レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tak til Dennis for et vel udfÞrt stykke arbejde. Aftalerne blev overholdt. Han startede med en klog forventningsafstemning, sÃ¥ jeg vidste hvad jeg kunne forvente af et delvist Þdelagt gulv. Det blev f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har fået slebet et Êldre trÊgulv i et nykÞbt sommerhus. Super flot arbejde samt udfÞrt som aftalt, pålidelig og god kundepleje. . Kan bestemt kun give den bedste anbefaling herfra.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk, intet mindre! Jeg ville Þnske jeg kunne give flere stjerner. Dennis gav det billigste tilbud, var fleksibel med dato sÃ¥ det passede med levering af ny sofa, og forvandlede vores grimme ga... もっず芋る

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Tak til Dennis for et vel udfÞrt stykke

Tak til Dennis for et vel udfÞrt stykke arbejde. Aftalerne blev overholdt. Han startede med en klog forventningsafstemning, så jeg vidste hvad jeg kunne forvente af et delvist Þdelagt gulv. Det blev flottere end jeg regnede med. Endvidere er han et behageligt og tillidsvÊkkende menneske. Kan klart anbefales!

2026幎5月22日
5぀星のうち5の評䟡

Vi har fÃ¥et det fineste kÞkkengulv

Vi har fÃ¥et det fineste kÞkkengulv efter besÞg af Dennis fra DH gulvteknik. Blev guidet igennem valg af materiale, farve osv. Fik forklaringer lÞbende under processen. Dennis kom pÃ¥ aftalte tidspunkter og udfÞrte arbejdet roligt, omhyggeligt - og tog det i stiv arm og med et smil, da vi havde et elektrisk kÞkkengardin der valgte at falde ned pÃ¥ det nylagte gulv og sÊtte sig urokkeligt fast, sÃ¥ han mÃ¥tte i gang med skÊremaskine, slibe og spartle for at fÃ¥ det pÊnt igen 🀣Vi kan kun pÃ¥ det varmeste anbefale firmaet, hvis du stÃ¥r og skal have ny gulvbelÊgning.

2026幎2月25日

Fantastisk

Fantastisk, intet mindre!
Jeg ville Þnske jeg kunne give flere stjerner. Dennis gav det billigste tilbud, var fleksibel med dato så det passede med levering af ny sofa, og forvandlede vores grimme gamle gulv så det står som nyt! Han kom prÊcis til tiden og var fÊrdig med slibning og tre gange lak på under 4 timer. Vil helt sikkert bruge ham igen når nÊste del at af huset skal have ordnet gulve!

2025幎11月11日

KÊmpe anbefaling!

Det er fÞrste gang, at vi har skulle kaste os ud i at få lavet noget i en lejlighed som fÞrstegangskÞber, så vi har fÞlt os virkelig på udebane, men har fået den bedste rådgivning, som har gjort at vi er endt med et virkelig flot resultat, som var lige dét, vi havde i tankerne. Det har også vÊret så nemt, da der har vÊret en virkelig god fleksibilitet, der har gjort projektet overskueligt midt i et flyttekaos. KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎7月31日

5 stjerner er ikke nok

Vi har fået slebet og lakeret 50 m2 gammelt plankegulv og resultatet er fantastisk. Dennis er en knokler, yder 100% godt håndvÊrk og kundepleje. Gid der var mange flere håndvÊrkere som ham.

2025幎7月21日
5぀星のうち5の評䟡

Vi har fÃ¥et slebet et Êldre trÊgulv og

Vi har fået slebet et Êldre trÊgulv og fået lagt pu på flere områder med klinker. Alt er lavet med omhu, og Dennis har vÊret en kÊmpe hjÊlp fra start til slut. Han udviser stort engagement og har en faglighed, som har betydet et rigtig flot resultat og samtidig en fantastisk proces.
Tusind tak, Dennis, det har vÊret en absolut fornÞjelse fra start til slut.

2025幎7月17日

Perfekt gulv i hus

Dennis er en guttermand. Giver besked undervejs da han stÞdte på en komplikation. Gulvene er virkelig flotte, ikke en finger at sÊtte på dem! Yders professionel og super behagelig person. Hus i NÊstved.

2025幎7月12日

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har haft fornÞjelsen af at få slebet vores gulve af Dennis fra DH Gulvteknik, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Fra start til slut har det vÊret en utrolig tryg og positiv oplevelse. Dennis er super pålidelig og empatisk, og han overholdte alle aftaler til punkt og prikke.

Under hele processen holdt han os opdateret med status og billeder, hvilket var rigtig rart og betryggende. Og resultatet? Vores gamle, slidte gulve ser nu ud som nye – det er virkelig imponerende hÃ¥ndvÊrk.

