レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kom al ruim 15 jaar bij Chretienne voor mijn midline oedeem. Eerst bij haar vorige baan en toen ze voor haarzelf begon was er voor mij geen enkele twijfel om met haar mee te gaan. Dermacure staat voo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben al jaren vaste klant bij Dermacure. Er word heel goed geluisterd naar je wensen en geadviseerd welke behandelingen het beste bij je passen. Alles in goed overleg en met duidelijke toelichting.... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Veel expertise in huis, goede behandeling, veel mogelijkheden door verschillende goede en up to date apparaten! Maar, de communicatie kan veel beter. Ik had na lang wikken en wegen een afspraak gemaa... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 蚺療所

圓該䌁業による蚘述

Stap binnen in onze kliniek van huidverbetering en medische expertise waar eerlijk advies, deskundigheid en de wensen van de cliënt centraal staan. Met een luisterend oor naar de wensen en behoeften van de cliënt en onze expertise stellen wij een behandelplan op om een optimale en langdurige huidverbetering- en gezondheid te realiseren. Bij ons ben je verzekerd van de best mogelijke behandelmethoden voor jouw huidprobleem ondersteund door ons gepassioneerd team van huidtherapeuten. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website, Whatsapp of mail en wij verwelkomen je graag.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Prima behandeling

Als altijd, een goede behandeling bij een fijn team.

2024幎1月23日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Beste Wilma, bedankt voor het delen van jouw ervaring over onze behandelingen en huidtherapeuten.

5぀星のうち5の評䟡

Ik kom hier al jaren voor behandelingen

Ik kom hier al jaren voor behandelingen aan Lipoedeem.
Vanaf het begin al een fijn gevoel bij deze meiden en het is fijn om te merken dat ze allemaal zeer kundig zijn in hun vak. Inmiddels kennen ze me allemaal en voelt het huiselijk🀣

2024幎1月29日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Hi Anouk, wat een leuke review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze huidtherapeuten en deskundigheid. Haha wij vinden het ook altijd gezellig als jij er bent!

Tot snel! Groetjes, team Dermacure

"Na mijn recente huidverbeterende

"Na mijn recente huidverbeterende laserbehandeling ben ik buitengewoon tevreden met de resultaten. Mijn huid voelt gladder en oogt gezonder dan ooit tevoren. De professionele aanpak van het team gaf me het vertrouwen dat ik in goede handen was. Een geweldige ervaring en zeker aan te bevelen!"
Over paar weken foto’s en dan het resultaat!

2024幎1月19日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Wauw, bedankt voor deze mooie review! Dat maakt ons ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Wat fijn dat je huid zo goed aanvoelt en blij bent met het resultaat. Geniet ervan!

5぀星のうち4の評䟡

de behandeling die ik krijg is heel

de behandeling die ik krijg is heel goed.
therapeutes zijn vriendelijk.
het plannen van een afspraak gaat altijd goed.

2024幎1月23日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Dankjewel voor de leuke review! Goed om te horen dat je blij bent met onze behandelingen, huidtherapeuten en service.

5぀星のうち5の評䟡

Supervte vrede klant, Klantvriendelijk is heel hoog en werken

Klantvriendelijk is heel hoog en werken heel erg professioneel, leggen alles goed uit. En zijn heel bekwaam. Luisteren goed naar de cliënt en denken mee.
Ik ben erg te vrede en adviseer mensen, mits zij er om vragen, om bij deze professionals een consult te boeken.

2024幎2月1日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Dankjewel voor de leuke review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, huidtherapeuten en deskundigheid.

Prima

Vriendelijk, vlot, oog voor hygiëne, bekijkt steeds welke behandeling het best voor mij op dat moment is.

2024幎1月9日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze huidtherapeuten en het persoonlijk advies.

