Ik heb een heel goede ervaring met Deskna. Zowel als bedrijf als het product dat ik heb gekocht: een zit/sta-bureau van 160x80. De communicatie verliep vlot en vooral ook heel vriendelijk. Het bure... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik heb vorige week een sta zit bureau besteld. Deze is inmiddels geleverd en ik ben er tevreden over, goed bureau en hij werkt goed. Waar ik minder tevreden over ben is de communicatie met het bedrijf... もっと見る
Deskna, was heel goed te bereiken en reageerde direct op mijn vragen. Heldere communicatie. Ook een goede service in snelheid van leveren, ze leverden zelfs mijn bureau thuis af. Het in elkaar ze... もっと見る
De DeskPro van Deskna is een mooi en stevig bureau. Zelf in elkaar zetten was zo gebeurd en alles paste precies op elkaar (iets wat bij andere leveranciers nogal eens mis gaat). Bij Deskna is dat pri... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 20%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Top service
Heb afgelopen week 2 bureau stoelen gekocht bij Deskna, een en al top service, was m’n huisnummer vergeten door te geven, werd na 10 minuten netjes gebeld & had het de volgende dag in huis.
Goede ervaringen met dit bedrijf 2…
Goede ervaringen met dit bedrijf 2 mooie bureaus voor mijn kantoor gekocht, werkt prettig kwaliteit is goed kortom zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Contact gehad met deskna
Contact gehad met deskna, dezelfde dag nog opgehaald bij de opslag va deskna goed geholpen 👍
dropship scam site
Ik kan helaas geen screenshots delen, maar dit was mijn contact met ze nadat ik ze beschuldigde van neppe reviews op hun site:
>Waarom maak jij je zo druk
>Wij zijn gwn het product aan het testen, mocht het werken kopen we heel veel in
>En verdienen we jouw jaar salaris in een dag😂
Daarnaast in de productrecensies op hun site claimen mensen een showroom te hebben bezocht die er niet is en nergens te vinden is. Als je hier op trustpilot kijkt, zie je ook dat er geen reviews zijn. Tenminste, voordat ze het briljante idee hebben om ook hier op Trustpilot reviews te faken.
Al hun personeel op de site zijn willekeurige mensen die niet eens uit Europa komen. Al hun producten zijn dropship producten die ook ergens anders te krijgen zijn. Trap er niet in.
They are SCAMMERS!!
They are SCAMMERS!!
They are completely copying all the pictrues from other websites, they say to have 4.9 Trustpilot reviews but they have 0. They dont even have Trustpilot!! Their phone number doesnt work nor customer service. Please stay away from this website!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。