bestellen mag aan deur pinnen of contant alles top tot gestuurt ging worden moest eerst betalen nu lees in nooit recenties maar na dit voorval ff gedaan en idd klopt niet veel van . Over mensen of kw... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Communicatie, er werden meerdere malen valse toezeggingen gedaan wat betreft zending. Heeft ongeveer 2 weken geduurd. Geen excuses gehad en geen compensatie gehad. Zeer teleurstellend. Op de site staa... ãã£ãšèŠã
De keuze voor sfeerhaard is echt eenvoudig omdat alle details die nodig zijn voor een juiste aankoop uitgebreid in de webshop aanwezig zijn, incl filmpjes. De inrichting van de haard is modern met kri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Twee vriendelijke heren hebben de Cinewall vakkundig in elkaar gezet. Ze waren heel precies in hun werk en gingen pas weg toen alles helemaal in orde was.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Sfeerhaard is dé online winkel voor topkwaliteit sfeerhaarden. Onze haarden zijn 100% elektrisch, veilig en innovatief. Met een sfeerhaard geef je jouw interieur een luxe en sfeervolle uitstraling. Onze elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Zo is er altijd een sfeerhaard die bij jou wensen past. Een sfeerhaard is een moderne must-have voor ieder interieur! Je kunt ook bij De Sfeerhaard terecht voor de mooiste CINEWALL®. Met een CINEWALL® creëer je jouw eigen thuisbioscoop. Met 5 jaar garantie, een goede klantenservice en gratis bezorgen en retourneren ben je altijd gegarandeerd van de beste service en kwaliteit. Geniet van veilig vuur! â Gratis bezorging NL & BE Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 21:00 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen! â 5 jaar garantie Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw sfeerhaard kunt genieten. â Hoogwaardige materialen Alleen de beste materialen worden gebruikt voor onze sfeerhaarden en CINEWALL®. Topkwaliteit gegarandeerd! â Deskundig & persoonlijk advies Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze! â Gratis retourneren & ruilen Je kunt jouw bestelling 30 dagen na ontvangst gratis retourneren of ruilen. â Veilig & gratis achteraf betalen Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies bijvoorbeeld voor gratis achteraf betalen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sfeervol en harmonieus uitstraling
Sfeervol en harmonieus uitstraling. Heerlijk om na een lange werkdag voor de openhard te zitten.
Het mooie lichteffect helpt om de sfeer extra te beleven.

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Heel erg blij met de aankoop
Heel erg blij met de aankoop. Goede service, altijd op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de status ervan! De openhaard gaat thuis meestal lekker aan in de avond met een bakje koffie erbij, heel blij mee!

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Mooie sfeerhaard en professioneel bedrijf.
Een mooie Toronto sfeerhaard gekocht en geplaatst in onze cinewall. Het motortje van de sfeerhaard maakte wat lawaai. Dit gefilmd met geluid en opgestuurd via Whatsapp naar Sfeerhaard.nl. Ze hebben direct de sfeerhaard om laten ruilen en we genieten nog steeds van het prachtige apparaat.

Zeer tevreden met de vancouver xl 128cm
Zeer tevreden met de vancouver xl 128cm
Mooie en degelijke haard ..

Alles ging goed.
Alles ging goed.
Bestelling, levering mooie haard.
Ik zou niet weten wat beter kan.

Al bijna weer 2 jaar geleden dat ikâŠ
Al bijna weer 2 jaar geleden dat ik mijn openhard heb besteld. Hij was er toen vrij snel in huis, goede service en zeker een aanrader. Ik was dik tevreden en het was ook precies hoe hij omschreven was via de website. Wij genieten hier echt heerlijk van thuis en wensen ook niks anders. Echt een tevreden klant dus.

Super blij mee
Super blij mee ! Elke dag weer het luxe gevoel in huis. Het voelt als een warm huis mede door de sfeerhaard! Wij hebben het in een cinewall laten plaatsen en staat zo ontzettend mooi! We krijgen er ook altijd complimenten over. Het is elke euro waard geweest. Super mooi en Super natuurlijk . De beste sfeerhaard van alle merken !

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Na het bestellen van mijn haard isâŠ
Na het bestellen van mijn haard is alles vlot verlopen en had ik mijn haard de volgende dag binnen zoals sfeerhaard had beloofd.dus zijn wij uitermate tevreden

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Mijn tv-kast met een open haard van deâŠ
Mijn tv-kast met een open haard van de Sfeerhaard geeft een luxe sfeer en is een verrijking voor mijn woonkamer. Het geeft een warm gevoel in huis. De haard is op verschillende standen te zetten en gebruik hem veel in de koudere maanden

Mooie producten, snelle levering
Goed bedrijf met mooie producten en duidelijke website. Ook de levering was erg vlot!
Wij genieten al een tijd van onze Toronto 106cm sfeerhaard welke ons op maat gemaakt meubel helemaal af maakt!

Na ruim 2 jaar nog steeds zeer tevredenâŠ
Na ruim 2 jaar nog steeds zeer tevreden met onze sfeerhaard. Wij gebruiken hem bijna dagelijks!

Wij hebben in December 2020 deâŠ
Wij hebben in December 2020 de sfeerhaard Toronto gekocht en zijn hier heel tevreden over. Het staat echt heel gezellig. Brand mooi .

Sfeerhaard toronto
Wij zijn uiterste tevreden over onze sfeerhaard Toronto. Het straalt kwaliteit uit, is fijn in gebruik en is bovenal heel erg mooi. Ook zijn wij goed geholpen door de medewerkers bij het kiezen van de juiste afmetingen en hoe leuk is het dat je het bedrag kunt terugwinnen!! Hopelijk word ik de gelukkige winnaar :)

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Top aankoop van goed bedrijf
Superfijne service en informatie gekregen voor aankoop. En snelle bezorging. Na makkelijke installatie genieten wij dagelijks van de mooie en gezellige sfeer die een pronkstuk vormt in de cinewall. Echte aanrader dus.

SFEER haard
Wij zijn zo blij en tevreden met onze haard.
Dagelijks gaat die aan, het geeft zoveel sfeer en "warmte". Absoluut een aanrader als u overweegt een haard te kopen.
Kwam keurig ingepakt aan, totaal geen beschadigingen en heel belangrijk: prijs/ kwaliteit is zeker van toepassing!

Eyecatcher
In 2020 de sfeerhaard Toronto besteld. Ik ben heel goed geadviseerd welke ik moest kiezen voor mijn cinewall. Vriendelijk te woord gestaan, goed bereikbaar, snelle levering en een prachtig resultaat! Het is een echte eyecatcher.

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Ik ben erg blij met mijn sfeerhaard
Ik ben erg blij met mijn sfeerhaard, hij is sfeervol, strak model en hij doet het nog steeds fantastisch. Als ik een grotere kamer had, had ik zeker een grotere model besteld.

De Sfeerhaard B.V. ããã®åç
Bestelling was snel en we zijn blij metâŠ
Bestelling was snel en we zijn blij met onze openhaard!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