Goed gesprek ,was moeilijke diagnose ,

Goed gesprek ,was moeilijke diagnose ,
Zelfs in St Anna wisten ze het niet .
Toch alle moeite gedaan om mij te helpen . December

2023幎11月23日

Huidkliniek Dermacure からの回答

Hi Joke, bedankt voor deze positieve review. Wij zijn blij om te horen over jouw prettige ervaring over onze service en deskundigheid!

Ik ga al ongeveer zo’n 4/5 jaar lang

Ik ga al ongeveer zo’n 4/5 jaar lang naar de dermacure bij Evelien. Ben vanaf moment 1 tevreden geweest met de behandelingen en de producten. Ze geven professioneel advies gericht op je huidtype. Mijn acne is al een stuk minder dan eerst.

2023幎12月21日

Hoi Bo,

Bedankt voor je leuke review!
We zijn heel blij dat je al zo lang bij ons komt en nog steeds tevreden bent. Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Oedeemtherapie nodig? Dan ben je bij Dermacure aan het goede adres

Vorig jaar met een flinke bal (oedeem) in mijn oksel bij Eveline terecht gekomen en met haar meeverhuisd toen ze naar Dermacure ging. Nog steeds onder behandeling om te voorkomen dat het weer “vast loopt” en de boel soepel houden. Ik ben meer dan tevreden en rij met alle plezier om de week 45 minuten enkele reis.

2023幎11月20日

Hoi Jifke,

Bedankt voor je leuke review!
Het is heel fijn om te horen dat je nog steeds zo positief bent over de behandelingen en hiervoor ook nog steeds flink wat kilometers rijdt. Je blijft bij ons altijd welkom!

Erg vriendelijk personeel

Erg vriendelijk personeel, goed afgestemde behandelingen.

2023幎11月17日

Hoi Linda,

Bedankt voor je leuke review!
We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent met ons en de behandelingen. Tot de volgende keer!

Zeer tevreden

Goed advies en fijne behandelingen! Ik vind het erg prettig dat er echt op maat gekeken wordt wat er bij je past.

2023幎10月24日

Hoi Hanneke,

Bedankt voor je review!
We vinden het fijn dat je de behandelingen zo positief ervaart. Iedere huid is anders en daarom maken we altijd een behandelplan op maat.

Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Zo blij met het resultaat

Zo blij met het resultaat! IPL Laserbehandeling. Had ik jaren eerder moeten doen.

2023幎10月20日

Hoi MJ,

Bedankt voor je leuke review. Fijn dat je zo enthousiast bent over het resultaat van de IPL laserbehandeling!

Tot de volgende keer!

Aanbeveling

De dames van dermacure hebben verstand van zaken en zijn professioneel. Ze luisteren goed naar de behoefte van jou als klant en gaan daarmee samen met jou aan de slag. Los van de kennis die ze in huis hebben bieden ze ook een goede service. Vaak hebben ze een oplossing , zelfs wanneer je een last minute bestelling van producten nodig hebt.

2023幎10月17日

Hoi Anneke,

Bedankt voor je review en fijn dat je onze behandelingen en service zo positief ervaart!

Tot snel!

Fijne behandeling

Fijne behandeling, aardig personeel en zeker verbetering in waar ik geholpen word.

2023幎9月29日

Hoi Juliette,

Bedankt voor je review!
Fijn dat we je goed kunnen helpen met de behandelingen, tot de volgende keer!

5぀星のうち4の評䟡

Ik kom nu al een aantal jaar bij

Ik kom nu al een aantal jaar bij dermacure. En op elke vraag hebben zij wel een antwoord. Oftewel beschikken over enorm veel kennis en dat kan je uiteindelijk merken wanneer er enige vorm van twijfel is bij een behandeling. Stellen zij je gerust met de kennis die zij hebben en kan je met een gerust hart de behandelingen beginnen.

2023幎9月18日

Hoi!

Bedankt voor je review!
We vinden het fijn dat je zo positief bent over de behandelingen. Wanneer je vragen hebt, dan mag je ze altijd aan ons stellen en proberen we je zo goed mogelijk te helpen of informeren. Tot de volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。