レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Vi bestilte butterchicken fra Dhaba kÞge med levering af wolt. Det var sÃ¥ sindsygt ringe. Der var 5 smÃ¥ stykker kylling i hver ret pÃ¥ max 60gr. Prisen 169kr er simpelthen sÃ¥ man fÞler sig plukket, nu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk smags oplevelse. Vi blev mÞdt af en rigtig imÞdekommende og venlig tjener, som meget professionelt fortalte om Dhaba koncept. Vi fik bestilt vores 8 retter mad og vores drikkevare. Eft... もっず芋る

Det var mit andet besÞg pÃ¥ DHABA Odense i torsdags, og denne gang prÞvede vi deres Ad Libitum-menu med lidt af det hele. Alt smagte godt, og personalet var rigtig gode til at forklare retterne. Deres... もっず芋る

䌁業情報

1. むンド料理店

圓該䌁業による蚘述

Dhaba Indian Kitchen er en kÊde af autentiske indiske restauranter i Danmark med lokationer i KÞbenhavn, Tivoli, Fields, KÞge, NÊstved og NykÞbing Falster. Oplev Êgte indiske smagsoplevelser tilpasset til det danske smagspublikum med mindre chili, lavet med friske ingredienser og kÊrlighed til traditionel madlavning.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

260件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 52に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Dhaba kÞge en skandale

Vi bestilte butterchicken fra Dhaba kÞge med levering af wolt. Det var så sindsygt ringe. Der var 5 små stykker kylling i hver ret på max 60gr. Prisen 169kr er simpelthen så man fÞler sig plukket, nu er der bestilt anden mad da vi overhovedet ikke blev mÊtte medmindre vi ville spise ren ris og sauce for det var der trods alt rigeligt af. Kan absolut ikke anbefale dette sted. Svare til en burger uden bÞf.

2026幎5月13日

KÊre Peter,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at jeres butter chicken ikke levede op til forventningerne, hverken i mÊngde eller helhedsoplevelse. Det er naturligvis ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere, så vi kan fÞlge op internt. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@dhabakitchen.dk, så vi kan få de nÞdvendige detaljer og finde en lÞsning.

Dhaba , H.c AndersenbouÊevsrd

BesÞgte dhaba , H.C Andersen boulevard .vi bestilte 9 retters tasting menu. Maden var kold , da det blev serveret. Alle de retter vi fik var kolde . Maden smagte heller ikke af noget fra det indiske kÞkken. Deres nemu soda var virkeligt dårlig. Alt i alt absoulut ikke vÊrd at besÞge, hvis man holder af indisk mad. Deres service var ret god, derfor 1 stjerne,

2026幎5月2日

KÊre Fernando,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at jeres tasting menu blev serveret kold, og at retterne ikke levede op til forventningerne. Det er ikke den standard, vi strÊber efter. Vi ville Þnske, at I havde gjort os opmÊrksomme på det under besÞget, så vi kunne have rettet op på situationen og givet jer noget varmt mad med det samme.
Vi tager jeres feedback om oplevelsen med videre til teamet. Det er godt at hÞre, at servicen var god, og vi sÊtter pris på, at I deler jeres oplevelse.

Dhaba Kitchen

LÊkker mad og super sÞdt personale

LÊkker mad og super sÞdt personale! Super hyggeligt privat karaoke lokale. Vi holdt polterabend her med karaoke i det private karaoke lokale med lidt mad undervejs, og personalet var så sÞde, imÞdekommende og hjÊlpsomm, kunne ikke have håbet på en bedre oplevelse.

2026幎5月2日

KÊre Martina,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse med både maden, personalet og det private karaokelokale til jeres polterabend. Vi sÊtter pris på de fine ord og håber at se jer igen.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, restaurant manageren Michelle Monrad, er virkelig dygtig, kan stÊrkt anbefales 👍

2026幎4月24日

KÊre Said A.,
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en virkelig god oplevelse. Vi er ogsÃ¥ meget glade for de fine ord om Michelle – hun er en vigtig del af vores team, og vi giver selvfÞlgelig din ros videre til hende.
Vi håber at byde dig velkommen igen.

Dhaba Kitchen

Dhaba i KÞge. Vi manglede en ret, men betalte fuld pris.

