レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

bestellen mag aan deur pinnen of contant alles top tot gestuurt ging worden moest eerst betalen nu lees in nooit recenties maar na dit voorval ff gedaan en idd klopt niet veel van . Over mensen of kw... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Communicatie, er werden meerdere malen valse toezeggingen gedaan wat betreft zending. Heeft ongeveer 2 weken geduurd. Geen excuses gehad en geen compensatie gehad. Zeer teleurstellend. Op de site staa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De keuze voor sfeerhaard is echt eenvoudig omdat alle details die nodig zijn voor een juiste aankoop uitgebreid in de webshop aanwezig zijn, incl filmpjes. De inrichting van de haard is modern met kri... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Twee vriendelijke heren hebben de Cinewall vakkundig in elkaar gezet. Ze waren heel precies in hun werk en gingen pas weg toen alles helemaal in orde was.... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 暖炉専門店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

De Sfeerhaard is dé online winkel voor topkwaliteit sfeerhaarden. Onze haarden zijn 100% elektrisch, veilig en innovatief. Met een sfeerhaard geef je jouw interieur een luxe en sfeervolle uitstraling. Onze elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. Zo is er altijd een sfeerhaard die bij jou wensen past. Een sfeerhaard is een moderne must-have voor ieder interieur! Je kunt ook bij De Sfeerhaard terecht voor de mooiste CINEWALL®. Met een CINEWALL® creëer je jouw eigen thuisbioscoop. Met 5 jaar garantie, een goede klantenservice en gratis bezorgen en retourneren ben je altijd gegarandeerd van de beste service en kwaliteit. Geniet van veilig vuur! ✓ Gratis bezorging NL & BE Plaats jouw bestelling op werkdagen vóór 21:00 en wij komen jouw pakket de volgende dag al bezorgen! ✓ 5 jaar garantie Je krijgt standaard 5 jaar garantie op alle producten. Zo weet je zeker dat jij nog jarenlang van jouw sfeerhaard kunt genieten. ✓ Hoogwaardige materialen Alleen de beste materialen worden gebruikt voor onze sfeerhaarden en CINEWALL®. Topkwaliteit gegarandeerd! ✓ Deskundig & persoonlijk advies Onze klantenservice staat, zowel via WhatsApp als telefonisch en per mail, voor je klaar en helpt je graag bij het maken van de beste keuze! ✓ Gratis retourneren & ruilen Je kunt jouw bestelling 30 dagen na ontvangst gratis retourneren of ruilen. ✓ Veilig & gratis achteraf betalen Jouw veiligheid en gemak is belangrijk voor ons, je kunt daarom op veel verschillende manieren betalen. Kies bijvoorbeeld voor gratis achteraf betalen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Aflevering via Prime trans slecht

Aflevering via Prime trans slecht geregeld helaas

2022幎9月22日

Hi Marc,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Wat vervelend dat de bezorging niet naar wens is verlopen... Zou je ons kunnen vertellen wat er precies mis is gelopen? We hopen dat we een oplossing kunnen vinden! Je kunt onze klantenservice bereiken door een e-mail te sturen naar klantenservice@desfeerhaard.nl of te bellen naar: 030 7606 590.

Graag horen we van je!

Prachtige haard

Prachtige haard, de volgende dag al gebracht en via WhatsApp alle informatie gekregen.

2022幎9月11日

Hi Anneke,

Bedankt voor je review!⭐ We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en onze sfeerhaard! We wensen je nog heel veel gezellige momenten bij je nieuwe haard!🔥

5぀星のうち5の評䟡

Prachtig om te zien,een verrijking van

Prachtig om te zien,een verrijking van ons huis plus fijne warmte,we zijn er erg blij mee

2022幎9月7日

Dag Harry,

Hartelijk dank voor je mooie recensie!🙌 Goed om te lezen dat je erg blij bent met je nieuwe Sfeerhaard! We hopen dat je er nog lang van kan genieten!

5぀星のうち4の評䟡

Goed goed goed

2022幎9月8日

Dag Tim,

Bedankt voor je beoordeling!⭐ We wensen je nog veel plezier met de Sfeerhaard!

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie sfeerhaard en vriendelijk personeel

Een mooie sfeerhaard. Ook vriendelijk personeel. Goed geholpen op whatsapp. Gelijk een nieuwe afstandsbediening kunnen bestellen! Top geregeld!

2022幎9月7日
自発的なレビュヌ

Hey!

