Desknaレビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb een heel goede ervaring met Deskna. Zowel als bedrijf als het product dat ik heb gekocht: een zit/sta-bureau van 160x80. De communicatie verliep vlot en vooral ook heel vriendelijk. Het bure... もっと見る

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Deskna, was heel goed te bereiken en reageerde direct op mijn vragen. Heldere communicatie. Ook een goede service in snelheid van leveren, ze leverden zelfs mijn bureau thuis af. Het in elkaar ze... もっと見る

5つ星のうち4の評価

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Een bureau en bureau stoel gekocht bij…

Een bureau en bureau stoel gekocht bij deskna bureau in de kleur zwart en er word inneens een bruin bureau geleverd tevens is de bureau stoel van een waarde van 200euro nog niet geleverd meerdere mails gestuurd geen reactie toen maar proberen te bellen dan krijg je een antwoord apparaat dat je onder kantoor uren moet bellen terwijl ik gewoon op maandag en vrijdag bel om 10uur smorgens dus zeer slechte service naar mijn mening

2026年6月17日
5つ星のうち2の評価

goed product maar geen rekening en geen contact te krijgen

Ik heb vorige week een sta zit bureau besteld. Deze is inmiddels geleverd en ik ben er tevreden over, goed bureau en hij werkt goed. Waar ik minder tevreden over ben is de communicatie met het bedrijf. Na bestelling op de website kreeg ik geen bevestiging laat staan een rekening. Na mailen en bellen kreeg ik een vormloze mail met de informatie wanneer mijn bureau wordt geleverd, verder niks. Later heb ik nog verscheidene keren geprobeerd contact te krijgen maar dat lukt niet. Ik snap het niet want ik ben wel tevreden over het product. Ik heb de rekening nodig om het bureau te declareren bij mijn werkgever. Dus Daniel, als je dit leest neem contact met mij op.

2026年6月15日
5つ星のうち5の評価

Ik kocht een zit/sta bureau.

De communicatie verliep vlot en vooral ook heel vriendelijk. Het bureau werd na bestelling de volgende dag bezorgd. De montage was eenvoudig, alles past precies. Alle schroefgaatjes in het bureaublad zijn voorgeboord. Het is een oerdegelijk professioneel bureau! Stil en sterk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

2026年5月27日

Deskna

Deskna, was heel goed te bereiken en reageerde direct op mijn vragen.
Heldere communicatie.
Ook een goede service in snelheid van leveren, ze leverden zelfs mijn bureau thuis af. Het in elkaar zetten was eenvoudig met bijgeleverde instructie en video. Enige tijd later werd zelfs gecheckt of het bureau naar wens was en goed functioneerde.
Ik ben heel tevreden !!

2026年5月5日
5つ星のうち4の評価

De DeskPro is een echte Pro

De DeskPro van Deskna is een mooi en stevig bureau. Zelf in elkaar zetten was zo gebeurd en alles paste precies op elkaar (iets wat bij andere leveranciers nogal eens mis gaat). Bij Deskna is dat prima in orde. De motor van het bureau is heel stil en snel. Levering was conform afspraak en snel. Voor mij een ideaal bureau en ik raad dit andere mensen ten zeerste aan.
Ik had 5-sterren gegeven als ik automatisch een bevestigingsmail, factuur en track en trace had ontvangen. T&T en factuur op verzoek alsnog toegestuurd gekregen. Dit administratieve proces kan ietsje beter.

2026年3月6日
5つ星のうち1の評価

ze verzinnen hun 5-sterrenrecensies

Deze mensen verzinnen hun eigen 5-sterrenrecensies en zeggen dat hun bureaus goed zijn en in goede staat zijn aangekomen. Ze verkopen niet eens bureaus!!! Ze gebruiken de foto's van hun concurrenten en stelen alleen maar je geld. Ze verkopen helemaal geen bureaus! Het is belachelijk hoe mensen geen waarden hebben. Ze hebben ook een website genaamd “gofatbike.nl" die ook vreselijke recensies heeft. Koop niets bij deze oplichters!!!

2025年10月4日
Deskna ロゴ

Deskna からの回答

Goedemiddag,

Wij zijn net begonnen met de onderneming, op Gofatbike.nl hebben wij meer dan 450 reviews en een gemiddelde ster van 4,1 waarvan grotendeels positief is. Dus waar haalt u het vandaan dat wij dan niets uitleveren dan zouden wij toch ook niet z'n hoge positieve beoordeling kunnen hebben?

met vriendelijke groet,

Daniel