Vi besÞgte her til aften Dhaba i KÞge. Vi var fem personer, som bestilte deres Thali menu samt drikkevarer. Vi betalte regningen lige inden lukketid, og gjorde dem opmÊrksom pÃ¥, at de ikke havde serveret en af retterne; en krabbesuppe. Hende jeg betalte til, sagde at kÞkkenet havde glemt det. Jeg havde ikke mine briller pÃ¥, sÃ¥ jeg kunne ikke se, om hun havde trukket rettens pris fra, som vel udgjorde 5 x 40-50 kr. AltsÃ¥ 200-250 kr. i alt. Jeg blev vildt skuffet, da jeg kom hjem og sÃ¥, at vi havde betalt fuld pris for menuen. Ærgelig afslutning pÃ¥ en ellers god aften, hvor vi havde set stand up show med Eva Jin.

2026幎4月10日

KÊre Rune,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at I manglede en ret, og at I alligevel endte med at betale fuld pris. Det skal selvfÞlgelig ikke ske, og i skal naturligvis have pengene tilbage for den manglende ret. Send os meget gerne en mail på kontakt@dhabakitchen.dk, så vi kan få det lÞst.

Vi kommer igen.

Vi besÞgte Dhaba i rosengaardcenteret. Vi blev mÞdt af en virkelig sÞd og smilende tjener, Iben, der fortalte grundigt om menuen og deres koncept. Vi fik vores mad super hurtigt og alle retter var lÊkre og velsmagende. Vi giver vores bedste anbefalinger og kommer helt sikkert igen.

2026幎3月24日

KÊre Mia,
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at både service og mad gjorde jeres besÞg til en god oplevelse. Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

👏👏rigtig godt

Maden var super god, rigtig dejlige omgivelser, og rigtig god service. Specielt tak til Michelle for sin super gode service, og sÞrgede for at betjene mig og min familie pÃ¥ bedst vis, ved at tale med os, Þnskede os glÊdelig Eid og sÞrgede for vi havde det godt👏👏👌

2026幎3月20日

KÊre Alan,
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at både mad, omgivelser og service gjorde oplevelsen god. Og tak for de varme ord om Michelle, vi er virkelig glade for hende. Vi håber at byde dig og din familie velkommen igen.

Dhaba kbh.

Dhaka kbh.

Vi var 3 gutter der var inde og spise ad libitum, alt var virkelig lÊkkert autentiske smage og rigeligt af mad, vi fik ikke genopfyldning da der var rigeligt i fÞrste servering, vi satte os efterfÞlgende i deres lounge og fik nogle cocktails virkelig flot resturant god stemning god betjening generelt en god oplevelse vi kommer igen.

2026幎2月28日

KÊre Andre,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er det dejligt at hÞre, at I havde en rigtig god oplevelse med både ad libitum, cocktails og stemningen i loungen. Det betyder meget for os, at maden og servicen ramte plet.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Dhaba Kitchen

Maden er fin nok med god smag, men

Maden er fin nok med god smag. Problemet er når man har fire deals og så kun serverer tre fisk! I lammegryden var der et stort ben uden kÞd med en stor fedtklump (de tilbÞd at komme med et andet stykke kÞd), men det skulle aldrig havde vÊret på bordet. På toiletterne var der kun brugte håndklÊder til at tÞrre fingerne i, det til trods for at tjeneren flere gange gik ned til toiletterne, Men det var dejligt at man ikke sad så tÊt og der var afstand mellem bordene.

2026幎2月20日

KÊre HN,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I nÞd smagen og den gode plads mellem bordene, men vi er selvfÞlgelig kede af de fejl, der opstod under jeres besÞg.
Både manglende fisk, et stykke lam der ikke burde vÊre serveret, og håndklÊderne på toilettet er ting, vi tager meget alvorligt. Det fÞlger vi op på med både kÞkken og service, så det ikke gentager sig.
Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ det – det hjÊlper os med at blive bedre.

De bedste hilsner,

SkÞnt!

Altid en fornÞjelse at komme ind hos jer i KÞbenhavn K. LÊkkert mad, god service og dejlig atmosfÊre.

