レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 56ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Enkele lampen besteld voor onze nieuwe

Enkele lampen besteld voor onze nieuwe woning. Uiteindelijk vonden we toch een andere kleur mooier en hebben wij de lampen terug gestuurd. Dit was geen probleem en zijn snel en goed geholpen. Ook werd het geld snel weer teruggestort op onze rekening. Top!
Bedankt.

2026幎5月27日

Bedankt voor je enthousiaste review, Thijs! ✹
Soms verandert de smaak, en dat is natuurlijk helemaal geen probleem. Fijn dat alles rondom de retour snel en soepel is verlopen. Bedankt voor je mooie woorden!

Snel geleverd

Snel geleverd, scherpe prijzen, kwalitatief gezien okeetjes, geen high-end materialen maar meer dan top voor deze prijs

2026幎5月18日

Bedankt voor je mooie review, Michel! ⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze scherpe prijzen en de prijs-kwaliteitverhouding. We doen ons best om kwalitatieve verlichting aan te bieden voor een eerlijke prijs. Veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち3の評䟡

Bedankt voor je review, Dimitry! 😊
Fijn dat je tevreden bent over de TIMO opbouwspot. We begrijpen dat de beperkte draaibeweging als een beperking kan worden ervaren. De armaturen zijn echter bewust voorzien van een draaistop, zodat de interne bekabeling niet kan afgedraaid worden. Dit is een veiligheidsmaatregel om schade aan de bedrading te voorkomen. Bedankt voor je feedback en veel plezier met je verlichting!

5぀星のうち4の評䟡

Proper totaalprodcut en top klantenservice

De instructies zijn duidelijk en de rail was vlot te monteren.
De koppelstukken zijn niet prachtig, daarom koos ik uiteindelijk voor de 2 meter rails, zodat ik zomin mogelijk verbindingen moest maken.
De 1 meter rails, zijn 1 meter lang inclusief voeding. Als je er 2 of meerdere met elkaar verbindt, verlies je lengte, omdat de voedingstukken van enkele centimers wegvallen. Dit was niet zo heel duidelijk bij aankoop.

2026幎5月18日

Hartelijk dank voor je eerlijke en uitgebreide review, Vincent! 😊
Geweldig dat je onze service en het omruilen als prettig hebt ervaren. Je opmerkingen over de koppelstukken en de lengte van de rails waarderen we enorm. De informatie hierover stond nochtans op de productpagina, maar we nemen je feedback zeker mee om deze nog beter onder de aandacht te brengen. Bedankt voor het meedenken en veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle verzending en fijn contact

Snelle verzending en fijn contact!

Er waren een paar kleine beschadigingen maar deze werden meteen opgelost. Binnen een week hadden wij een nieuwe artikel !

Heel tevreden!

2026幎5月22日
自発的なレビュヌ

Dankjewel voor de 5 sterren, Lotte! 😊
Fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren. Hoewel het natuurlijk vervelend was dat er een beschadiging was, zijn we blij dat we snel een passende oplossing konden bieden. Geniet van je nieuwe artikel!

Prijs kwaliteit.

Prijs kwaliteit.
Snelle levering ,goede service.
Een aanrader.

2026幎5月4日

Bedankt voor je mooie review, Filip! ⭐
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, onze snelle levering en service. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Goed omschrijving en vlotte levering

Goed omschrijving en vlotte levering van de goederen. Aanrader!

2026幎4月20日

Dankjewel voor de 5 sterren, Birger! 😊
Geweldig dat alles naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om duidelijke informatie te geven én snel te leveren. Veel plezier met je nieuwe verlichting!

Mooie rail verlichting

Mooie rail verlichting, snelle levering. Perfect verlopen 👍

2026幎4月22日

DEZIGNSTORE.BE からの回答

Bedankt voor je mooie woorden, Annemie! 💛 Super om te horen dat je blij bent met de railverlichting en onze snelle levering. Heel veel plezier met je aankoop!

Overal algemeen top!

Overal algemeen top!
Snelle service! Goede kwaliteit!
Enkel iets duidelijker plan had handig geweest

2026幎3月31日

DEZIGNSTORE.BE からの回答

Wat leuk om te lezen, bedankt! 🌟
Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze snelle service. We nemen je opmerking over een duidelijkere handleiding graag mee, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Goeie overzichtelijke webshop en snel

Goeie overzichtelijke webshop en snel geleverd. Heel tevreden van.

