䌁業情報

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

13件のレビュヌ

DÃ¥rlig oplevelse

Dårligt produkt og total mangel på kundeservice.
Havde bestilt 2 1/2 liter kalkmaling. De 2 liter blev leveret i alm. metal malerbÞtter, hvorimod den halve liter ankom i en blÞd plastbeholder med skruelåg - a la en marmelade beholder. Denne maling var fuld af klumper og ganske enkelt ubrugelig.
Jeg sendte billeder af mit malerforsÞg til det kreative univers- hÞrte ingenting og forsÞgte mig igen
- Har fortsat intet hÞrt - ikke så meget som en kvittering for min reklamation.
Kan på ingen måde anbefale firmaet - men kun opfordre til, at man handler andetsteds, med mindre man Þnsker at spilde sine penge på dårlig maling og ditto kundeservice.

2026幎4月26日
自発的なレビュヌ

Fantastisk butik og den har en meget

Fantastisk butik og den har en meget stor udvalg af hobby ting
Dejligt stor butik
Fantastisk hjÊlpsom og rigtig go til at informere kunderne om de forskellige ting og gi eksempler
Jeg kÞrer meget gerne fra Thisted til Bogense for at handle der og har det bedst at det er en fysisk butik
Ja og så er de sÞde ❀

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Mit fÞrste kÞb i detkreativeunivers

Mit fÞrste kÞb i detkreativeunivers, bliver ikke den sidste gang 🌟🌟🌟🌟🌟
Super nem og overskuelig hjemmeside, gode priser og rigtig hurtig forsendelse. Modtog pakken som var pakket utrolig godt ind til transport.
Kunne ikke Þnske mig mere ✌🏌

2026幎2月28日
自発的なレビュヌ

Manglende produkt og dårlig kundeservice

Jeg havde bestilt 2 x 1000 ml kalkmaling, men modtog kun 1, da pakken kom. Jeg skrev derfor til firmaet, men fik intet svar.

Der er nu gået en hel måned, og jeg har sendt samtlige mails uden nogen tilbagemelding. Det er meget skuffende og utilfredsstillende, isÊr når det drejer sig om en så simpel sag.

2026幎1月31日

FrÊkhed

Hold jer langt vÊk fra Det Kreative Univers.
Det har den frÊkhed, at tage at tage kr. 100,- for en pakke der er gået retur, fra pakkeshop. På trods af dialog omkring det. Til info tager GLS kr. 60,- for at håndtere en returpakke. 40 kr. for pakke 2 små dåser kalkmaling ud :(
Jeg er rasende

2025幎5月19日
自発的なレビュヌ

Hurra for det kreative univers

Hurra for det kreative univers.

Jeg handler en de på det kreative univers og jeg bliver aldrig skuffet.
Jeg bestilte e julegave meget sendt d.16 og allerede mindre end 24 timer senere er den klar til afhentning.
Der kreative univers har alverdens lÊkre sager og skÞnne malinger det helt sikkert faldet i enhver kreativ sjÊls smag.
Tak og rigtig glÊdelig jul.

2024幎12月17日

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Bestilte en maling lÞrdag. FortrÞd kort tid efter farven og sendte dem en mail kort tid efter. SÞndag fik jeg besked om at ordren var pakket men ikke noget svar på mailen.
Jeg prÞvede alligevel at ringe mandag morgen og selvom ordren allerede var pakket og klar til afsendelse fandt de den og fik byttet til den farve jeg Þnskede i stedet. Og modtog den Þnskede farve i dag, tirsdag!
Tusind tak!

2024幎10月22日

Stor anbefaling herfra

Jeg kÞber tit krea-produkter bl.a. på div hjemmesider og kan VIRKELIG anbefale Det kreative univers: Fed webshop med skÞnne krea-produkter, og andet, gode og konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice - sÞde mennesker.

2024幎9月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