Glemmer altid hendes navn, men jeres iranske kvindlige medarbejder er så hjertevarm og skÞn! Tak for de adjektiver oplevelser vi som familie får

2026幎2月19日

KÊre Sara,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at både maden, servicen og atmosfÊren gÞr jeres besÞg hos os til en god oplevelse.
Vi sÊtter stor pris på din anerkendelse af vores kollega, hun er en vigtig del af teamet, og vi er glade for den varme og energi, hun bringer med sig.

Dhaba Kitchen

Anbefaler ikke at spise her

Anbefaler ikke at spise her (NykÞbing Falster), vi bestilte derfra og vi har fået madforgiftning af det.

2026幎2月1日

Dhaba Indian Kitchen からの回答

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er meget beklageligt at hÞre, at I har fÞlt jer utilpasse efter jeres bestilling, og vi tager sådan en henvendelse yderst alvorligt. FÞdevaresikkerhed er en af vores hÞjeste prioriteter, og vi Þnsker at undersÞge sagen nÊrmere.

Hvis I har mulighed for det, vil vi sÊtte stor pris på, at I kontakter os direkte på kontakt@dhabakitchen.dk med flere detaljer om jeres ordre. Det hjÊlper os med at fÞlge op internt og sikre, at alle gÊster får en tryg og god oplevelse hos os.

Kold mad!!!

Har lige fået min mad indad dÞren, og det er bare koldt. Det kan virkelig ikke anbefales, desvÊrre

2026幎1月22日

KÊre Gitte,

Tak for din anmeldelse. Det er meget beklageligt at hÞre, at maden ankom kold, det skal naturligvis ikke ske.
Vi fÞlger op med det samme, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.
Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

Dhaba Kitchen

For småligt og ubehagelig oplevelse

Vi besÞgte spisestedet i Rosengårdscenter (Êgtepar med 2 bÞrn)... BÞrnene var ikke sultne og derfor bestilte vi 2 menuer ... Da maden blev serveret, spurgte vi sÞnnen om han vil smage lidt ? Hvilken han tog en skefuld ris med et stk kylling ...Inden han overhovedet havde smagte på maden, stod der tjeneren og sagde, at her i huset betaler man per person, der spiser!!!
Jeg finder det sÊrdeles småting at trÊde ind på den måde... Om jeg spiser min mad selv eller deler den med mit barn, burde overhoved ikke kommenteres.
Det blev vores ABSOLUT sidste besÞg og fraråder venner og bekendte spisestedet.

2026幎1月18日

KÊre Amir,

Tak fordi du deler jeres oplevelse. Det er beklageligt at hÞre, at besÞget i Rosengårdscentret ikke levede op til forventningerne. Den situation, du beskriver, er ikke i tråd med den måde, vi Þnsker at mÞde vores gÊster på.
Vi oplever desvÊrre indimellem, at vores ad libitum koncept bliver misforstået eller misbrugt, og derfor gÞr vi opmÊrksom på, at det er pr. person og ikke til deling. Hvis alle deler deres menuer, kan vi desvÊrre ikke få forretningen til at hÊnge sammen. Det Êndrer dog ikke på, at situationen burde have vÊret håndteret mere hensigtsmÊssigt, og det fÞlger vi op på internt.

DHABA Ad libitum

Det var mit andet besÞg på DHABA Odense i torsdags, og denne gang prÞvede vi deres Ad Libitum-menu med lidt af det hele. Alt smagte godt, og personalet var rigtig gode til at forklare retterne. Deres nye ret, Lamb Laal Maas, var klart min favorit. Kan varmt anbefale stedet for både den hyggelige atmosfÊre og den gode mad.

2025幎12月4日

DÃ¥rlig oplevelse

Fredag den 5. december omkring kl. 21:00 besÞgte jeg sammen med tre venner Dhaba Restaurant i Odense. Vi havde kÞrt hele vejen fra Silkeborg for at prÞve stedet. To af os valgte “All You Can Eat”, mens de to andre bestilte fra menukortet.

Der fremgik ingen steder – hverken pÃ¥ skilte, pÃ¥ menukortet eller via mundtlig information – at det ikke var tilladt at smage hinandens mad ved bordet. Under vores mÃ¥ltid kom en medarbejder hen til os med tÊrklÊdepÃ¥ og talte i en sÊrdeles nedladende og arrogant tone. Hun tog min tallerken foran mig og meddelte, at jeg ikke mÃ¥tte spise maden.

