Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjÊlp og professionel montering. Endnu engang tak til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Dansk InteriÞr Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Vi har fÃ¥et lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har fÃ¥et leveret og monteret en stÊnkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe pÃ¥ prisen, men giver ogsÃ¥ en eminent service hele vejen igennem. Vores... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DID har simpelthen vÊret sÃ¥ gode og hjÊlpsomme fra start til slut. Vi har kÞbt kÞkkenbordplade samt badevask og resultatet er blevet super fint - det hele passer perfekt. Derudover har DID lÞbende k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dansk InteriÞr Design producerer alverdens kvalitetslÞsninger i Corian® samt skabe til kÞkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan ogsÃ¥ kÞbe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, hÞj kvalitet og korte leveringstider; vÊrdier, som er vigtige for os, og som, vi tror pÃ¥, gÞr en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, hÃ¥ndvaske; sÃ¥gar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sÊtter grÊnser. Vi servicerer ogsÃ¥ din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af bÃ¥de smÃ¥ og stÞrre skader. Dansk InteriÞr Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPontâ¢'s retningslinjer.
Industrivej 20, 4990, SakskÞbing, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Godt produkt, god kvalitet, god kundeservice og levering til aftalt tid.
De bedste anbefalinger herfra.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Tryg og professionel proces med stort engagement fra Lars og hans medarbejdere.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Perfekt udfÞrt service på vores corianbordplade til aftalt pris og tidspunkt, samt god kommunikation op til arbejdets udfÞrelse.
Vender helt sikkert tilbage, skulle behovet opstå.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Ifm nyt kÞkken skulle vi finde leverandÞr af Corian bordplader, der er mange om buddet, mange input, nogle mere forvirrende end andre. Efter en sÊrdeles professional mail korrespondance med Frederikke, der fangede en del små fejl i mit fremsendte materiale, fik det rettet og fremsendt et tilbud.
Fik lavet en aftale om opmåling 'on location' og levering/montering af pladerne inden for 10 dage. Jeg må sige at Lars og hans team ikke går op kompromis på nogle måder. Efter ca 2,5 time kÞrte de og efterlod et rent kÞkken med den fineste bordplade med en Blanco antracit vask planlimet, hvilke ikke er noget der udfÞrer normalt, men det kan jeg kun anbefale for det spiller maks. Hvis nogen skal vÊlge leverandÞr af Corian så vÊlg di-design.dk

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Dansk InteriÞr Design svarer hurtigt pÃ¥ forespÞrgsler og er effektÃve og professionelle nÃ¥r de kommer ud til opgaven.

Super sÞde medarbejdere.
Effektiv kommunikation. Nem bestilling. Rimelige priser.
Levering til tiden i perfekt kvalitet. Vi har benyttet firmaet fÞr og vil gÞre det igen.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Stor anbefaling til DID, fra fÞrste kontakt med Lars og Frederikke har det vÊret en meget positiv oplevelse.- dette firma sÊtter kundeservice hÞjt,og lÞser problemer der opstår såsom lånebordplade med vask pga forsinkelse i levering. TrovÊrdighed, proffesionalisme samt kunden i fokus. Vi handler gerne med jer igen.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Super flot produkt og venlig service! Kan varmt anbefale dem, de kan sgu deres håndvÊrk

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Fantastisk produkt og ekstraordinÊr god service.
Vi har modtaget de flotteste bordplader fra Dansk InteriÞr Design. Vi har kun rosende ord at sige. Tak for god vejledning, fremragende service fra alle ansatte, fantastisk kvalitet og hurtig levering. Tak.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Jeg havde desvÊrre fået lavet et stort hak i min Corian-bordplade, som Dansk InteriÞr Design hjalp med at få fikset samt oppudsning af samtlige bordplader og vask.
Jeg siger mange tak for super god og hurtig service, venlige montÞrer og flot udfÞrt arbejde.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Flot udfÞrt slibning af vores borde og meget imÞdekommende og dygtige medarbejdere - vi bruger meget gerne DI- design igen

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Professionelle folk der efterbehandlede vores kÞkkenbord og optimerede det bedre end bordpladen var leveret fra fabrikken.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales :-)

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Hele processen fra bestilling til opmåling og montering kÞrte problemfrit og effektivt. Stor anbefaling herfra :-)

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Super god vejledning, super sÞde mennesker, man er altid velkommen.
Og vi endte med at kÞbe bordpladen der,
efter utallige overvejelser hvilken bordplade vi skulle vÊlge.
ð€©- De ef nogle stjerne i dette firmað

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Vi er meget tilfredse med forlÞbet og rigtig glade for vores nye badmÞbel med fingertappede egetrÊsskuffer og corian bordplade. Det er bare lÊkkert udfÞrt og med en flot finish, og til en meget konkurrencedygtig pris. Handler gerne hos DI-Design igen.

Dansk InteriÞr Design ããã®åç
Jeg har ifm opmåling og montering af Corian bordplade i mit kÞkken vÊret yderst tilfreds med Dansk InteriÞr Design - lige fra fÞrste kontakt.
Der er tale om god og venlig service samt professionel opmåling og montering.
Frederikke og Lars som jeg begge har vÊret i kontakt med forstår virkelig at yde god og behagelig service.
Jeg kan varmt anbefale Dansk InteriÞr Design.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã