Fijn en vriendelijk contact. Ze denken met je mee en onthouden je vraag ook na enkele maanden. Ze hebben een ruime en mooie collectie. Ook hanteren ze goede en eerlijke prijzen. Zoek je Loungefly d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heb voornamelijk [stuk of 15] mystery pin boxes van Loungefly besteld. Ik had ook meerdere van dezelfde set of doosjes van sets die ik al had. Geen 1 dubbele pin ontvangen, dus veel dank aan wie z... ãã£ãšèŠã
Livraison trÚs rapide. Produit de qualité. TrÚs bon service client : le sac demande nâétait plus disponible, jâai pu en choisir un autre en remplacement trÚs facilement
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
Rijksweg 111, 4255 GJ, Nieuwendijk, ãªã©ã³ã
- 0611798822
- INFO@DERWINCOLLECTABLES.NL
- derwincollectables.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn bestelling is netjes bezorgd bijâŠ
Mijn bestelling is netjes bezorgd bij een afhaalpunt.
Fijn en betrouwbaar bedrijf
Zoek je Loungefly dan is dit een super betrouwbare winkel om het aan te schaffen.
Top webshop met onwijs veel en hele leuke producten
Hele fijne duidelijke overzichtelijke webshop!! Snelle levering en goed verpakt!
Product was zoals besteld en zonderâŠ
Product was zoals besteld en zonder afwijkingen. Tas werd snel en goed verpakt bezorgd. Informatie rondom de bezorging was ook helemaal ok.
Livraison trÚs rapide.
Livraison trÚs rapide.
Produit de qualité.
Goede en snelle verzending en op deâŠ
Goede en snelle verzending en op de juiste manier verpakt met leuke attentie erin
Zoals altijd weer top verpakt en snelâŠ
Zoals altijd weer top verpakt en snel verzonden toppers zijn het bij Derwin
Very Lucky Mystery Boxes
Heb voornamelijk [stuk of 15] mystery pin boxes van Loungefly besteld.
Ik had ook meerdere van dezelfde set of doosjes van sets die ik al had.
Geen 1 dubbele pin ontvangen, dus veel dank aan wie ze geselecteerd heeft voor inpakken ð€©
En de snoepjes werden gewaardeerd door mijn nichtje ð
Toppers!
Kennis gemaakt tijdens Sweet Lake Con en superfijn geholpen bij de aankoop van een Harry Potter Loungefly handtas. Na check bleken ze niet de Harry Potter portemonnee bij hen te hebben maar wel op voorraad dus direct online besteld. 3 dagen later in huis. Netjes en goed verpakt met kaartje en iets lekkers. Echt toppers!
Super!
Ze hebben echt een super assortiment! Ik heb dingen gevonden die ik niet eerder had gevonden :) Daarnaast goed en LEUK(!) verpakt! Het was heel leuk om uit te pakken. Ik zal (en ga!) hier zeker weer kopen.
Keurig verpakt en snel verzonden zeerâŠ
Keurig verpakt en snel verzonden zeer tevreden
Zeer vriendelijk en snel
Zeer vriendelijk en snel.
Op een beurs de tas al gezien en toen heeft onze dochter een klein tasje gekocht. Zeer vriendelijk tegen kinderen. Later online de grote tas gekocht. Dat verliep allemaal vlot. Pakketje kwam snel aan en daar zat ook nog een leuk extratje bij waar onze dochter lekker van gesnoept heeft. Kortom een bedrijf om in de gaten te houden.
Very great experience
Super nice contact. And very helpful and quick to answer questions. The shipping was also very fast and the package was securely packed!
I will definitely order again.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