Ik had de Freestyle Libre 2 PLUS sensor besteld. Ze beloven dat deze 15 dagen zal werken, niet dus hij werkte bij mij maar 6 dagen. Wanneer je dan een compensatie vraagt krijg je die niet, erg jamme... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn bestelling was bij DHL zoek, zo bleek nadat ik contact opnam met de klantenservice. Bij de klantenservice van Dia-centrum kreeg ik snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die alles vlot... もっと見る
Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... もっと見る
Meer dan fantastische service! Ik bestelde glucosestrips voor mijn oude meetapparaat. Dia-Centrum nam contact met mij op en nadat bleek dat er geen passende strips meer leverbaar waren voor mijn verou... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dia-Centrum.nl – specialist in diabetes hulpmiddelen en gezondheidsproducten Dia-Centrum.nl is een gespecialiseerde webshop voor diabetes hulpmiddelen, glucosemeting en producten voor dagelijkse gezondheidszorg. Het assortiment is samengesteld voor mensen met diabetes, mantelzorgers en professionele zorgverleners. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Dia-Centrum.nl terecht voor hulpmiddelen voor zelfcontrole, verzorging en monitoring. Een belangrijk onderdeel van het assortiment bestaat uit glucosemeters, glucose teststrips en diabetes sensoren. Er zijn producten verkrijgbaar voor traditionele bloedglucosemetingen en continue glucosemonitoring (CGM), waaronder sensoren en bijbehorende producten van bekende merken zoals FreeStyle, Dexcom, CareSens, Contour en Accu-Chek.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
PRima service
Prima service! Ging iets mis met de verzending en werd keurig netjes gebeld om het goed te maken. Top!
goed geholpen
Makkelijke en duidelijke keuze menu…
Makkelijke en duidelijke keuze menu ..snelle correcte service ..hartelijk dank..Ellen
Verbeterde site?
Ik had de verkeerde spullen besteldt en het is op een top manier opgelost. Dia-centrum is echt een top bedrijf
Snelle en correcte levering
Support was prima. Verzending slecht
Support was prima.
Artikel niet op tijd aangekomen.
Oorzaak dpd.
Zoek toch eens een betrouwbare vervoerder
Momenteel heb ik nog niets ontvangen…
Momenteel heb ik nog niets ontvangen van DIA-centrum . De bezorger die de opdracht had om het pakket te bezorgen heeft dit niet gedaan. Via de mail deelde ze mee dat ze wel aan de deur waren geweest .Wanneer dat is geweest is mij niet bekend ik ben de hele dag thuis geweest en heb geen bezorger gezien. Ik kan het pakket morgen ophalen bij een ophaalpunt van DPD de vervoerder.
Snelle bezorging.
makkelijk om orders te plaatsen!
Erg overzichtelijke revue van de producten per categorie en heel makkelijk om daaruit te kiezen en je order te plaatsen!
Snelle deskundige en vriendelijke hulp
Top snelheid qua leveren 👌👍
Een goede en snelle levering!
snelle levering
gewoon goed snel en niet te duur
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。