Bestelling geplaatst en naar onze wens met Post.nl naar ons verstuurd. Keurig op tijd, goed verpakt. Maar het belangrijkste, 2 afstandsbedieningen voor Crawford garage deuren tegen zeer redelijke p... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Het bestelde werdsnel en zonder problemen bezorgd. Wat ik wel wat verwarrend vond is de factuur vanuit een onbekende mailbox werd verstuurd.
Ik heb mijn bestellingen mooi op tijd geleverd. Ervaring uit het verleden niet moeilijk doen fijne firma om mee om te gaan ook particuliere.
企業情報
当該企業による記述
Wij van Deurassistent helpen jou het product of oplossing te vinden waar jij naar zoekt. Innovatieve oplossingen in de automatiseringsmarkt. Jaren lange ervaring en een gedreven team zorgen er voor dat wij dit met plezier mogen doen. Wij specialiseren ons in elektrisch aangedreven puien, deuren, garagedeuren en hekken. Zowel voor winkels, bedrijven, publieke locaties, en jou natuurlijk. Ook voor maatwerk oplossingen.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle verwerking van de bestelling
Goede service en gunstige prijs
Na de bestelling van een handzender werd deze snel opgestuurd. Ik kreeg een track- en trace code. Na enkele dagen was het pakje nog niet thuisbezorgd, maar volgens track- en trace wel bij DHL ter plaatse. Hierop heb ik gebeld. Direct is een tweede handzender verstuurd. Die kwam snel aan.
Na inleren van de handzender bleek hij het soms niet te doen. Via telefonisch advies is dit probleem goed opgelost. Een compliment voor de geweldige service van dit bedrijf!
De handzender was ook nog eens gunstig geprijsd.
Ik kan deurassistent.nl dan ook van harte aanbevelen.

Deurassistent からの回答
Top service bij Deurassistent.nl!
Top service! 2 deurzenders besteld, maar door vertraging bij DHL was het onduidelijk of de 2e zender wel afgeleverd zou worden. Zonder betaald te hebben voor de zenders werd er na contact te hebben gehad, al voor de zekerheid een 3e zender toegestuurd. Goed contact, snelle antwoorden op mijn mailberichten en snelle levering! Kortom: Deurassistent is een online ondernemer waar je met een gerust hart zaken mee kunt doen!
Snelle levering en duidelijke info…
Snelle levering en duidelijke info tijdens het bestel en aflever proces.
Snelle reactie op je vraag en netjes en…
Snelle reactie op je vraag en netjes en snel geleverd
Na twee weken nog steeds niets…
Na twee weken nog steeds niets ontvangen en ook geen bericht wanneer er dan wel geleverd wordt.
Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn de deurautomaten gemonteerd en werken prima.
Het is ook niet zo erg als dingen later geleverd worden maar als iets op de de website staat als op voorraad verwacht je het toch binnen een week in huis te hebben en als dat niet zo kan zijn dan toch even een bericht over een levertijd.

Deurassistent からの回答
Direct na bestelling gebeld voor een…
Direct na bestelling gebeld voor een alternatief product en werkt perfect ! Had het binnen 24 uur in huis ! Helemaal top !
Betrouwbare firma.
Geweldig goed advies gekregen van deze…
Geweldig goed advies gekregen van deze firma.
Veel verstand van zaken!
Prima geregeld
snelle en correcte levering !
gewoon goed
Vlotte levering
Goede afspraken
Vooraf afspraken gemaakt hoe we e.e.a. graag geregeld wilden hebben. En zo is het gegaan.
Heel tevreden over het geheel, inclusief de vriendelijkheid tijdens de contacten.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。