Vi kan varmt anbefale Dennis til alle, der leder efter en dygtig og samvittighedsfuld gulvmand 🀩

2025幎7月9日
5぀星のうち5の評䟡

Intet andet end en god oplevelse.

Intet andet end en god oplevelse.
Vi har skrevet en del frem og tilbage med Dennis. Han har svaret hver gang og vÊret Êrlig og serviceminded.
Nu har vi 66kvm gulv der ser ud som nyt og vi ved godt hvem vi skal bruge til de sidste vÊrelser.
Tak for den gode service ☺

2025幎6月11日

Da vi efter at boet i vores hus i 10

Da vi efter at boet i vores hus i 10 år. Gulvet var så slidt og grimt, samt trÊet havde små ujÊvninger, som gjorder at der var problemer, hvis man gik rundt i bare tÊer. Mulighed for en trÊsplint.

Fra jeg tog kontakt til Dh Gulvteknik gik der kom en lille uges tid, fÞr Dennis kom og lavede vores gulv. Det er uden tvivl blevet så godt son nyt. Dennis kom på et tidspunkt som lÊgger udenfor en normal arbejdstid i tidsrummet 06.00 til 16.00. Da det passede bedre for os.

Jeg fik også en rigtig god pris. Jeg vil helt klar anbefale Dh gulvteknik til andre. Med venlig hilsen Susanne Henriette Hansen.

2025幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

wauw kan nÊsten ikke fÃ¥ armene

wauw kan nÊsten ikke fÃ¥ armene ned 🙏Havde et gulv der var sÃ¥ slidt og grimt, at jeg overvejede at kassere det, Men efter at Dennis har vÊret her og slebet det ned er det som nyt 🥰Jeg vil klart anbefale dette firma til alle, da jeg er helt blÊst bagover af resultatet♥Samtidig var Dennis ogsÃ¥ en utrolig dygtig og flink mand.
1000 tak 🙏

2025幎4月7日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Dennis og hans kollega var utrolig fleksibel, kom prÊcist som aftalt og var både venlige og jordnÊre. Jeg fik den helt rigtige rådgivning, og resultatet taler i dag for sig selv! Jeg var i trygge hÊnder under hele forlÞbet. Kan varmt anbefale deres arbejde!

2025幎3月27日

100 kvm gamle trÊgulve fik nyt liv

Dennis har fuldslebet og behandlet lidt over 100 kvm Êldre trÊgulve med lud og hvid sÊbe i vores nye lejlighed. Det er gjort meget grundigt, og resultatet er super flot og helt som vi havde drÞmt om. KÞkkenet var ekstra svÊrt pga. gamle gulve, vi havde brudt af, og også her gik vi hjÊlp til at det blev fint.
Dennis har vÊret sÞd og hjÊlpsom igennem hele processen og hurtig til at svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l. Varmeste anbefalinger herfra 👍

2025幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

God service med smil på!

Mine trÊgulve fra 1956 var slebet med fernis og var blevet godt slidte og mÞrke. Andre gulvmÊnd nÊgtede at tage opgaven, da det var for "besvÊrligt". Jeg er SÅ glad for det fÊrdige resultat, hvori den naturlige farve af trÊet endelig er kommet frem. Dennis og team var dygtige og leverede indenfor en kort tidsramme. Kan kun anbefale!

2025幎2月25日

DH Gulvservice leverede en fremragende

DH Gulvservice leverede en fremragende service fra start til slut. Deres team var professionelt, venligt og meget dygtige til deres håndvÊrk. Jeg blev imponeret over kvaliteten af det udfÞrte arbejde, og gulvene ser fantastiske ud. Deres opmÊrksomhed på detaljer og evne til at lytte til kundens behov gjorde hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale DH Gulvservice til alle, der Þnsker et pålideligt og kvalitetsorienteret gulvfirma.

2025幎2月8日

KÊmpe anbefaling til Dennis og DHgulvteknik

Vi er så glade for, at vi valgte Dennis og DH Gulvteknik til at slibe og lakere vores 100 år gamle fyrretrÊsgulve. Dennis levede til fulde op til de flotte anbefalinger, som vi har fået fra bekendte, som fÞr har haft DH Gulvteknik ude.

Vi er meget tilfredse med reulstatet, Dennis overholdte alle aftaler, sendte os billeder af gulvet undervejs og det hele til markedets bedste pris (vi indhentede flere tilbud). Det ene vÊrelse har haft vÊg-til-vÊg gulvtÊppe i mange årtier, og det slidte trÊgulv nedenunder var dÊkket af et tykt lag lim. Også det klarede Dennis til topkarakter.

2024幎12月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