in het journaal weer een zg loftrompet geblazen over â internationaal rechtâ en de twijfel daarover mbt de aanval van US én Israël op Iran terwijl het regime daar recent 30.000 demonstranten voor democratie én mensenrechten heeft afgeknald alsof het kleiduiven warenâŠ.. waar spreekt ons journaal over mensenrechten????
De hele herhalingen van hetzelfdeâŠ
De hele herhalingen van hetzelfde nieuws.
Dus het is geen nieuws.
Wat een non nieuwa van dezeâŠ
Wat een non nieuwa van deze staatskrant.
Al het nieuws is pro woke, pro lhbitq, pro whatever.
Bij "nieuws" over voetbal of de Spelen staan de mensen op de foto altijd met een open bakkes.
NOS= sS
wat een ... elk interview proberen jullie alleen maar drama eruit te trekken, de winter spelen! wat een vragen zeg! alleen maar om huilende mensen op tv kapot te maken! laten we het dan maar niet over nieuws te hebben! NOS=pesterij=propaganda&vals nieuws!!!!!
De NOS is geen nieuwsbron
De NOS is geen nieuwsbron, maar een propagandakanaal gefinancierd door de overheid. Net als NU.nl, RTL en de rest van de mainstream media levert het structureel eenzijdige, sterk geframede berichtgeving die alleen past in het officiële narratief van Den Haag, Brussel en de globalistische agenda.
Kritische perspectieven over corona, massa-immigratie, klimaatbeleid, boerenprotesten, energiecrisis of vrijheid van meningsuiting worden consequent genegeerd, verdraaid, uit context gehaald of belachelijk gemaakt. Feiten die niet in het plaatje passen, worden weggelaten. Dit is geen journalistiek, dit is indoctrinatie en censuur vermomd als 'onafhankelijk nieuws'.
Met belastinggeld in stand gehouden om de bevolking in het gareel te houden. Echte informatie vind je niet hier, maar bij onafhankelijke bronnen die niet aan de leiband lopen.
Eén ster is al veel te royaal. Vermijd de NOS.
Weer eeneussprayn item over neusspray
Weer een item over neusspray , we weten het nu wel he!!
De hele wereld staat in brand en wij hebben het over neusspray!!!
Super amateuristisch en irritant.
Ik kan helaas niet lager geven ...
Ik kan helaas niet lager geven .... wat een eenzijdig nieuws! Anti-trump nieuws iedere dag, stel je voor dat mensen n in NL gaan denken:
- Goed idee > grenzen dicht.
- Goed idee > stoppen met betalen voor Transgender operaties
- Goed idee > overheid verkleinen
- Goed idee > Stoppen met DEI
- Goed idee > Klimaat Scam
Etc
Nee, dat willen we niet, moeten onze scam op de gewone burger laten kunnen floreren, meer uitkleden, meer fraude ....
Waarde loze app
Waarde loze app
Te gekleurd (links)
Altijd te laat met belangrijk nieuws
Het nos journaal is activistisch
Het nos journaal is activistisch; dat uit zich in het praktisch elke avond weer laten zien van reportages over gaza waarin altijd weer negatief over Israël bericht wordt en de palestijnen als de zielige slachtoffers. Vanavond weer een Belgische arts van artsen zonder grenzen die het heeft over kogelwonden veroorzaakt door het Israëlische leger; voorbijgaand aan het feit dat de Palestijnen onderling ook een handje ervan hebben om op elkaar te schieten.
Het kan niet anders zijn dan dat de activistische nos reactie heeft besloten dat elke avond weer gaza nieuws getoond MOET worden, ook als er geen nieuws over is.
Dat heet de kracht van de herhaling; en ze hebben er nog succes mee ook nog eens.
Als trouwe kijker van nieuwsuur heb ikâŠ
Als trouwe kijker van nieuwsuur heb ik me mateloos geërgerd over het feit dat nieuwsuur in de uitzending van 28/01 de advocaat van de betrokken moslima's, wat betreft het incident in Utrecht, zo'n groot podium gaf. Wat een vooringenomenheid van nieuwsuur.
In plaats van af te wachten wat de achtergrond is van de feiten die tot de actie van deze agent geleid hebben doet nieuwsuur er nog een schepje bovenop om deze agent in een slecht daglicht te stellen.
Dit is geen neutrale berichtgeving meer.
Het voedt de hetze die nu tegen de agent gevoerd wordt.
Dit ondermijnt de kwaliteit van het programma en laat duidelijk eenrichtingsverkeer zien.
Absoluut niet wenselijk.
Te veel linkse eenzijdige leugens media kanaal
Linkse propaganda media, linkse narrative eenzijdigheid. Veel framing tegen wie of wat niet in het Linkse narratief past.
Activisten ipv journalisten
Glashelder dat de NOS geen objectieve journalistsen in dienst heeft maar linkse activisten. Uiterst eenzijdige berichtgeving.
Het journaal bestaat uit zeer vageâŠ
Het journaal bestaat uit zeer vage mededelingen, gekleurde informatie en totaal niet passend voor deze tijd. Manipulatief en verkeerde indeling, een soort goede tijden slechte tijden, maar dan de slechte vorm mbt de soap.
Vervolgens zijn we een europa als het zo uitkomt, maar probeer maar eens elders info te halen. Dit is volgens mij crimineel hoe wij maar een kant kunnen zien. Zo lijkt/blijft Ursula von der Leyen een nette dame, maar helaas anders net zo als veel info waar mensen hun mening op baseren.
Marrokaans vietbal. Wat een onzin om hier zoveel aandacht aan te besteden. We leven in Nederland en er is meer in de wereld dan zover aandacht aan voetbal. Heel slecht
Verschrikkelijk.
Veel aandacht aan Marrokaans voetbal. Dit is Nederland en wie boeit wat er aan voetbal in het buitenland gebeurt.
De correspondenten
Wat ik niet begrijp is de manier waarop de correspondenten spreken. Als of ze voor een kleuterklas staan. Laat dit irritante gedoe alsjeblieft achterwege. Dit maakt het item ongeloofwaardig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