レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Twee prachtige Cayun pannen gekocht eind maart. Twee weken later kwam de levering. Heb er drie keer mee gekookt en de gehele pan is onbruikbaar geworden vanwege roest, aanslag, zwarte troep en dat kom... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na 3x deze non stick iron wadjan te hebben gebuikt gaat de zwarte coating eraf... Gewassen met warm water en met keuken rol afgenomen. Erg jammer Geen aanrader voor 59.95

5぀星のうち4の評䟡

De 2 theekannetjes hebben een handig zeefje zien er fantastisch uit en de thee blijft heel lang warm in vergelijking met een gewone theepot. Snijplank van titanium: zeer goed Cujun pan werd veel la... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Contact met DesignDine is prima bevallen. Omschrijving product op de website viel echter wat tegen. Wel goed product overigens, alleen had ik meer inhoud verwacht.

䌁業情報

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fehlende Lieferung

Ich habe nach 4 Wochen immer noch keine Lieferung, Auf Nachfrage wurde geschrieben, Ware befindet sich im Transit und ich soll die Zahlungsverschiebung mit Klarna klÀren. Die reagieren aber auch nicht. FÌr mich ist das eine BetrÌgerfirma, nie wieder und ich kann allen nur abraten. Man hat keinerlei Rechte. Auch der eine Stern ist zuviel

2026幎2月14日
Design & dine ロゎ

Design & dine からの回答

Es tut uns leid, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Bitte wenden Sie sich per E-Mail unter Angabe Ihrer Bestellnummer an unseren Kundenservice, damit wir Ihren Fall prÌfen und Ihnen direkt weiterhelfen können. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Ich kann das Unternehmen nicht

Ich kann das Unternehmen nicht empfehlen. Ich habe 2 Teekannen a‘ 1000 ml bestellt. Erhalten habe ich zwei Kannen in die jeweils 800 ml passen. Unternehmen redet sich mit den Außenmaßen der Kannen raus und ist der Meinung, dass es zu geringen Abweichungen kommen kann. FÃŒr mich sind jedoch 20 % keine geringe Abweichung. Jetzt soll ich die Kosten fÃŒr die Retoure selbst tragen.

2026幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb dit product in december gekocht

Ik heb dit product in december gekocht en regelmatig gebruikt. Tot 10 februari het helemaal mis ging. De kan was gevuld met hete thee en met het optillen aan het handvat valt de hele thermoskan ervan af. Met het gevolg 1ste en 2 de graad brandwonden opgelopen. Het bedrijf gemaild, maar niets meer gehoord. WAARDELOOS EN GEVAARLIJK PRODUCT

2026幎2月10日

19 december bestelling gedaan om op

19 december bestelling gedaan om op mijn oudjaarfeestje te gebruiken, 8 januari ontvangen! Toen ik in de gaten kreeg dat ze wellicht niet op tijd zouden leveren heb ik het proberen af te zeggen met geld terug voordat ze gingen versturen. Echter, in tegenstelling tot binnen 24 uur reactie hebben ze 3 dagen gewacht en het pakje eerst verzonden. Kon toen niet meer afzeggen omdat het onderweg was?!! Het was geen rechthoekige verwarmde placemat maar een vierkante die uiteindelijk geleverd werd, veel kleiner
 komt uit China, lange levertijden en niet wat je verwacht! Zeer teleurstellend!

2026幎1月8日

Mooie pot

Mooie pot, ziet er in het echt kleiner uit dan ik had gedacht. Maar de inhoud (800 cl) klopt wel.
Niet te vol doen, want dan schenkt hij niet goed

2026幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

Theepot gekocht maar heb er lang op

Theepot gekocht maar heb er lang op moeten wachten. Zal dus wel een dropshipper zijn. Toen het ding eindelijk kwam bleek de doos beschadigd en de kan uit elkaar te liggen. Hij is ook met geen mogelijkheid weer zo in elkaar te zetten dat hij lekvrij is.
Als je zo'n beschadigd ding terug wil sturen moet je ook nog zelf de transportkosten betalen.
Ik heb die Chinese rommel maar in de vuilnisbak gegooid. Nooit weer bij dit bedrijf.

2026幎2月5日

Bloß nicht bestellen

02.01. bestellt
06.01. storniert, da immer noch kein Versand
09.01. die Zusage das ich eine Erstattung erhalten soll
16.01. Nachfrage wann die Erstattung endlich erfolgt
23.01. Wieder Zusage das die Erstattung kommt
26.01. Ist es jetzt bei Visa gemeldet

Zwischendurch ca. 10 Mails das meine Sendung verschickt wurde, was natÃŒrlich nicht der Fall war.

2026幎1月26日

De hotpot 2 januari besteld en betaald

De hotpot 2 januari besteld en betaald en nog steeds niet binnen ondanks klachten hierover. Er zou geprobeerd zijn te bezorgen en klantenservice is niet te bereiken! Bij contact met bezorgdienst daar niks over bekend dus lijkt het erop dat ik de dupe ben geworden van een website die klanten probeert te werven maar niet levert!! Heel vreemd!

2026幎1月2日

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Pakket is niet bezorgd en na maanden heen en weer mailen met bewijs van bezorger dat pakket niet bezorg is nog m’n geld niet terug.
Telefoon word niet beantwoord en mail niet op gereageerd

2026幎1月23日

フラグに぀いおのプロセスに埓っお、Trustpilot がレビュヌを評䟡䞭です。

Troep

Een mooie pannenset gekocht.
Na 1 ei gekookt te hebben is de pan afgeschreven. Wat een troep.

Alles retour gestuurd, moest zelf de retourkosten betalen.

Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

2025幎12月18日

Item kwam gebroken aan

Item kwam gebroken aan. Geen hulp of geld terugave mogelijk.

2025幎11月27日
Design & dine ロゎ

Design & dine からの回答

Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Ware beschÀdigt angekommen ist. Bitte wenden Sie sich per E-Mail an unseren Kundenservice und geben Sie dabei Ihre Bestellnummer sowie Fotos des Schadens an, damit wir den Fall prÌfen und Ihnen bei der Lösung des Problems helfen können.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。