レビュアーのコメントを見てみましょう

企業情報

1. 財務会計ソフト会社

当該企業による記述

Boekhouden.Maar geen seconde te veel. Dexxter is een Belgische online boekhoudtool ontworpen voor eenmanszaken (zelfstandigen, freelancers, bijberoepers, student-ondernemers, gepensioneerden) die hun administratie eenvoudig zelf willen doen. Het platform maakt boekhouden begrijpelijk zonder boekhoudjargon en automatiseert veel vervelende taken: facturen aanmaken, bonnetjes inscannen, btw-aangiftes voorbereiden en inkomsten opvolgen. Wat Dexxter onderscheidt, is de focus op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft geen boekhouder te zijn om ermee te werken — de tool gidst je stap voor stap doorheen je boekhouding en vertaalt complexe regels naar duidelijke taal. Dankzij slimme koppelingen met banken, belastingdiensten en andere tools hou je alles centraal bij.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer handig platform

Zeer handig platform!
Met peppol komt alles hier op toe, mijn bank is gesynchroniseerd met de uitgaande facturen, en kleine rekeningen kunnen makkelijk via foto geupload worden. Boekhouden kost mij nu minimale tijd, wat zeer bevrijdend is!

2026年4月15日

Een zeer goede support!

Ik vond het tof dat je dexxter 1 maand gratis kan gebruiken. Hierdoor zag ik in welke mogelijkheden er allemaal waren en dat er een heel goede support is. Ik ben zelfstandige in hoofdberoep met statuut klein ondernemerschap. Ik had facturen uit het buitenland waarbij de btw was verlegd en dit moest recht gezet worden. Nog nooit zelf gedaan maar met behulp van hun uitleg en filmpje was dit snel in orde gebracht. Ik kan dexxter oprecht aanraden.

2026年4月11日
5つ星のうち5の評価

waar een dexxter is is een weg

Gebruiks- en klant- en computeranalfabeetvriendelijk! De website wijst je handig de weg, bij vragen word je meteen geholpen en ook de voortdurende extra infosessies zijn handig meegenomen en heel toegankelijk. Op deze manier is boekhouden niet meer dat onontkombare jaarlijkse griezelverhaal.

2026年4月14日
5つ星のうち5の評価

Ik ben een ondernemer in bijberoep…

Ik ben een ondernemer in bijberoep (website hosting), dexxter is best goed, zelfs un AI bot die getrained is op hun content doet het heel goed.

Maar zelfs wanneer AI voor mij de vraag goed opgelost heeft wordt deze toch nog nagekeken door een onmogelijk te vervangen mens. Daarom vind ik het fijn dat ik soms nog een mailtje krijg van een dexxter medewerker die het toch nog graag even bevestigd.

Daarnaast is tool nog in ontwikkeling en feature requesten kunnen nog steeds gedaan worden. Er mag wel wat meer duidelijkheid zijn of die opgenomen worden!

Dexxter is mij aangeraden door mijn vorige boekhouder (voor mijn venootschap).

Dus wil je een boekhouder maar vind je het te duur? Geen nood dexxter helpt je uit de nood! Zeker met de Peppol verplichting is voor mij de keuze voor dexxter een no brainer.

2026年1月2日

Boekhoudkundige leek.

Ikzelf weet totaal niets van boekhouding, maar deze tool is zo handig en gebruiksvriendelijk dat je totaal geen kennis nodig hebt om er vlot mee te werken. De ingebouwde en nu verplichte Peppol was voor mij doorslaggevend in de keuze.

5つ星のうち5の評価

van 'bang van boekhouding' naar eenvoud en overzicht

Als startende zelfstandige psychologe was ik vooral 'bang' voor mijn boekhouding, waardoor ik ze uitbesteedde en er veel meer voor betaalde dan nodig. Tot ik besliste dat het tijd was om het beest in de bek te kijken en besefte dat het veel eenvoudiger, overzichterlijker, goedkoper en bijna leuk kan zijn. Dexxter is hierin de gedroomde partner! Zij staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden indien ik al geen duidelijkheid gevonden zou hebben in de uitgebreide hulptool. Heel blij mee!

