Goede beschrijving, mooie producten waar niets over gelogen is, leuk klein presentje zoals korting of een gelukspoppetje. Voelt heel persoonlijk en niet ‘fabrieksmatig’ zodat ik het gevoel heb dat jul... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
30 kaars Engeltjes besteld, voor de zorg medewerkers, herdenking van onze Mams. Snelle levering en goed verpakt, helaas waren er n paar vleugeltjes af gegaan. Hier over gemaild en kreeg zes nieuwe bez... もっと見る
Leuke sfeervolle lampen gekocht werkend op zonnepanelen. Goede en gezellige voorlichting gehad, we hebben daarom een goed keuze gemaakt. Ook de lamp die we voor een vriendin (haar verjaardag) hebben g... もっと見る
Ik wilde eerst geen review schrijven, omdat het zo bepalend is voor het bedrijf, maar er zijn wel verbeterpunten. Ondanks het een houten object is, is één van de onderzetters doorgescheurd en die heb... もっと見る
Verkoop van Annie Sloan Chalk Paint en Fusion Mineral Paint, kado artikelen, stoere decoraties, workshops en restyling van meubels en verkoop van reeds geverfde meubels.
Dwingelderdijk 22, 7991RK, Dwingeloo, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gezelligste winkel in Dwingeloo. Annie Sloan verf en ander dingen gekocht. Daarnaast goed advies mbt het krijtverven.
Super leuke winkel, uitstekend geholpen!!! Gefeliciteerd met jullie winkel en keuze die jullie aanbieden ... om trots op te zijn!
Hele snelle levering, produkt zoals stond aangegeven. Alles uitstekend.
Klein negatief puntje: geen bevestigingsmail van mijn bestelling.
De Werkschuur heeft de door mij bestelde artikelen zorgvuldig ingepakt inclusief een persoonlijke noot. Gelijk op dezelfde dag verstuurd. Dat het alsnog een aantal dagen duurde voordat ik het thuis kreeg komt door DHL.
Super vriendelijke en hulpzame service, dank je wel Elles !
Ellen u heeft Super de goede kleur gekozen tis echt dezelfde kleur, nu ff geduld hebben tot de verhuiswagen er is. Kast verhuizen en verven. Heel blij mee.
Kom hier vast terug
Dankjewel Ria van den Ouweland
Recent een bestelling gedaan. Deze werd erg snel geleverd en ook op een vraag via de mail kreeg ik snel reactie.
Leuke winkel met goede website. 1 bestelling op eigen verzoek opgehaald en 1 thuis laten bezorgen. Beiden was perfect en snel geregeld. Top!
Goede telefonische adviezen, duidelijke website, snelle levering en goed verpakt, kortom prima geregeld!
Netjes ingepakt en leuk kleinigheidje erbij gekregen
Prima bedrijf! Snelle levering, artikel keurig verpakt en het proces van bestelling tot levering was goed te volgen.
Product voldeed aan de verwachting.
Hele snelle levering goeie uitleg voor gebruik van je fusion verf en wat je kan gebruiken. En een klein kadotje in de toekomst bestel ik hier een fijne goeie webshop
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。