Bedankt voor je review! Erg fijn dat je tevreden terug kijkt op onze service! We hopen dat je nog veel plezier gaat hebben van de Sfeerhaard!🔥

Helemaal prima

Helemaal prima! Mooie haard, vraagje gesteld via de chat supersnel antwoord. Heldere site, met foto's en niet onbelangrijk afmetingen. Binnen 24 uren in huis, bijna toveren. Ophangen is heel gemakkelijk. Waterpas streepje en 4x boren.

2022幎9月3日

Hi!

Wauw, wat een mooie review! Hier worden wij blij van 🀩 Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je enorm veel plezier van jouw sfeerhaard!

Super snelle levering

Super snelle levering. Over enkele weken wordt de haard geïnstalleerd en kan ik er meer van zeggen maar denk dat het prachtig zal zijn.

2022幎8月26日

Hey!

Bedankt voor je review. Super om te lezen dat de levering goed is bevallen. We zijn erg benieuwd naar je ervaring over een aantal weken! 🔥

5぀星のうち5の評䟡

Zojuist een cinewall laten plaatsen

Zojuist een cinewall laten plaatsen door de toppers in 30+ graden, geweldig resultaat de mannen gaan zeer netjes te werk en laten het ook zeer netjes weer achter.

Zou de sfeerhaard bij iedereen aanraden!!

2022幎8月13日

Hi Danny!

Bedankt voor jouw mooie review!

We zullen het complimentje doorgeven aan onze monteurs 💪. Super om te lezen dat je tevreden bent over onze installatie service. We wensen je nog enorm veel plezier met je Cinewall®!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering! Erg blij met het product!

2022幎8月12日

Hey!

Bedankt voor de beoordeling!⭐ We zijn enorm blij dat je enthousiast bent van de Sfeerhaard. We wensen je er nog enorm veel plezier mee!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige haard aan een goede prijs.

Prachtige haard aan een goede prijs.
Supersnel geleverd

2022幎8月9日

Dag Walter,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je elektrische haard!🔥

We wensen je heel veel plezier met de sfeerhaard!

Toronto sfeerhaard

Product ongezien gekocht op basis van de goede recensies.
Zeer realistisch haard leveren en communicatie door desfeerhaard.nl is goed geregeld.

2022幎8月9日

Hi!

Bedankt voor je beoordeling!🙌 We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over je aankoop! We hopen dat je nog veel mooie momenten gaat beleven met de Sfeerhaard!

Nog te plaatsen

Heb nog geen ervaring met het plaatsen van de cinewall. Dat moet nog gebeuren Maar de website van de sfeerhaarden vindt ik wel heel klantvriendelijk.

2022幎8月6日

Dag Hans,

Hartelijk dank voor je recensie! We wensen je nog veel plezier met je elektrische inbouwhaard!✹

Mooie haard

Super snelle service, prijs kwaliteit heel goed. Haard heeft een mooie luxe uitstraling.

2022幎8月5日

Hi Marlies,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze producten. We hopen dat je nog veel gezellige avonden gaat hebben bij de sfeerhaard! Veel plezier ermee!

Super service !!!!

2022幎8月3日

Hi Dave,

Bedankt voor je review!🙌 Super om te horen dat je tevreden bent over de service.

We wensen je veel plezier met je Sfeerhaard!

Hartelijke Groet,

5぀星のうち5の評䟡

Alles prima en snel geregeld

2022幎7月29日

Hi Mario,

Thanks voor de recensie!👌 Super om te lezen! We wensen je veel plezier met je nieuwe Sfeerhaard!

Heel tevreden

2022幎7月6日

Dag Marjo,

Goed om te lezen dat je erg tevreden bent Mario!💪 We wensen je veel gezellige uren bij je Sfeerhaard!

Service top

Service top, goede advies en behulpzaam

2022幎7月4日

Hi Anoupkumar,

Bedankt voor je review! Erg fijn om te lezen dat je positief terugkijkt op onze service en advies!🙌

Goede en snelle levering

2022幎7月4日

Dag Marc,

Super om te lezen dat je positief bent over de levering. Bestel je op werkdagen voor 21:00? Dan wordt je sfeerhaard altijd de volgende dag geleverd!⏱ 🚚

We wensen je veel plezier met je nieuwe sfeerhaard!

Hartelijke groet,

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering. Mooi product, precies zoals staat afgebeeld

2022幎6月20日

Bedankt Lotte!

Fijn om te lezen dat je positief bent. We wensen je veel gezellig uren toe bij je sfeerhaard! 🙌

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。