5つ星のうち5の評価

Ik kan het alleen maar aanraden!

Enorm tevreden! Mijn boekhouding liet ik als kleine zelfstandige over aan een veel te dure boekhouder. Ik schakelde over naar Dexxter op het moment dat een gemengd statuut mogelijk was (zij bieden dit als enige online boekhoudtool aan!). Kortom, sinds ik met Dexxter werk heb ik zelf inzicht in mijn financiën en zoveel meer rust op dat vlak. Ik kan het alleen maar aanraden!

5つ星のうち5の評価

Dexxter helpt en maakt mogelijk

Ik ben een boekhoudleek met een hekel aan Excel-tabellen. Gelukkig moet ik geen al te ingewikkelde boekhouding overzien, maar het was toch elk jaar weer een stevige (mentale) opgave. De Dexxter-tool gidst me effectief en efficiënt door wat er allemaal dient te gebeuren. Gebruiksvriendelijk en erg intuïtief en vooral erg overzichtelijk. Ik begin het zowaar een beetje leuk te vinden.

Overtuigd

Sinds april 2000 als eenmanszaak bezig in bijberoep en ergens sinds 2018 in hoofdberoep en al die jaren met een boekhouder gewerkt. Dexxter bestond nog niet en al die andere software matige. Tot mijn boekhouder in 2023 op pensioen gaat, oei wat nu na 23 jaar. Toch gewoon maar overgepakt van hem. Maar niet zomaar, we zijn samen gaan zitten en hij heeft me alles geleerd tot in detail. Een hele kluif mag ik zeggen. Nu na zelf 2 boekjaren het zelf gedaan te hebben via excel en nog een beetje assistentie van hem.
Dan komt peppol daar luren, wat nu. Vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Eerst iets gezocht dat gratis is voor peppol te verzenden en ontvangen en ja, gevonden bij Doccle. Maar dan moest ik verder werken zoals ik bezig was in excel en de btw aangifte zelf invoeren enz. Ok ja, bij dexxter krijg je dat er ook gratis bij mits het hele pakket te nemen en een jaarlijks abonnement te betalen.
De prijs per jaar was een struggle voor mij omdat ik dit zelf verdiende nu omdat ik het allemaal zelf doe. Pas op mijn boekhouder was duurder dan dexxter. Ik betaalde per kwartaal evenveel aan hem dan een jaarabonnement bij dexxter nu. Dan toch maar de stap genomen en het via dexxter te doen op 01/01/26.
Ik heb nu wel al wat ervaring met boekhouden enz dus was het niet zo moeilijk voor mij om dit programma te gebruiken maar ik moet zeggen er zit een doordacht systeem achter met vele helptools en ook een backup assistentie. Ik zou zeggen niet twijfelen bij bijberoep en of eenmanszaak dit bij dexxter te doen, goedkoop, overzichtelijk, digitaal, aangiftes zijn makkelijk voor de btw, klanten listing enz, kortom dit had ik eerder moeten doen en had ik meer tijd gehad voor iets anders. By the way, gisteren mijn btw aangifte gedaan via dexxter en deze is nog iets gemakkelijker geworden omdat er een connectie met dexxter en intervat is nu. Hopelijk kunnen we hier nog jaren mee verder met dexxter en dat ze voor de kleine zelfstandige en bijberoepers blijven bestaan want ik ben overtuigd!

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik Dexxter ondertussen sinds…

Ik gebruik Dexxter ondertussen sinds oktober 2025 voor mijn boekhouding als eenmanszaak en ik ben echt super tevreden. Alles is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, zelfs zonder uitgebreide boekhoudkennis.
Het bespaart me veel tijd en het geeft mij vertrouwen dat mijn administratie correct verloopt. Het programma begeleidt mij stap voor stap, waardoor het helemaal niet nodig is om het uit te besteden.
Absoluut een aanrader!