Jeg bad hende venligt om at tale roligt og oplyste, at jeg Þnskede at tale med den ansvarlige. Jeg forklarede også, at jeg lider af svÊr angst, hvilket jeg dokumenterede med mit handicapkort. Medarbejderen reagerede ved at grine, hvilket jeg oplevede som både ydmygende, respektlÞst og ekstremt krÊnkende. HÊndelsen udlÞste et angstanfald hos mig foran mine venner og de Þvrige gÊster.

Herefter kom chefen og talte med os. Det Êndrer dog ikke på, at det er dybt uacceptabelt, at en medarbejder kan tillade sig at grine ad en gÊsts handicap og optrÊde så uprofessionelt. Situationen kunne og burde vÊre håndteret roligt, respektfuldt og professionelt ved blot at forklare restaurantens regler og koncept.

Min oplevelse var prÊget af manglende respekt, manglende empati og manglende professionalisme.
Af den grund kan jeg på ingen måde anbefale Dhaba Restaurant i Odense.

2025幎12月5日

If i could give this 0 stars i really would

If i could give this 0 stars i really would. First off all the drinks menu is bad. Their policy is that if you pay for your own drinks you are not allowed to share. How does that make sense? Thats our drinks that WE paid for. The manager when questioned about this had an overall condecending and rude attitude. Keep in mind it was her who came up with this concept.
Outside of this, the quality of the service was very low. We had 3 courses, and it took them about 40 min to bring out the first course, (lamb chops) which were practically raw. The 2nd course took them well over an hour, and the food came cold and every dish we ordered took a long time to arrive. I mean we waited maybe 10 min between first getting our rice(Which was cold) and then came the curry later.
In terms of the food: If you want good Indian food go anywhere else but here. I understand they are trying to adapt the food to scandanavian taste, but quite frankly the food was 100% bland.

2025幎12月4日
自発的なレビュヌ

Smider folks glemte ting ud

Mega dÃ¥rlig oplevelse med restauranten i Fields. Da vi har spist, fjerner vi alt af vores madaffald og jeg glemmer desvÊrre et gavekort, i en sort Êske, pÃ¥ bordet. Da jeg kommer tilbage 45 minutter senere fortÊller medarbejderen, at han har smidt det ud og at ham som kommer og tÞmmer affald netop er gÃ¥et. Jeg kontakter kÊden, da det er LOVPLIGTIGT for en restaurant at bevare glemte ting i 30 dage. De fortÊller mig at det er en politik at smide folks glemte ting ud og fejede det vÊk med at de smed “vores mad ud” sammen med gavekortet - selvom der kun lÃ¥ et gavekort pÃ¥ bordet. KÊden var ikke interesseret i at refundere mig det belÞb som deres medarbejder havde smidt ud. Jeg har heldigvis kontaktet politiet som hjalp mig videre og afventer ogsÃ¥ butikken som gavekortet var fra, om de kan hjÊlpe mig. TÊnk at man som restaurantkÊde ikke har styr pÃ¥ lovgivningen og bare smider folks ting ud, uden interesse for at erstatte det, nÃ¥r de ikke overholder loven - jeg er glad for at det kun var et gavekort jeg har mistet.

2025幎11月26日

KÊmpe skuffelse

KÊmpe skuffelse. Havde bestilt 11 x Den Klassiske til 269kr pr. Person til en hyggelig julefrokost. Havde bestilt for flere måneder siden. Og ringede dagen fÞr for at sikre mig min bestilling. Alt var under kontrol. Kom for at hente kl. 17 som aftalt i KÞge. Nåe, vi har lige glemt dig! Så måtte vente en halv time.
Og hvad fik vi så:
Butter chicken, naan, ris til hele vejen, nogle friturestegte “stÊnger”, squash-chips og daal. Derudover en grÃ¥ sovs, som rÞg direkte i aflÞbet.
Der var ingen beskrivelse med til maden, så vi var noget rådvilde, da vi åbnede bÞtterne. Så havde nok allerede der oplevet, at vi havde fået noget forkert.
Det var ikke lige det, vi havde betalt nÊsten 3000kr for - og den menu, vi havde bestilt.
Vores gÊster var tydeligt skuffede. Det var en helt igennem mislykket middag.

2025幎11月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。