Dansk InteriÞr Design レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjÊlp og professionel montering. Endnu engang tak til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Dansk InteriÞr Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service gÃ¥r op i en hÞjere enhed. Vi har fÃ¥et lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et leveret og monteret en stÊnkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe pÃ¥ prisen, men giver ogsÃ¥ en eminent service hele vejen igennem. Vores... もっず芋る

䌁業が回答したした

DID har simpelthen vÊret sÃ¥ gode og hjÊlpsomme fra start til slut. Vi har kÞbt kÞkkenbordplade samt badevask og resultatet er blevet super fint - det hele passer perfekt. Derudover har DID lÞbende k... もっず芋る

䌁業情報

1. 調理台専門店
  2. 济宀リフォヌム業
  3. バスルヌム甚品店
  4. キッチン リフォヌム業者
  5. キッチン甚品店
  6. 朚工所

圓該䌁業による蚘述

Dansk InteriÞr Design producerer alverdens kvalitetslÞsninger i Corian® samt skabe til kÞkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan ogsÃ¥ kÞbe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, hÞj kvalitet og korte leveringstider; vÊrdier, som er vigtige for os, og som, vi tror pÃ¥, gÞr en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, hÃ¥ndvaske; sÃ¥gar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sÊtter grÊnser. Vi servicerer ogsÃ¥ din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af bÃ¥de smÃ¥ og stÞrre skader. Dansk InteriÞr Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk oplevelse

Fantastisk service og imÞdekommenhed. Overholder alle aftaler.

2024幎3月1日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Brian. Tusind tak for din anmeldelse, de flotte ord og de 5 stjerner, det betyder meget for os.

Du er altid velkommen!

Med Þnsket om en god weekend ☀
Mange hilsner Frederikke, DID

Super service og dygtige folk på

Super service og dygtige folk på opgaven. Meget fint arbejde.

2024幎1月5日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Tina. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at lÊse, at du er tilfreds med både service, medarbejdere og det udfÞrte arbejde. Du er altid velkommen.

Fantastisk håndvÊrk

Kanon god service og fantastisk håndvÊrk!

2023幎12月22日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Albert. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os. Du er altid velkommen.

Dbh Frederikke, DID

Reparation af revne i corian bordplade

udbedring af revne i corian bordplade og polering af bordplader i kÞkken bryggers og bad. super godt.

2023幎12月4日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Elo. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sÊtter vi rigtig stor pris på. Du er altid velkommen.

Med Þnsket om en rigtig god eftermiddag,

Fremragende service

Vi fik hurtig og meget kompetent hjÊlp i en situation, hvor vi selv i god tro havde behandlet vores nye spisebord helt forkert. Nu står det fint igen så stor tak for jeres indsats.

2024幎1月3日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Hans. Tusind tak for din anmeldelse, de 5 stjerner og de rosende ord, det betyder meget for os. I er altid velkomne.

Dbh Frederikke, Dansk InteriÞr Design

de er venlige og dygtige

de er venlige og dygtige og kommer den dag man har aftalt ringer besked

2023幎12月11日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Helle. Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, det sÊtter vi stor pris på. Rosen er hermed også givet videre til både vÊrksted og montÞrer.

Du er altid velkommen. Godt nytår!

Topprofessionelle

Topprofessionelle, fleksible, hyggelige og omhyggelige i alt fra administration og perfekt udfÞrt arbejde - sejt team!
Opgave: 5m coretop bordplade skåret over og nedtaget + siden lagt op igen og samlet usynligt
 Og reelt bedre end fra nyt!

2023幎12月6日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Balder. Tusind tak for dine flotte ord og de 5 stjerner, det varmer utroligt meget.

Du er altid velkommen :-)
Rigtig glÊdelig jul og godt nytår til dig og dine,

Rigtig flot arbejde

Det er et rigtig flot stykke arbejde der bliver lavet hver gang.

2023幎11月20日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Monique. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det er vi utroligt glade for.

Du er altid velkommen :-)
Rigtig glÊdelig jul og godt nytår,

Helt igennem meget professionel

Helt igennem meget professionel håndtering af flot corian bordplade.
Måske et Þnske om lidt mere dynamik i planlÊgning af tidspunker for opmåling og montering.

2023幎10月6日

Dansk InteriÞr Design からの回答

KÊre Jesper. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sÊtter vi meget stor pris på :-) Du er altid velkommen.