2026年4月10日
5つ星のうち5の評価

Ook als zelfstandige in bijberoep is…

Ook als zelfstandige in bijberoep is Dexxter zeker een aanrader! Geen zorgen om vergeten deadlines, documenten super handig op te laden, en heel makkelijk in gebruik. Heel leerrijk ook als je zelf niet zo goed weet hoe je kosten in te brengen. Ook de app voor je gsm is mega handig.

2026年4月10日

Doen!

Als zelfstandige in bijberoep kan ik dit zeker aanraden. Het is een zeer goed geschreven programma. Je kan je uitgaven en inkomsten volgen op de voet. Je kan je vragen tellen aan een chatbox waarbij de antwoorden door de medewerkers nogmaals worden nagekeken. Je kan ook mailen naar een medewerker. Er is veel ondersteuning.

2026年4月9日
5つ星のうち5の評価

In mijn eenmanszaak ben ik vrij uniek in de combinatie van diensten die ik aanbied. Dit onderscheid me van de concurrentie. Deze specialisatie kan ik allesbehalve bieden als het gaat over papierenwerk. Dexxter is voor mij de ideale partner om toch zelf mijn boekhouding en aangiften te kunnen doen. Enorme kennisbank, overzichtelijke tijdlijn en ongelofelijkmakkelijk in gebruik. Top product!!

2026年4月9日
5つ星のうち5の評価

Dexxter is niet twijfelen , gewoon doen…

Ik ben pas laat begonnen met zelfstandig bijberoep en boekhouding was voor mij chinees, ik had al een en ander gelezen over verschillende platformen, Dexxter sprong er voor mij telkens bovenuit, door de super eenvoudige uitleg en vooral de steun, eerst dacht ik, dit kan niet zo simpel zijn, dus wachtte ik af en probeerde via tutorials en google zelf een soort boekhouding op te zetten. Resultaat, veel gedoe en alles zelf moeten zoeken en proberen op te lossen, wat natuurlijk niet altijd lukte, uren en uren bezig met administratie en rekenen en gevloek, want dit vergeten en dat die niet klopt. Uiteindelijk heb ik dan de stap gezet en gestart met Dexxter, zeeeer sceptisch. Maar nu ben ik enkele maanden verder, en hoe dom kon ik zijn om niet meteen te starten met Dexxter. alles is super duidelijk, er staat een enorm team klaar om te helpen, iedere vraag die ik stel word binnen de kortste keren beantwoord, een groot forum waar je kan rekenen op steun en antwoorden van anderen met heel wat ervaring. Oprecht waar, ik heb maar van een ding spijt en dat is dat ik niet direct ben gestart met Dexxter, want door Dexxter heb ik veel meer tijd om mij te focussen op de zaak en mijn gezin. Een aanrader tot en met. Je krijgt een handig overzicht op je dashboard en je word op tijd verwittigd wanneer er een deadline aankomt en je word dan nog eens begeleid in de stappen die je moet nemen. Hun slogan van boekhouden ja maar geen seconde teveel zit er bonk op. Aan iedereen die dit leest heb ik maar één advies, niet twijfelen, gewoon doen. Dankjewel aan het ganse Dexxter team en de leden van het forum. Vriendelijke groetjes Lotin Mario een kleine eenmanszaak.

2025年11月17日
5つ星のうち5の評価

Na lang vergelijken voor Dexxter gekozen

Na lang vergelijken heb ik voor Dexxter gekozen. Toen we verplicht werden om peppol te gebruiken ben ik eens gaan uitzoeken wat er zoal bestond van online programma’s. Ik heb mijn keuze voor Dexxter nog niet beklaagd, btw aangifte is in enkele klikken geregeld. Overzicht op de cijfers is zeer duidelijk in het dashboard. Voor mijn als zelfstandige in bijberoep is dit meer dan oké!

5つ星のうち5の評価

Ideaal boukhoudpakket voor bijberoep.

Voor een mini zelfstandige in bijberoep is dit een super handige tool om uw boekhouding zelf grotendeels te beheren. Alles is vrij duidelijk. Eerste kwartaal aangifte zelf zonder problemen gemaakt. Mijn boekhouder heeft nog assisteert nog bij de personenbelasting.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。