レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tak til Dennis for et vel udført stykke arbejde. Aftalerne blev overholdt. Han startede med en klog forventningsafstemning, så jeg vidste hvad jeg kunne forvente af et delvist ødelagt gulv. Det blev f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har fået slebet et ældre trægulv i et nykøbt sommerhus. Super flot arbejde samt udført som aftalt, pålidelig og god kundepleje. . Kan bestemt kun give den bedste anbefaling herfra.

5つ星のうち5の評価

Vi har fået det fineste køkkengulv efter besøg af Dennis fra DH gulvteknik. Blev guidet igennem valg af materiale, farve osv. Fik forklaringer løbende under processen. Dennis kom på aftalte tidspunkte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk, intet mindre! Jeg ville ønske jeg kunne give flere stjerner. Dennis gav det billigste tilbud, var fleksibel med dato så det passede med levering af ny sofa, og forvandlede vores grimme ga... もっと見る

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

Tilfreds

Flot styk arbejde med nøjagtighed og præcision. Vi er tilfredse med effekten og kommunikationen med virksomheden. Vi har anbefalet Dennis til andre og vi vil bruge virksomhedens tjenester i fremtiden

2023年11月26日

Flot arbejde

Dennis var forbi og slibe vores stue på 50 m2, i sidste uge, super flot arbejde det kan ikke gøres bedre.
Har været pedel nogle år og en kollega sagde at han var super god. Der havde vi haft besøg af et gulv firma som absolut ikke kunne deres kram, så fik fat i Dennis og der så jeg hvad han kunne med gulve.
Takker for en flot stue.

2024年10月11日
5つ星のうち5の評価

Virkelig fantastisk service og mit…

Virkelig fantastisk service og mit "nye" gulv er blevet så flot! Jeg glæder mig til resten af mit gulv også skal slibes af DH Gulvteknik. Rigtig god kommunikation hele vejen igen og alle aftaler blev overholdt. Dennis er helt sikkert servicemindet til fingerspidserne og du vil ikke fortryde at vælge det her firma til din gulvopgave.

2024年9月5日

Perfekt udført arbejde

Perfekt udført arbejde.
Afslibning af gulve og mat lak. Gamle slidte sommerhus gulve er som nye. Effektiv kontakt og arbejdet lavet lige efter aftale, til aftalte pris 💪

2024年7月22日
5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse med hurtig og…

Super god oplevelse med hurtig og professionelt arbejde, samt fantastisk service. Vender hurtigt tilbage med tilbud, rimelige priser, og fagfolk der er ligetil og behagelige. Stor tak for godt arbejde her fra

2024年6月13日

Fremragende service

Fremragende service, jeg fik slebet og lakeret alle mine gulve, Dennis som kom og udførte arbejdet var virkelig flink og smilende, arbejdet blev udført hurtigt og professionelt

2024年1月16日
5つ星のうち5の評価

Det er blevet superflot gulve at i har…

Mega flot Super service.
Meget ihærdig
DH Gulvteknik jeg siger tak for virkelig flot gulv arbejde der blev udført hos min veninde , .gulv bliv slippe og fik 3 gang lak
Vil klart andbefale Dennis
Meget ihærdig og professionel.
Vil klart andbefale Dennis Rigtig flot Arbejde Kan kun anbefale jer i kan rådgive folk med hvad man skal gøre ved gulv
Med Venlig Hilsen Tina Lindequist Hjortnæs & Bo Kølle 🍀😄⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023年11月1日
5つ星のうち1の評価

Overholder ikke aftale og melder ikke fra.

Vi havde lavet en aftale og fået den bekræftet. Jeg prøvede op til flere gange at kontakte dh gulvteknik.
Jeg har både haft ringet og skrevet også over facebook, men bliver blokeret og der bliver ikke mødt op til aftalt tidspunkt. Der bliver ikke meldt aflyst eller ændret tidspunkt for udførelse af arbejde. Jeg havde bestilt en slibning af gulv med lak.

Jeg vil helt klar fraråde at man bruger dh gulvteknik. Kan slet ikke anbefale dem til nogen. Ingen stjerner herfra.

2023年9月11日

Super flotte gulve 👍.

Vores gulve var blevet meget slidte og triste at se på.
Vi tog kontakt til Dennis, som hurtigt kom og så på det. Han forklarede om behandling og anbefalede produkter.
Vi aftalte tidspunkt og pris.
Dennis stod klar om morgenen som aftalt.
Resultatet af arbejdet er til perfektion.
Hele processen fra første kontakt til overdragelse af de flotteste gulve har oversteget alle forventninger.
Dennis er en guttermand og virkelig dygtig håndværker.
Bedste anbefalinger herfra.
Heidi og Henrik 🙂.