Vi er meget åbne for konstruktiv kritik og vil gerne hÞre, hvordan planlÊgningen kunne have vÊret bedre. Vi bestrÊber os på at levere den bedste service og at efterkomme folks Þnsker så vidt muligt. Vores kÞreplaner udarbejdes altid om fredagen, og vi forsÞger at planlÊgge vores opgaver, så vi skal kÞre mindst muligt - både af hensyn til tid, miljÞ og omkostninger.

Hvis du har lyst, vil vi gerne hÞre fra dig på mailen :-)
Uanset vil jeg Þnske dig og dine en rigtig glÊdelig jul og et godt nytår,

Rigtig god services

Rigtig god services, og specielt ved montering, her fik vi mange tips med til vedligeholdelse og rengÞring.

2023幎10月3日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej SÞren. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner; det sÊtter vi meget stor pris på :-)

I er altid velkomne. Rigtig god dag,

Aftaler overholdt.

Medarbejderne ankommer som aftalt.
Reparation udfÞrt inden for den aftalt tid.
Alt udfÞrt som aftalt.
Behagelige medarbejdere.
Alle aftaler overholdt.
Respons på alle henvendelser.

2023幎9月5日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Britta. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg er glad for at lÊse, at I har haft en god oplevelse hele vejen rundt :-) I er altid velkomne.

Mange hilsner Frederikke, Dansk InteriÞr Design

Dejlig behagelig oplevelse

2023幎5月21日

Hej
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sÊtter vi stor pris på :-)

Meget tilfredse :-)

Dansk InteriÞr Design har vÊret så hjÊlpsomme, venlige, professionelle og gode til deres arbejde. Hele tiden lynhurtigt svar og god service. Og meget meget smuk fÊrdig Corian bordplade.

2023幎5月24日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Zara. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi enormt glade for og stolte af :-) Jeg har hermed også givet rosen videre til vÊrksted samt montÞrer. God fornÞjelse med jeres nye kÞkken og Corian-bordplade og rigtig god sommer!

Super perfekt planlÊgning

Super perfekt planlÊgning, kommunikation og udfÞrelse - Noget af det absolut bedste jeg nogensinde har oplevet fra et håndvÊrker team

2023幎5月22日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Henrik. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, som vi er utroligt stolte af. De flotte ord giver jeg hermed også videre til alle involverede parter i behandlingen af din opgave. Du er altid velkommen 😊

Rigtig god fornÞjelse i kÞkkenet og god sommer,

Polering af bordplade

Polering af bordplade. Der var ridser og mÊrker fra varme gryder. Nu står bordpladen som ny

2023幎5月8日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Steen. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg er glad for at lÊse, at din bordplade er blevet som Þnsket, og har ogsÃ¥ givet rosen videre til vores montÞr, som var hos dig/jer 😊

Ualmindelig god service

Vi var meget glade for, at det var folk fra firmaet, der målte op. De havde gode ideer til de ting, der var lidt besvÊrlige. I det hele taget har forlÞbet vÊret skÞnt. Vi ville have kÞbt et andet sted, hvor der var formaninger og krav i hobetal, hvilket gjorde kontrasten til DID enorm. Godt at vi sadlede om og benyttede DID. DesvÊrre går der mange år, fÞr vi skal have ny bordplade i kÞkkenet, så en status som stamkunder må vi lede lÊnge efter.

2023幎4月27日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Michael. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sÊtter vi meget stor pris pÃ¥. Jeg er glad for at lÊse, at I har vÊret tilfredse med forlÞb og service, og jeg giver hermed ogsÃ¥ rosen videre til de involverede montÞrer. I er altid velkomne 😊

Rigtig god sommer til dig og dine,

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde og en flot nypudset corion bordplade igen ⭐

2023幎4月25日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Christina. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det vÊrdsÊtter vi utroligt meget. Jeg giver hermed ogsÃ¥ rosen videre til montÞrerne, som har sÞrget for, at jeres bordplade er blevet fin og god igen 😊 I er altid velkomne.

Dbh Frederikke, DID

Vi har brugt DID flere gange

Vi har brugt DID flere gange og altid vÊret meget tilfredse med kommunikationen, servicen, produktet og prisen.

2023幎2月5日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hej Louise. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi utroligt glade for. Det er dejligt at lÊse, at I er tilfredse med både service, produkt, pris etc. I er altid velkomne :-)
Rigtig god dag til jer.

Fantastic Experience

Super responsive, helpful, and on-time delivery as promised. Very good experience with our new sink!

2023幎1月24日

Dansk InteriÞr Design からの回答

Hi Samuel. Thank you so much for your review and the 5 stars, which we appreciate a lot. I'm so glad you have had a good experience with us. You're always welcome if you have any questions about your new Corian-product.
Best regards, Frederikke