2026幎3月23日

DEZIGNSTORE.BE からの回答

Wat leuk om te lezen, bedankt! ✹
Fijn dat je onze webshop als overzichtelijk hebt ervaren en dat alles vlot is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Super vriendelijke klantendienst

Alles wat geleverd in één keer, de uitleg achteraf van de klantendienst was een duidelijke uitleg, ze hebben me zelfs twee keer gebeld om te vragen of alles in orde was.
Hele correcte firma

2026幎3月13日

DEZIGNSTORE.BE からの回答

Bedankt voor je vertrouwen en je enthousiaste review! 💛
Fijn dat alles in één keer geleverd werd en dat onze service aan je verwachtingen voldeed. We wensen je veel plezier met je nieuwe verlichting en staan altijd voor je klaar.

Prachtige verlichting

Prachtige verlichting, kwaliteit en heel netjes geprijsd.
Klantenservice ook altijd snelle reactie en correct.
Groetjes Nicole

2026幎3月16日

Dankjewel voor de 5 sterren, Nicole! 💛
Super om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijs én onze service. Geniet van de nieuwe verlichting!

Vlotte levering

Vlotte levering

2026幎2月26日

Dankjewel voor je mooie review, Els! 😊
Geweldig dat alles snel en soepel is verlopen. Geniet van je nieuwe aanwinst!

5぀星のうち5の評䟡

Product voldeed aan de verwachtingen

Product voldeed aan de verwachtingen, snelle levering, aanrader

2026幎1月19日

DEZIGNSTORE.BE からの回答

Hi Jens, Wat fijn om te horen, dank je wel!

Geweldig dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet en dat de levering snel is verlopen. En een aanrader? Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! 💛

Perfecte naservice

Snelle levering, zeer mooi product. Een klein foutje in de levering: 8m rail geleverd ipv 9. Dit is na eenvoudige melding onmiddellijk rechtgezet. Een voorbeeld van snelle en correcte naservice!

2026幎1月30日

Bedankt voor je mooie review, Dirk! 🙌

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product zelf. En bedankt ook voor je begrip rond het kleine foutje, we vinden het belangrijk om zulke zaken meteen correct en vlot recht te zetten.

Service stopt bij ons niet na de levering, dus het doet echt plezier om te lezen dat je onze naservice zo hebt ervaren. ✹

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

5぀星のうち3の評䟡

Stipte levering, materiaal niet top

Stipte, correcte levering. Materiaal is niet top.

2026幎1月29日

DEZIGNSTORE.BE からの回答

Hi Patrick, bedankt voor je review en fijn om te horen dat de levering vlot en correct is verlopen.

Het spijt ons te lezen dat de ontvangen producten niet volledig aan je verwachtingen voldoet. Kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit, dus dit nemen we zeker ernstig. We hebben je inmiddels ook persoonlijk via e-mail gecontacteerd om dit verder te bespreken en samen naar een gepaste oplossing te zoeken.

We staan altijd klaar om dit correct op te lossen.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie produkten en snelle levering

Ik had wat vragen ivm de aankoop van spotjes en de medewerkers hebben mij zeer snel en goed geholpen. De Holi-spotjes zijn zeer mooi in onze woonkamer.

2026幎1月26日

Wat een fijne review, Anne, dank je wel! 🙌

Geweldig om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent bij je vragen. En wat leuk dat de armaturen zo mooi tot hun recht komen in jullie woonkamer, daar worden wij echt blij van! ✹

Veel plezier van jullie nieuwe verlichting en bedankt voor het vertrouwen,

5぀星のうち5の評䟡

Top Ervaring met de klantenservice.

Top Ervaring met de klantenservice.
Er ontbrak een middenvoeding bij de railverlichting en is direct rechtgezet.
Ik heb ook een 2de bestelling geplaatst met nog andere spots en hier was alles perfect en zeer proffesioneel ingepakt.
We zijn blij met het resultaat

2026幎1月19日

Dankjewel voor je fantastische review, Ronny! 🀩

Super om te horen dat je blij bent met de lampen én met onze klantenservice. We doen ons best om snel te reageren en goede service te bieden, dus dit maakt onze dag!

Veel plezier met je verlichting,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。