Ik had de Freestyle Libre 2 PLUS sensor besteld. Ze beloven dat deze 15 dagen zal werken, niet dus hij werkte bij mij maar 6 dagen. Wanneer je dan een compensatie vraagt krijg je die niet, erg jamme... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mijn bestelling was bij DHL zoek, zo bleek nadat ik contact opnam met de klantenservice. Bij de klantenservice van Dia-centrum kreeg ik snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die alles vlot... もっと見る
Adverteren met ‘next day delivery’ maar na 2 dagen nog niets. Mailtje naar de klantenservice en binnen paar uur bericht; een artikel niet op voorraad. Proactieve communicatie was beter geweest, m... もっと見る
Meer dan fantastische service! Ik bestelde glucosestrips voor mijn oude meetapparaat. Dia-Centrum nam contact met mij op en nadat bleek dat er geen passende strips meer leverbaar waren voor mijn verou... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dia-Centrum.nl – specialist in diabetes hulpmiddelen en gezondheidsproducten Dia-Centrum.nl is een gespecialiseerde webshop voor diabetes hulpmiddelen, glucosemeting en producten voor dagelijkse gezondheidszorg. Het assortiment is samengesteld voor mensen met diabetes, mantelzorgers en professionele zorgverleners. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Dia-Centrum.nl terecht voor hulpmiddelen voor zelfcontrole, verzorging en monitoring. Een belangrijk onderdeel van het assortiment bestaat uit glucosemeters, glucose teststrips en diabetes sensoren. Er zijn producten verkrijgbaar voor traditionele bloedglucosemetingen en continue glucosemonitoring (CGM), waaronder sensoren en bijbehorende producten van bekende merken zoals FreeStyle, Dexcom, CareSens, Contour en Accu-Chek.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
duidelijke omschrijving van het…
duidelijke omschrijving van het product, snelle levering
Snel en goed geleverd waarvoor dank!
binnen 24 uur geleverd
Perfect product een zeer snelle levering
Prima ervaring
De communicatie (orderbevestiging, factuur, verzendbevestiging) was prima. De bezorging ging vlekkeloos en producten waren goed verpakt.
Net als voorafgaande keren een uitstekende ervaring
Net als voorgaande malen weer een goede en betrouwbare leverancier.
Ik raad het aan
Ik raad het aan. De bestelling kwam snel aan, de prijs was aantrekkelijk. Ik raad het apparaat zelf niet aan. Het werkte 7 uur en toen werd het uitgeschakeld door de applicatie met een commando om een nieuwe te bestellen. Free style libre 2.
Ik kon een andere dag inplannen online
Duidelijke website
Duidelijke website. Communicatie helder. Kwaliteit lijkt goed. Snelle levering.
Hij viel na 2 dagen al van mijn wrm
Hij viel na 2 dagen al van mijn arm.
Probleem gemeld maar niks meer gehoord
Snelle levering en goed verpakt en…
Snelle levering en goed verpakt en handig dat je je bestelling uit een DHL automaat kunt halen op het moment dat het jezelf schikt.
Krijg geen reactie op mails.
Vlugge en correcte afhandeling van het…
Vlugge en correcte afhandeling van het bestelde
Ik kon de app niet verbinden met de…
Ik kon de app niet verbinden met de bloedglucosemeter. ,, G7,,
Ik heb een e-mail gestuurd en met hen gecommuniceerd, maar ik heb geen antwoord ontvangen.
Erg teleurstellend dus.
Ze adverteren met spullen die niet op…
Ze adverteren met spullen die niet op voorraad zijn en weigeren dan geld terug te storten. In plaats van je geld terug willen ze je een goedkoper alternatief door de neus boren.
Snelle oplossing Dia-Centrum
Ondanks problemen met de levering via DHL heeft Dia-Centrum snel en accuraat gehandeld en de zaak opgelost.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。